Menő galériás lakások fiataloknak, Budapest szívéből

Egy galériás lakás tökéletes választás egy fiatal számára, ugyanis fenntartása rendkívül költséghatékony, kevés bútorból is remekül berendezhető, valamint takarítás szempontjából is kedvező lehet. Mai válogatásunkban összegyűjtöttünk néhány olyan galériás ingatlant, amik nem csak jó helyen vannak, de gyönyörűen fel is lettek újítva.

A VI. kerületben, eladásra kínálnak a Király utca körúthoz közeli szakaszán, kulturált környezetben, rendezett polgári ház földszintjén egy 44,5 nm hasznos lakóterületű lakást. Az ingatlan műszaki és esztétikai tekintetben egyaránt igényesen, belsőépítész által megtervezett, beépített, gépesített konyhabútorral + egyéb bútorzattal berendezett. A fűtésről korszerű, elektromos fűtés gondoskodik, padlófűtéssel és energiatakarékos fali panel rásegítéssel. A lakáshoz tartozik 2 nm zárható tároló az ingatlan mellett. A ház rendezett, a lakóközösség jó. A közlekedés és az infrastruktúra kiváló.

A II. kerület központjában, a Mechwart térnél eladó egy 1910-ben, szecessziós stílusban épült, rendszeresen karbantartott, rendezett társasház 2. emeleti, 2022-ben minimál stílusban teljes körűen felújított, 1+1 szobás, 54 m2 + 9 m2-es galériával rendelkező lakás. A lakás felújítása belsőépítészeti tervek alapján lakberendező által történt. A kellemes pihenőhelyként szolgáló erkélyt luxury műfűvel és friss festéssel tették vonzóvá. Az elektromos fűtésrendszert telefonos applikációval vezérelheti. Közvetlen közelben kikapcsolódási lehetőségek, biopiac, éttermek, szórakozási, sportolási, kulturális lehetőségek karnyújtásnyira találhatók.

A VII. kerületben, belső Erzsébetvárosban kínálnak eladásra egy szuper stúdió lakást. Az ingatlan alapterülete 42nm, melyben helyet kapott egy amerikai konyhás nappali, egy előtér, egy fürdőszoba, valamint egy külön nyíló mosdó is. A lakást néhány éve teljesen felújították, aminek alkalmával egy gardrób, valamint egy galéria is kialakításra került, ezáltal növelve a hasznos alapterületet. Az ingatlan remek környéken kapott helyet, infrastruktúrája kiváló.

A VIII. kerületben a Gyulai Pál utcában kínálnak eladásra egy rendezett, galériás kis kuckót. A lakás alapterülete 32 nm, melyben egy nappali + étkező, plusz 6 nm galéria, egy fürdő és egy konyha kapott helyet. Az ingatlan földszinti udvari, egy hátsó kertre néz, ahol nincs épület ezért besüt a nap, ezáltal a lakás nagyon világos. A ház fűtését hűtő-fűtő klíma segíti elő. A környék csendes, a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások néhány perc alatt elérhetőek.

Belső-Terézvárosban került eladó sorba egy modern, emeleti lakás. A 37 nm-es, galériázott lakásban nemrég teljes átalakítást végeztek. Vízvezetékek, elektromos hálózat, nyílászárók cserélve lettek. Új konyhabútor, magasfényű fehér korpusz, bézs munkapult, páraelszívó, beépített sütő, indukciós főzőlap került beépítésre. A nappaliban fekvőgaléria került kialakításra, melyen egy francia ágy kényelmesen elfér. Fűtését három db elektromos fűtőpanel biztosítja. A ház rendezett állapotú, a homlokzat felújított és új tetőszerkezet lett kialakítva. A belvárosi lokáció kiemelkedő, az utcában nincs szórakozóhely, vendéglátóhely így csendes, nagyobb átmenő forgalomtól mentes.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

Karácsony Gergely: a holokausztot nagy részben mi követtük el

Karácsony Gergely: a holokausztot nagy részben mi követtük el

Karácsony Gergely arra szólított fel, hogy "ne maradjunk többé tétlenek" az újabb kirekesztések, megbélyegzések, gyűlöletkeltések láttán.

Bepanamázott Szijjártó Péter

Bepanamázott Szijjártó Péter

A magyar külgazdasági és külügyminiszter újabb egzotikus szövetségest talált a világ egyik távoli szegletében.

© 2024 (v2.202102)