Beleszeretős, kertvárosi csodaházra bukkantunk Mátyásföldön!

Budapestnek számos villatelepe közül Mátyásföldön különösen kellemes környezet, kiemelkedően jó infrastruktúra és biztonságos, zöld területekkel gazdagon tarkított részek várnak. Így legyen szó arról, hogy családosan keresi leendő, új otthonát vagy éppen pályakezdő fiatalként kutatja első ingatlanát, itt egészen biztosan megtalálja a számításait. Mi is körbenéztünk, és most egy rendkívüli csodaházra bukkantunk, amire azt javasoljuk, hogy azonnal csapjon le, mielőtt valaki beelőzi.

Mátyásföldön, azon belül is Petőfikertben fedezhető fel az előbb említett kivételes lehetőség. Bájos, nyugodt és csendes környezet várja azokat, akik itt szeretnének ingatlanba fektetni. Családosoknak meleg szívvel ajánljuk a környéket, hiszen biztonságos és amellett számos szolgáltatás is könnyűszerrel elérhető a közelben. Iskolák, óvodák, orvosi rendelő, kisebb-nagyobb élelmiszerüzletek mindössze pár perc sétával megközelíthetőek.

 

Egy sorház jellegű épület utolsó egysége várja új tulajdonosát, amely ebből adódóan jól szeparált, biztosított a nyugalom és a privát szféra. Az összesen 69 m2 alapterülettel rendelkező ingatlanhoz egy tágas, amerikai konyhás nappali, illetve 3 különálló félszoba tartozik. A redőnyök, valamint a hűtő-fűtő klímák gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről és a megfelelő árnyékolásról.

Mindez kiegészül egy 12 m2-es terasszal, illetve egy 249 m2-es, szeparált kertrésszel, ami azért is nagyszerű, mert így rengeteg alkalom nyílik arra, hogy barátaival vagy családtagjaival összejöveteleket, kerti partikat szervezzen. Különösen most érdemes ezt kihasználni, hiszen a nyárral és a jó idővel mindenki inkább a szabadban töltené az idejét.

Az ingatlanhoz egy faház is kapcsolódik, ami tárolóként tökéletesen funkcionál. A parkolás sem okozhat gondot, hiszen a saját, felszíni gépkocsibeállón kényelmesen megoldható.

Az ingatlan déli fekvéséből adódóan a terasz és a kert egész nap természetes napfényben fürdik, aminek köszönhetően a szabadban töltött idő garantáltan pihentetően telik. 

Az ingatlan elhelyezkedése példátlanul jó, hiszen a helyi közlekedési és ellátottsági lehetőségek egész tárháza áll rendelkezésére az itt lakóknak. A 8-as és 9-es HÉV, valamint buszok, trolik és villamosok is segítik, hogy a főváros egyéb pontjaira könnyűszerrel eljuthasson bárki. 

Ezzel a kivételes ajánlattal azonnal élni kell, vegye fel a kapcsolatot még ma a tulajdonosokkal, hogy megtekinthesse és többet is megtudjon erről a lenyűgöző ingatlanról!

A cikk megjelenését az ingatlan tulajdonosa támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

Az OTP Bank – kiberbiztonsági megfontolásból - május nyolcadikától automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

© 2024 (v2.202102)