Tombol a nyár! – Mikor máskor, ha nem most csobbannál bele egy új építésű projektbe a Balaton parton?

A nyár remek alkalom arra, hogy új lehetőségekbe kezdj, és bele vágj egy új építésű projektbe, méghozzá a Balatonnál. Rendkívül jól halad a vízparti fejlesztés, így már nem kell sokat várni azoknak, akik egy igazi modern Balaton-parti otthonra vágynak.

Ezúttal a hosszú évek óta látványosan újjáépülő Siófokon mutatunk be egy olyan, igen exkluzív lakóparkot, amely garantáltan magával ragadja az embert – már csak az aranyparti elhelyezkedése kapcsán is. A Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófok patinás Aranypartján kerül kivitelezésre. Az ötszintes, két épületből álló lakóparkban összesen 131 darab prémium kivitelezésű lakás kap helyet. A lakások intim kertkapcsolattal, Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek.

A Wave lakóparkban a fennmaradó lakástípusok továbbra is vegyesek, azonban folyamatosan csökken a számuk, így nem árt résen lenni azoknak, akik itt néznek maguknak új ingatlant. Fontos változás a beruházás életében, hogy júniusban megindítják a használatbavételi eljárást. A lakópark remekül halad, hiszen a hidegburkolások már elkészültek, a szaniterek, melegburkolatok egyes lakásokban már szintén megvannak. Az üvegkorlátokat folyamatosan helyezik fel, valamint a külső körlet is szintén alakulóban van. Mind ez arra utal, hogy már abszolút nem kell sokat várni annak, aki egy igazi modern Balaton-parti otthonra vágyik.

Az új építésű lakások hatalmas előnye, hogy a leendő tulajdonosok maguk választhatják ki a beépítésre kerülő anyagokat, ezáltal meghatározhatják lakásuk stílusát. Ha ez még nem lenne elég, a lakások mindegyike „zöldotthon”. Az egész lakópark a „zöld szemléleten” alapszik, így amellett, hogy folyamatosan élvezheted a balatoni életérzést, még a drámai rezsi árak miatt sem kell, hogy fájjon a fejed.

Itt tényleg szabadjára engedheted a fantáziád, és ha egy aktívabb napra vágysz, bármikor válaszhatod a városi pezsgést, de ha egy kis pihenésre vágysz, válaszd a saját panorámás teraszod, ahol nyugodt körülmények között élvezheted a balatoni levegőt.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Siker: van pénz Budapest számláján

Siker: van pénz Budapest számláján

A túlélőprogram sikeres volt, a fővárosi önkormányzat számlája pozitívba lendült át és azon jelenleg 39,7 milliárd forint van.

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

© 2023 (v2.202102)