Lakásoddal most Duna-parti sétányt is vásárolsz!

Számtalan olyan előnye lehet egy otthonnak, amitől igazán kuriózummá válik, legyen az akár egy páratlan szépségű panoráma, egy wellness részleg vagy egy hatalmas terasz. Az utóbbi időben azonban a Duna-parti ingatlanok váltak különösen népszerűvé Budapesten, de olyan lakást, amelyhez közvetlen Duna-parti sétány is jár már valószínűleg nem találnánk. Azaz de! Mégis! Találtunk egy olyan fővárosi beruházást, amelynek kapuja közvetlenül a parti sétányra nyílik, így teremtve közvetlen kapcsolatot a Dunával, ráadásul még számtalan extra szolgáltatással is várja lakóit.

A Metrodom River lakópark a XI. kerületben, a Budafoki úton, a Lágymányosi-öböl közelében épül, közvetlenül a Duna főága mellett. Így lakásai csodás dunai panorámával rendelkeznek, és nemcsak a sétányon, de az épületekben és a kertben is megjelenik a Dunával, a vízzel való közvetlen kapcsolat. Ugyanis minden épületben egy 5 emelet magas, mediterrán növényzettel beültetett átrium kap helyet egy-egy csobogóval, és díszmedencék, csobogók kerülnek a lakópark nyugati (Budafoki úti) és keleti (Duna-parti) bejáratát összekötő, az épületek közt kanyargó széles sétány mellé is. Illetve a gyerekek is élvezhetik a vízzel való játékot, hiszen a beruházás egy két korosztályos játszóteret is kap majd, amiben vizes elemek is lesznek, ami a nyilvános játszóterek esetében is ritkaságnak számít.

 

Ezen kívül az egyedülálló közösségi szolgáltatások emelik még ki a Metrodom Rivert a többi lakópark közül, ugyanis például egyedül a Metrodom River kínál közösségi csónakházat, ahonnan a lakók ingyenesen kölcsönözhetnek kettő- és négyszemélyes túrakajakokat, hogy felfedezzék a Duna csodálatos vízi világát.

De kiemelkedőek a lakópark családbarát közösségi szolgáltatásai is, ugyanis egy magán bölcsőde és egy önkormányzati fenntartású óvoda is létesül, ezeken kívül két játszóház is helyet kap majd a Metrodom Riverben. Illetve fontos megemlíteni, hogy a lakópark belső területe teljesen autómentes lesz, az autókkal közvetlenül a Budafoki útról lehet majd a mélygarázsba hajtani, így a kertben, az épületek között minden a pihenést, a kikapcsolódást szolgálja, és a gyerekek is szabadon szaladgálhatnak.

Továbbá bérelhető üzleteket is kialakítanak a beruházásban, így bárki elindíthatja itt saját vállalkozását, de a környéken is számtalan munkalehetőség adott például a közeli Infoparkban. Általános iskolák is vannak a közelben, így a szülőknek nem kell sokat ingázniuk a munkahely, az oktatási intézmények és az otthonuk között.

A gyerekek mellett természetesen a felnőtteket is számtalan közösségi szolgáltatás várja, melyek közül a közösségi tetőteraszt és a grill teraszt érdemes kiemelni, de játékszoba, kilátó- és napozóteraszok, kávézó, fitneszterem, infra- és finn szauna is létesül a lakóparkban.

A Duna-parti elhelyezkedés és a közösségi szolgáltatások, valamint az innovatív műszaki megoldások azok, amelyek kiemelik a Metrodom Rivert más lakóparkok közül. A beruházás ugyanis nemcsak magas műszaki tartalommal és kiváló minőségben épül, de a Metrodom egyedi fejlesztésű Dual Eco hűtő-fűtő rendszerének köszönhetően a lakások rezsije is rendkívül alacsony lesz, és mindez még a szintén saját fejlesztésű okosotthon-rendszerrel is kiegészül.

A lakópark környéke kiváló, nemcsak a munkahelyek és oktatási intézmények, a Duna közelsége, de a jó közlekedési kapcsolatok miatt is, ugyanis a 130-as és 133E-s buszok, az 1-es és 41-es villamosok, valamint a 4-es metró megállója is könnyen megközelíthető a Bikás parknál. Autóval pedig a Budafoki úton keresztül könnyen elérhető a Rákóczi híd budai hídfője és a belső kerületek is. Ezen kívül egészségügyi intézmények, parkok, játszóterek, trambulin park is található a közelben.

A Metrodom River tehát ideális mindenki számára, aki természetközeli, mégis frekventált elhelyezkedésű, energiatakarékos otthont keres, most ráadásul ajándék gépkocsibeállóval is várják az új lakókat. Az akció részleteiről itt lehet olvasni.

A cikk megjelenését a Metrodom River fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)