Kiderült, mi az a trükk, amivel az ingatlanokat rekordidő alatt adják el!

Mindig is furdalta a kíváncsiság, hogy mi az a trükk, amivel az ingatlanosok rekordidő alatt adják el az ingatlanokat? A legjobb körülmények között egy budapesti ingatlan például 1-2 hónap alatt új tulajdonosra talál, de sokaknak meggyűlik a baja az eladási folyamattal. A jó hír, hogy mi tudunk segíteni azoknak, akik kicsit elveszettnek érzik magukat. Örömmel megosztjuk az apró praktikákat, ugyanis sokszor tényleg csak a részletekben rejlik, hogy mennyi idő alatt sikerül továbbadni az ingatlanán.

Kulcsfontosságú a jó árazás! 

Ha a kigondolt összeg az ingatlanért nem az egekben van, akkor jó eséllyel keresik fel a potenciális vásárlók, és még az sem kizárt, hogy magasabb összegért keljen el végül az ingatlan, mint amit alapesetben elképzelt. Ehhez ugyanakkor szükségszerű, hogy a tulajdonos nyitott legyen az ajánlatokra. 

Hogy lehet ezt befolyásolni? 

Számtalanszor egyszerűen csak a hirdetés és az ingatlan külső megjelenése tud pozitív befolyással bírni, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy felkészült legyen, és tudatosan építse fel azt, hogy hogyan hirdeti és közvetíti az ingatlant.  

Az egyik jó döntés lehet, hogy egy olyan ingatlan hirdető portált választ, amit sokan használnak, nagy a látogatottsága, és olyan szolgáltatásokat ajánlanak a regisztrált felhasználóknak, amik elősegítik, hogy lehetőleg a legtöbb érdeklődőhöz eljusson a hirdetett ingatlanának híre. Az Ingatlantájoló több, mint 15 éves tapasztalatával az egyik vezető ilyen portál, ami hirdetői csomagjaival garantáltan elősegíti a gyors és sikeres eladást. 

Ha abban gondolkodik, hogy Ön ugyan nem szeretne a hirdetésre pénzt költeni, mert úgyis megtalálják az érdeklődők, akkor az Ingatlantájolón ez is lehet opció, hiszen az ingyenes feltöltéssel is élhet. Itt ráadásul a feltöltéssel nem is egy, hanem azonnal két oldalon is megjelenik a hirdetése. Az ingatlantajolo.hu mellett, a társoldalunkon, az otthonterkep.hu felületén is rátalálhatnak Önre az érdeklődők.

Habár az ingyen szó jól hangzik, és a minél kevesebb ráfordított pénzösszeg is kecsegtető, de sajnos az a kiábrándító helyzet, hogy sok esetben azok a hirdetések, amikkel a feltöltő nem foglalkozik, nem is lesznek népszerűek a vevők körében és lényegesen kevesebb emberhez is jutnak el. 

A következő lépés lehet, hogy választ egy hirdetői csomagot, amelyek az Ingatlantájolón különösen kedvező árakon érhetőek el. Lehet élni a 30, 60 vagy 120 napos csomaggal, de akiknek tényleg sok fenntartása lenne ezzel, azoknak ajánljuk, hogy csak próbálja ki a 14 napos csomagunkat és megtapasztalhatja a számos szolgáltatás előnyét.

Mi is tartozik a hirdetői csomagokba?

A fotók feltöltése minden csomag választásával elérhetővé válik, amivel azért is érdemes élni, mert különös jelentőséggel bírhat arra, hogy az érdeklődőket meggyőzze arról, szeretnék-e megvásárolni, de elsőkörben talán csak személyesen is megtekinteni az adott ingatlant vagy sem. Az igényesen, jó fényviszonyok között elkészített képekkel ellátott hirdetésekre lényegesen többen kattintanak rá és több érdeklődőt is vonzanak be, mint ahol egyáltalán nincsenek képek vagy csak hanyag módon pár pixeles képet töltenek fel. 

Mindez kiegészülhet a partneroldali megjelenéssel, Facebook hirdetéssel, címlapi kiemeléssel valamint különleges módon cikk is íródhat az eladó ingatlanáról. A 120 napos csomagok választása esetén ezek a szolgáltatások automatikusan járnak, ugyanakkor a többi csomag választása esetén is elérhető, hogy egy-egy ilyen extra szolgáltatással kiegészítse a hirdetői csomagját. A kedvezmények sora ráadásul tovább bővül azon ingatlanokra, amik Budapest valamint Pest megyén kívül találhatóak, illetve amik 21 millió forintnál olcsóbbak.

Miért jó, ha cikket írat az ingatlanáról?

Azt már letisztáztuk, hogy a cél az, hogy minél hamarabb tovább adjon a hirdetett ingatlanán, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy egy imponáló képet közvetítsen az ingatlanáról, és minél több felületen is megjelenjen. A cikkírás választásával tapasztalt és szakképzett újságíró kollégáink veszik fel Önnel a kapcsolatot és Önnel szoros együttműködésben elkészül egy cikk, amelyet az Otthontérkép Magazin felületén teszünk közé. Ezenkívül ez a cikk megjelenik további 6 partneroldalunkon is, ahol akár a 20-25 ezres látogatottságot is el tudja érni egy-egy ilyen cikk, ezáltal még több vásárlót tud elérni a hirdetés. Olyan oldalakkal is partneroldali szerződésben vagyunk, mint az infostart.hu, privatbankar.hu és az mfor.hu.

A keresések során szeretné elérni, hogy az Ön ingatlanát találják meg leghamarabb? Az Ingatlantájoló egyedülálló és nagyszerű ár-érték arányú licit szolgáltatását azért fejlesztették ki, hogy ebben Önnek segítsen! Nálunk a magánszemélyeknek épp ugyanakkora esélye van a találati listák élére kerülni, mint az ingatlanközvetítő irodáknak. 

Használja a 3 szintű licitrendszert! 

A versenytársakhoz képest itt nem kell attól tartania, hogy az ingatlanközvetítő irodák indokolatlanul több előnyhöz jutnak hozzá, ugyanis magánszemélyként is lehetősége adódik arra, hogy az élre kerüljön. Ehhez Önnek nem kell mást tennie, mint a felhasználói profiljába belépve krediteket vásárolni, amit megtehet a Kredit vásárlás menüpontban vagy a Kreditegyenleg feltöltése gombra kattintva. A megszerzett kreditekkel képes licitálni a hirdetését és a legtöbb kredittel licitált hirdetések kerülnek az első helyekre, akkor is ha valamilyen szűrési feltételt állít be az érdeklődő, ugyanis alapértelmezett, területi és sorbarendezett rendezésre is lehet licitálni az ingatlant.

Éljen az euróban hirdetés lehetőségével!

Mint ahogy a fent említett opciók, úgy természetesen ez is számos előnnyel jár, és megannyi új érdeklődőt tud bevonzani, legfőképpen a külföldieket. A külföldi érdeklődők is előszeretettel látogatják az oldalt és vásárolnak is ingatlanokat különösen a határ mentén, a főváros belső kerületeiben és a Balaton környékén. Emellett amiatt is ajánlott euróban megadni az árat, mert az árfolyamveszteség is elkerülhető ezáltal. A rendszer az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanok árát és az ár szerinti listázásnál is a találatokat a pénznemektől függetlenül sorrendbe rendezi.

Szeretné a lehető legtöbb embert elérni a hirdetett ingatlanával? Akkor hirdesse euróban az ingatlanát! Az Ingatlantájoló rengeteg kiemelkedő szolgáltatása mellett ezt is azért fejlesztették ki, hogy a tulajdonosok rekordidő alatt továbbadjanak az ingatlanukon!  


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)