Budapest teli van szebbnél szebb luxus ingatlanokkal, amikre most kell lecsapni!

A főváros teli van szebbnél szebb luxusingatlanokkal, amik csak arra várnak, hogy az új tulajdonosaik élvezzék bennük a kényelmet és a különleges szolgáltatásokat, amiket nyújtanak. Az ilyen ingatlanokat birtokolni igazi privilégium, ráadásul olyan gyönyörűek, hogy még a postás is megállhat, hogy kérjen egy szelfit velük. Nézzen körül Ön is, hogy mi az, amit megengedhet magának, vagy egyelőre csak gyönyörködjön a látványban.

2. kerületi luxusház intelligens vezérléssel

Budapest gyönyörű, hegyes-völgyes részén, kifinomult kastélyok lenyűgöző hangulatát idézi ez a rendkívüli ingatlan. A kisebb-nagyobb boltívek a külső-belső kialakítás meghatározó eszközei, ezzel is növelve azt az elvehetetlen tekintélyt, melyet egyeduralkodóként tudhat a ház magáénak. A mediterrán érzet, illetve az ellentmondást nem tűrő luxus lépten nyomon emlékeztet bennünket arra, hogy megkülönböztetett exkluzivitás árad a falak minden pórusából.

Az elszeparált telekre belépők látják az angol kerttel szegélyezett lakóteret, mely körbefogja a feszített víztükrű medencét, illetve a házat. Természetesen minden apró részlet azt az elegáns ízlés világot képezi le, ahol az ember azt érzi, itt jó lenni. Otthonosság jár kéz a kézben a luxussal, a nappaliban, a konyhában, az emeletre vezető lépcsőn, sőt a gardrobe helyiségekben, a szaunában, de még a szintén lélegzet elállítóan gyönyörű kertben is. Ezen kívül az ingatlan minden részletében egyedi, megismételhetetlen, emlékezetes benyomásokat hagyva a látogatóban.

A házban 6 hálószoba, 7 fürdőszoba, 3 gardróbszoba, 2 nappali, egy minőségi gépekkel felszerelt, 80 m2 konyha-étkező található. A garázs 300 m2 (6-7 autó férőhellyel). A házhoz wellness is tartozik gőzkabinnal, szaunával, valamint egy 300 m2-es terasz közvetlen kapcsolattal a 15 m-es kültéri medencével és egy nyári konyhával.

A ház teljesen gépesített, automatizált, intelligens vezérléssel kialakított és természetesen lift is van az épületben. A napelem, napkollektor, levegő-levegő hőszivattyú, légtechnika, központi porszívó, riasztó és kamera rendszer valamint a beépített audio rendszer mind a modern lakóház követelménye.

Svábhegyen, műemlékvédett környezetben családi ház

Ez a gyönyörű, valóban minden igényt kielégítő épület a Svábhegyen helyezkedik el, műemlék védett környezetben. A főépület felújítása, átalakítása, rekonstrukciós munkája során fontos szempont volt az épület eredeti hangulatának megőrzése, miközben a komfort kialakításában a XXI. század elhelyezési, használati elvárásait, technológiai megoldásait alkalmazták. A telken található másik épület új épület, amely a környező villák léptékéhez és hangulatához illeszkedik. Az épület háromszintes. A bejárati szint a földszint, amelyet nyitott lépcsőház, valamint lift köt össze a többi szinttel. A nappali, étkező, konyha terei üveges tolóajtókkal kapcsolódnak egymáshoz. A nappali épített teraszban folytatódik, amely terepszinten kapcsolódik az épített kerthez. Ebben az épületben három önálló hálószoba együttes, hozzátartozó fürdőszobákkal és gardrób helyiségekkel, mint intim egységek elkülönülnek. Az épület alatti teremgarázsban három gépkocsi részére, míg az épület előtt további két gépkocsi beállására van lehetőség. Az épület legalsó szintjén egy fitneszterem szaunával, jakuzzival szolgálja az egészséges pihenést. A telek, és az épületek vagyonvédelemmel, informatikával is ellátottak, a portaépületben lévő szolgálati központ látja el a felügyeletet. A zárt kerítésen belüli épített kert és medence teremti meg, és biztosítja az ingatlan együttes harmóniáját! 

4 szintes, prémium kategóriás ingatlan

A II. kerület egyik legkedveltebb részén, a déli fekvésű hegyoldalon, kis forgalmú, nyugodt, csendes, családi házas övezetében, elegáns épületek szomszédságában, követségek által is kedvelt exkluzív környéken, a város zajától és szennyezett levegőjétől messze, közel a természetvédelmi területekhez, de mégis mindössze 3 km-re a belvárostól, kitűnő közlekedés mellett, eladásra kínálnak egy 550 m2-es,  amerikai stílusú, reprezentatív megjelenésű, klasszikus arculatú, 4 szintes, prémium kategóriás, rengeteg extrával felszerelt, örökpanorámás luxus villát.

Az önálló épület egy 950 m2-es, déli fekvésű, gyönyörűen parkosított, intim, angol stílusú, ősfás, sok nagyméretű örökzölddel övezett, lejtős telken helyezkedik el. A kert különleges hangulatát, különböző romantikus kutak, és más csodálatos építmények teszik páratlanná. 

Az épület terei minden szinten hatalmasok, óriási ablakainak és üvegfelületeinek köszönhetően fényárban úsznak. A 28 éves épület az elmúlt évben teljes átalakításon és felújításon esett át. Tökéletes, újszerű állapotú. Elegáns, kimondottan ízléses, letisztult, karakteres designnal tervezett, kimagasló minőségben a legjobb anyagok felhasználásával készült el.

Zöldövezeti részben gyönyörű luxus

Eladó Budapest egyik legszebb részén, a 2. kerületben, erdős, zöldövezeti részben, egy akár irodaháznak, klinikának, hivatalnak vagy éppen lakó rezidenciának is alkalmas luxusingatlan. Az épület kiváló adottságokkal rendelkezik, 1080 m2 területű, gyönyörűen füvesített, dísznövényekkel tarkított kert tartozik az ingatlanhoz. Az ingatlanban egy hatalmas előtér, egy nagy tárgyalóként használható helyiség, 4 kis-tárgyalónak is beillő helyiség és további 6 szoba is található összekötő terekkel, a szinteket összekötő lifttel, egy nagy garázzsal, a garázsszinten szintén szobákkal és egy konyhával-ebédlővel.

Az ingatlan annak ellenére, hogy zöld övezetben található, jól, könnyen és gyorsan megközelíthető bármilyen irányból. A belvárosból vagy a Széll Kálmán-térről autóval 15 perc, tömegközlekedéssel kb. 20-25 perc. Budakeszi irányából pedig az M1 és M3 autópálya kivezető szakasza 10 perc alatt elérhető. Pár percre található az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet és az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, továbbá a Budakeszi Vadaspark, illetve a Gyermekvasút is.

Az ingatlan közvetlen közelében ismert és szép túraútvonalak indulnak a budai hegyek irányába, remek kikapcsolódást és mozgási lehetőséget biztosítva. A környék levegője itt a legtisztább a fővárosban, köszönhetően a dús vegetációnak.

Aranyhegy tetején mediterrán hangulat

III. kerület, Aranyhegy tetején egy mediterrán hangulatú, luxus-villa is eladóvá vált. Elhelyezkedéséből adódóan panorámás a környező erdőkre, dombokra. A ház egy 2200 nm-es, D-K-i lejtésű, parkosított telken áll. Nettó alapterülete 550 nm, és mintegy 120 nm terasz veszi körül. A földszinten található a 70 nm-es nappali-konyha-étkező egy légtérben, valamint egy hálószoba saját fürdővel, egy dolgozószoba, valamint egyéb kiszolgáló helyiségek (mosókonyha, vendég-WC, kamra).

Az emeleten 5 nagyméretű hálószoba és két fürdőszoba kapott helyet. Az alagsorban a két-állásos garázs mellett a gépészeti és tároló helyiségek helyezkednek el, valamint egy wellness-részleg szaunával, pezsgőfürdővel, hangulatos pihenőrésszel. Hatalmas panorámaablakok biztosítják, hogy minden helyiség folyamatosan fényárban ússzon. A nyílászárók osztrák gyártmányú alumínium ill. fa keretű, 3-rétegű üvegezéssel, 0,7 K hőszigetelési értékkel bírnak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

A 15. héten szakadék keletkezett a csatornák közt a nézettségi adatokban.

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

Karácsony Gergely: a holokausztot nagy részben mi követtük el

Karácsony Gergely: a holokausztot nagy részben mi követtük el

Karácsony Gergely arra szólított fel, hogy "ne maradjunk többé tétlenek" az újabb kirekesztések, megbélyegzések, gyűlöletkeltések láttán.

© 2024 (v2.202102)