Csodálatos otthonok a budai hegyvidék öleléséből

Budapesten a budai oldalon az I. II. III. és a XII. kerület tartozik a budai hegyvidékhez, ahonnan nem csak gyönyörű panorámában gyönyörködhetünk, de számos természetközeli helyet is kapunk a környéktől. Mai válogatásunkban ezekből a kerületekből hoztunk el, néhány pompás lakást.

Az I. kerületben közvetlenül a Duna mellett, a Bem rakparton vált eladóvá egy gyönyörű, parlamentre néző lakás. Az ingatlan egy igazi, régi stílusú polgári lakás, amely szépen fel lett újítva, így kelt egyszerre modern és antik hatást. Mindemellett lenyűgöző panorámás kilátást biztosít a parlamentre, a Dunára és a pesti oldalra egyaránt. Az ingatlan 96 nm, ahol egy nappali, két hálószoba, konyha étkező és két mellék helyiség kapott helyet. Az ablakból kinézve egyből a Dunát és a Parlamentet látjuk. Az ingatlanhoz tartozik még egy 5 nm-s tároló helyiség is. A környék remek, az első kerület kiváló infrastruktúrát kínál mindenki számára.

A II. kerületben, egy polgári hangulatú társasházban eladó egy utcára és belső udvarra néző, tágas terekkel rendelkező elegáns, frissen felújított, nappali + 2 hálószobás, azonnal költözhető lakás. A 73 nm-es, teljeskörűen felújított ingatlan külön konyhával, 1 fürdőszobával, vendég toalettel, háztartási helyiséggel és egy rengeteg tároló helyet biztosító gardrób helyiséggel is rendelkezik. A polgári stílusjegyek megőrzése mellett a lakás minden részletére kiterjedő felújítás és egyes helyiségek újragondolása magas minőségű anyagok felhasználásával történt. A környék tökéletes infrastruktúrával rendelkezik. A közeli Városmajor és a Millenáris park számos kikapcsolódási és szabadidős lehetőség helyszíne. A közlekedés tökéletes, a Széll Kálmán tér szintén rövid sétával elérhető tömegközlekedési csomópontjának köszönhetően a város számos pontja könnyedén megközelíthető.

Új tulajdonosát keresi egy nagyszerű adottságokkal rendelkező okos-lakás, a III. kerület kertvárosi, átmenő forgalomtól mentes részén. A lakás egy logikus elosztású, kényelmes életteret biztosító, modern otthon, melynek alapterülete 83 nm. A lakás felosztása remek, található benne egy tágas előtér, egy amerikai konyhás nappali, két hálószoba, egy kádas fürdő, és egy közlekedő. A fűtésről és hűtésről hőszivattyú gondoskodik, padlófűtésen és mennyezethűtésen keresztül. Gépkocsival az utcában lehet megállni, de vásárolható 1 autó számára fedetlen parkolási lehetőség is. A környék kellemes, rendkívül kedvelt, jó infrastruktúrával és közlekedéssel rendelkezik. A közelben található 2 hektáros pünkösdfürdő új közpark mintegy 1,5 km hosszan húzódik a Duna partján.

A XII. kerületben a Márvány utcában egy igényesen felújított, 48nm-es, 1,5 szobás lakás került eladó sorba. Az ingatlan belső elosztása kiváló. Az alaprajz módosításával sikerült egy nagyon jó hangulatú, élhető lakást kialakítani, mely egy hatalmas közösségi térrel rendelkezik. Emellett egy nagy ablakos fürdővel, egy tágas konyhával és egy kis hálószobával és sok pakolási lehetőséggel. Fűtése korszerű, energiatakarékos cirkós kazánnal és inverteres hűtő-fűtő klímával is történik. Közlekedése mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiváló. A közelben megtalálható a Mammut és a MOM bevásárlóközpontok, valamint a Fény utcai piac.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A kérdés, hogy a tavaly már megbukott ársapka jön vissza, vagy van más eszköz a magyar politikusok tarsolyában?

Közbeszerzést írt ki a BKK

Közbeszerzést írt ki a BKK

Több szerződés is lejár, ezek helyére keresnek újakat.

Új korszak kezdődik januárban az üvegvisszaváltásban

Új korszak kezdődik januárban az üvegvisszaváltásban

Közeledik a 2024-es év, vele pedig az új kötelező visszaváltási rendszer is.

© 2023 (v2.202102)