Élj a Duna-parton: Lipótváros

Újonnan indult sorozatunkban Budapest Duna-parti városrészeit szeretnénk bemutatni, hiszen ezek az utóbbi időben különösen nagy népszerűségre tettek szert. Az első részben bemutatott Újlipótváros után most következzenek Lipótváros legszebb ingatlanai.

Lipótváros az 1800-as évek végén vált Magyarország politikai-, közigazgatási- és pénzügyi központjává. Az Országház mellett itt található például a Tőzsdepalota, a Magyar Nemzeti Bank, a Gresham-palota épülete, valamint a Szent István Bazilika. Nézzük milyen ingatlanokat kínálnak eladásra, ebben a történelmi városrészben!

Válogatásunk első darabja a Szemere utcában található, egy századeleji, eklektikus stílusban épült ház első emeletén. A kompletten felújított lakás 82 nm-es, nappalival, 2 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. A luxus minőségben felújított ingatlanban olyan extrák találhatók, mint például a tölgyfa padló, a prémium hidegburkolatok és a minőségi német konyhabútor, beépített gépekkel. Nyílászáróit az eredetivel tökéletesen megegyező, hő- és hangszigetelt nyílászárókra cserélték.

Válogatásunk második darabjára a Kossuth Lajos tértől pár utcányira, a bíróság közelében bukkantunk rá. Az exkluzív színvonalon felújított lakás egy liftes ház 4. emeletén helyezkedik el. Az ingatlan felújítása prémium kategóriás gépekkel, berendezésekkel, burkolatokkal történt és exkluzív kivitelű bútorok, dekorációk kaptak benne helyet, melyek mind a vételár részét képezik.

A Parlament és a Duna közelében vált eladóvá ez a nappali + 2 hálószobás lakás. Az ingatlanban remekül párosították a kazettás fehér mennyezetet a fehér téglaburkolattal, ami teljesen egyedi hangulatot kölcsönöz a lakásnak. Az ingatlan 2 fürdőszobával + 1 WC-vel és több tárolóval is rendelkezik, teljes berendezéssel együtt eladó.

A Falk Miksa utca körúthoz közeli részén bukkantunk erre a befektetésnek is ideális lakásra, mely egy Bauhaus ház 4. emeletén helyezkedik el. A nappali + 2 félszobás, szépen felújított lakásban jelenleg is bérlő lakik, a szerződés 2023. októberéig érvényes, de utána is meghosszabbítható. Az ingatlan ablakai részben a Falk Miksa utcára, részben a francia udvarra néznek, a lakás bútorzata szintén eladó, külön megegyezés tárgyát képezi.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)