Mutatjuk milyen eladó nyaralókat kínál nekünk a Balaton 2023 nyarán

Ha azt halljuk, hogy valakinek saját nyaralója van a Balatonnál, valljuk be hamar elkap minket az irigység. Mit szólnál hozzá, ha nem kellene többet irigykedned, helyette inkább Neked is lehetne egy saját nyaralód a vízparton. Mai válogatásunkban balatoni üdülőket mutatunk be, hogy tudj miből válogatni.

Balatonlellén 1008 m2-en egy három lakásos társasház került kialakításra egy klasszikus villaépületben.  A lakástól 150 méteren belül forgalommentesen két szabad strand is elérhető. A 71 nm-es lakáshoz egy 38 nm-es Balatonra néző terasz kapcsolódik. A helyiségek elosztása remek, hiszen helyet kapott egy amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdőszoba, előszoba és terasz is. A lakáshoz egy 118 nm-es saját kert is tartozik mely igény szerint elszeparálható. A ház 50 cm-es falazatának és a 3 rétegű hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően alacsony fűtési költséggel rendelkezik. Az ingatlanban klímás hűtés-fűtés került beszerelésre. A pincében saját tárolási lehetőség, a kapu motorosan működtethető.

Eladásra kínálnak egy nyaralót Siófokon, az ezüstparton. Az ingatlan zárt udvarban található egy öt szintes épület negyedik emeletén. 38 nm-es lakótérrel rendelkezik, melyben egy különálló hálószoba, egy amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba található. A nyaralóhoz tartozik egy 7 nm-es részben Balatonra néző erkély. 2021-ben teljes körű felújításon esett át. Két db hűtő-fűtő split klíma került felszerelésre, az erkélyajtók szúnyoghálóval, a műanyag nyílászárók redőnnyel vannak ellátva. Parkolási lehetőség zárt udvarban, vagy az ingatlan előtt biztosított. A parkosított udvarban kerti sütögető, illetve kosárpálya is található, és egy kapun keresztül máris lehet élvezni a Balatont.

Kőröshegyen  szintén eladó sorba került egy rendezett kis nyaraló. Egy hatalmas, 1712 nm-es telken kapott helyet a 25 nm-es épület, melyhez 20 nm-es lakótérként is használható pince és 20 nm-es fedett terasz is tartozik. Az ingatlan 2022-ben teljeskőrű felújításon esett át, amikor is új műanyag nyílászárók lettek beszerelve, 8 cm külső hőszigetelést és új tetőt is kapott, emellett belül is teljesen fel lett újítva. A beépített, gépesített konyhabútor és a gardróbszekrény az ár részét képezik. A Balaton parton a szabad strand 3,5 km, a szántódi bevásárló központ 2,7 km. Budapestről is mindössze egy órán belül elérhető a település.

Balatonakarattya üdülő övezetében, 10 perc sétára a strandtól eladó, egy 2000-ben igényesen megépült és folyamatosan karbantartott nyaraló. A 115 nm nettó összterületű, kétszintes épület földszintjén lett kialakítva étkező, konyha, kamra, nappali, fürdő, kis szoba és egy 24 nm-es nyitott terasz. A faerkélyes tetőtérben két szoba és egy fürdő lett megépítve. A fűtésről egy fatüzeléses német kályha gondoskodik, kiegészítve elektromos panelekkel. A házhoz kapcsolódik egy pezsgőfürdős helyiség, alatta kis pincével. A kis tóval, faházzal, grillezővel rendelkező 560 nm-es, ősfás kert, megfelelő árnyékot biztosít a nyári forróságban. A duplakomfortos ingatlan szeparáltan is használható, mivel belülről és kívülről is megközelíthető a tetőtér, így akár a turisztikai hasznosítása is megoldható két társaság részére is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mutatjuk, mit küld fegyverek helyett Ukrajnába az Orbán-kormány

Mutatjuk, mit küld fegyverek helyett Ukrajnába az Orbán-kormány

A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg az erről szóló kormányhatározat.

Siker: van pénz Budapest számláján

Siker: van pénz Budapest számláján

A túlélőprogram sikeres volt, a fővárosi önkormányzat számlája pozitívba lendült át és azon jelenleg 39,7 milliárd forint van.

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

© 2023 (v2.202102)