Minden vágyad egy rendezett gardróbszoba? – Mutatjuk hogyan csinálják a nagyok!

Egy jól tervezett gardróbszoba segít rendet tartani a ruháink között, könnyű hozzáférést biztosít minden ruhánkhoz, és optimalizálja a tárolóhelyet. Amikor gardróbszobát tervezel, több szempontot is érdemes figyelembe venni. Mai cikkünkben hoztunk néhány ötletet, valamint eladó ingatlant, ahol remek gardróbszobákat sikerült berendezni.

Debrecentől csupán 10km-re, Bocskaikertben vált eladóvá egy 131 nm alapterületű négyszobás ingatlan, kifogástalan állapotban. Az emeleten a többi szoba mellett található egy letisztult, rendezett gardróbszoba is, ahol több szekrény, nagy tükrök, és fiókok is helyet kaptak a megfelelő rendszerezés érdekében.

Megvételre kínálnak Érdligeten, Érd és Diósd határán egy 255 nm összterületű, minőségi anyagok felhasználásával épült, nappali + négyszobás, elvehetetlen panorámás családi házat, amely két éve teljes körű felújításon esett át. A szülői hálószobához közvetlenül kapcsolódik egy tágas gardróbszoba, ami szükség esetén hálószobának is átalakítható.

Budapesten, kiváló helyen, a Parlament közelében vált eladóvá egy 82 nm-es, két és fél szobás, bútorozott, gépesített, első emeleti, 2022-ben felújított lakás. A három szoba külön nyílik, melyből az egyik gardróbszobaként funkcionál, emellett egy tágas amerikai konyhás nappali is található a lakásban. A fürdőszoba mellett, önálló toalett is helyet kapott. Mondanom sem kell, hogy a közlekedés ezen a környéken kiváló, hiszen busz, metró és villamosjáratok is sétálótávolságra elérhetőek.

A gardróbszoba tippeket tekintve, ezekre a dolgokra érdemes odafigyelni:

Méret és elrendezés

Gondold át, mekkora hely áll rendelkezésedre a gardróbszoba számára. Fontos, hogy legyen elegendő hely a ruhák, cipők és kiegészítők elhelyezésére. Tervezd meg az elrendezést úgy, hogy kényelmesen elférj benne és könnyen megtaláld, amit keresel.

Tervezési részletek

Fontolóra vehetsz további részleteket is, mint például egy kényelmes ülőhely a cipők felpróbálásához, kihúzható állványok a ruhák rendezéséhez vagy akár külön szekrények és fiókok az ékszerek és kiegészítők számára. Fontos tényezők lehetnek a polcok, ruhafogasok, fiókok és kosarak. Használhatsz akár beépített polcokat és szekrényeket is, hogy a legjobban kihasználd a rendelkezésedre álló teret.

Világítás

Fontos a megfelelő világítás biztosítása a gardróbszobában. A jó megvilágítás segít megtalálni a ruhákat, kiegészítőket és megkönnyíti a választást is. Használj természetes fényt, ahol csak lehet, és gondoskodj a megfelelő világításról is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még öt napig adhatják le pályázatukat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által kiírt Egészségértés Díj 2023-ra jelentkező egészségügyi intézmények és civil szervezetek.

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

© 2023 (v2.202102)