Élj a Duna-parton: Lipótváros

Újonnan indult sorozatunkban Budapest Duna-parti városrészeit szeretnénk bemutatni, hiszen ezek az utóbbi időben különösen nagy népszerűségre tettek szert. Az első részben bemutatott Újlipótváros után most következzenek Lipótváros legszebb ingatlanai.

Lipótváros az 1800-as évek végén vált Magyarország politikai-, közigazgatási- és pénzügyi központjává. Az Országház mellett itt található például a Tőzsdepalota, a Magyar Nemzeti Bank, a Gresham-palota épülete, valamint a Szent István Bazilika. Nézzük milyen ingatlanokat kínálnak eladásra, ebben a történelmi városrészben!

Válogatásunk első darabja a Szemere utcában található, egy századeleji, eklektikus stílusban épült ház első emeletén. A kompletten felújított lakás 82 nm-es, nappalival, 2 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. A luxus minőségben felújított ingatlanban olyan extrák találhatók, mint például a tölgyfa padló, a prémium hidegburkolatok és a minőségi német konyhabútor, beépített gépekkel. Nyílászáróit az eredetivel tökéletesen megegyező, hő- és hangszigetelt nyílászárókra cserélték.

Válogatásunk második darabjára a Kossuth Lajos tértől pár utcányira, a bíróság közelében bukkantunk rá. Az exkluzív színvonalon felújított lakás egy liftes ház 4. emeletén helyezkedik el. Az ingatlan felújítása prémium kategóriás gépekkel, berendezésekkel, burkolatokkal történt és exkluzív kivitelű bútorok, dekorációk kaptak benne helyet, melyek mind a vételár részét képezik.

A Parlament és a Duna közelében vált eladóvá ez a nappali + 2 hálószobás lakás. Az ingatlanban remekül párosították a kazettás fehér mennyezetet a fehér téglaburkolattal, ami teljesen egyedi hangulatot kölcsönöz a lakásnak. Az ingatlan 2 fürdőszobával + 1 WC-vel és több tárolóval is rendelkezik, teljes berendezéssel együtt eladó.

A Falk Miksa utca körúthoz közeli részén bukkantunk erre a befektetésnek is ideális lakásra, mely egy Bauhaus ház 4. emeletén helyezkedik el. A nappali + 2 félszobás, szépen felújított lakásban jelenleg is bérlő lakik, a szerződés 2023. októberéig érvényes, de utána is meghosszabbítható. Az ingatlan ablakai részben a Falk Miksa utcára, részben a francia udvarra néznek, a lakás bútorzata szintén eladó, külön megegyezés tárgyát képezi.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)