Tombol a nyár! – Mikor máskor, ha nem most csobbannál bele egy új építésű projektbe a Balaton parton?

A nyár remek alkalom arra, hogy új lehetőségekbe kezdj, és bele vágj egy új építésű projektbe, méghozzá a Balatonnál. Rendkívül jól halad a vízparti fejlesztés, így már nem kell sokat várni azoknak, akik egy igazi modern Balaton-parti otthonra vágynak.

Ezúttal a hosszú évek óta látványosan újjáépülő Siófokon mutatunk be egy olyan, igen exkluzív lakóparkot, amely garantáltan magával ragadja az embert – már csak az aranyparti elhelyezkedése kapcsán is. A Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófok patinás Aranypartján kerül kivitelezésre. Az ötszintes, két épületből álló lakóparkban összesen 131 darab prémium kivitelezésű lakás kap helyet. A lakások intim kertkapcsolattal, Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek.

A Wave lakóparkban a fennmaradó lakástípusok továbbra is vegyesek, azonban folyamatosan csökken a számuk, így nem árt résen lenni azoknak, akik itt néznek maguknak új ingatlant. Fontos változás a beruházás életében, hogy júniusban megindítják a használatbavételi eljárást. A lakópark remekül halad, hiszen a hidegburkolások már elkészültek, a szaniterek, melegburkolatok egyes lakásokban már szintén megvannak. Az üvegkorlátokat folyamatosan helyezik fel, valamint a külső körlet is szintén alakulóban van. Mind ez arra utal, hogy már abszolút nem kell sokat várni annak, aki egy igazi modern Balaton-parti otthonra vágyik.

Az új építésű lakások hatalmas előnye, hogy a leendő tulajdonosok maguk választhatják ki a beépítésre kerülő anyagokat, ezáltal meghatározhatják lakásuk stílusát. Ha ez még nem lenne elég, a lakások mindegyike „zöldotthon”. Az egész lakópark a „zöld szemléleten” alapszik, így amellett, hogy folyamatosan élvezheted a balatoni életérzést, még a drámai rezsi árak miatt sem kell, hogy fájjon a fejed.

Itt tényleg szabadjára engedheted a fantáziád, és ha egy aktívabb napra vágysz, bármikor válaszhatod a városi pezsgést, de ha egy kis pihenésre vágysz, válaszd a saját panorámás teraszod, ahol nyugodt körülmények között élvezheted a balatoni levegőt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szigorú döntést hoztak az oroszok

Szigorú döntést hoztak az oroszok

Donyeck megyében részleges kijárási tilalmat rendelt el az orosz vezetés.

„Nekem mikor ad igazi fizetést Orbán Viktor?” - olvasói levél

„Nekem mikor ad igazi fizetést Orbán Viktor?” - olvasói levél

Most többen kiakadtak azon, hogy kiderült: Orbán Viktor öt millió forintra emelte saját fizetését. Az egyik levélíró gondolatai jönnek.

Új forintérme érkezik a jövő héten, a pákozdi csata emlékére

Új forintérme érkezik a jövő héten, a pákozdi csata emlékére

A pákozdi Katonai Emlékpark kap érmét. 

Hiába nőttek a fizetések, a termélékenységen ez nem látszik

Hiába nőttek a fizetések, a termélékenységen ez nem látszik

A termelékenység a fejlődés egyik kulcsa az ÁSZ vezetője szerint.

© 2023 (v2.202102)