Legyen egy otthonod az alpakák mellett! Nőtincs szépségei csak rád várnak!

Nőtincs települése rengeteg csodát és szórakozási lehetőséget rejteget magában, így legyen szó arról, hogy barátokkal töltené idejét vagy családdal, esetleg egyedül élvezné a térség gyönyörű látványosságait, egészen biztos, hogy nagyszerűen fogja érezni magát. 40 hektáros tava kedvez a horgászni vagy kajak-kenuzni vágyóknak, míg a tóhoz vezető úton kiépült Seholsziget Élménypark a gyerekek kedvence lesz. Itt a folyamatos programok mellett az alpaka farm is különlegessége a helynek, és ha otthonod az alpakák mellett képzeled el, akkor a legjobb helyen jársz! Kerestünk pár ingatlant, ahol egészen kedvező áron kínálják eladásra otthonukat.

Hangulatos lakóparkban 2 szintes ikerház

A Budapesttől 52 km-re, Váctól pedig 15 km-re fekvő Nőtincs településen, a falu központjában eladó egy hangulatos lakóparkban található, 92 m2-es, 2 szintes ikerház. A hozzá tartozó kizárólagos használatú 262 m2-es telekrész és a térkövezett zárt gépkocsi beálló az ingatlanhoz tartozik. Kisgyerekes családoknak kifejezetten tökéletes lehet, hiszen az ingatlan elhelyezkedését tekintve kiváló adottságokkal rendelkezik. Közelben az iskola és óvoda, ráadásul a közvetlen szomszédságában egy színvonalas játszótér is megtalálható. A település és környezete pedig számtalan szabadidős programnak ad lehetőséget.

Az épület a mai, korszerű elvárásoknak megfelelően épült tégla falakkal, 12 cm vastag Eps hőszigeteléssel. 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Fűtéséről kondenzációs gázkazán (melegvíztárolóval) gondoskodik, padlófűtés hőleadással. Ezenfelül 3,5 Kw-os inverteres klíma biztosítja a ház kellemes hőmérsékletét. Elrendezése is kiváló, az amerikai-konyhás nappalin kívül 3 különnyíló szobával, egy WC-s fürdőszobával és egy külön WC-vel, valamint egy 13 m2-es terasszal rendelkezik. Korszerű gépészettel és műszaki tartalommal felruházott, energetikailag alacsony igényű és fenntartású ingatlan, számtalan kényelmi extrával felszerelve. Magas minőségű burkolatok és kivitelezés jellemzi.

Csendes mellékutcában barátságos családi ház

Nőtincs egy csendes mellékutcájában egy 140 m2-es családi ház is várja új tulajdonosát. Az ingatlan két bejárattal rendelkezik. Az első részében egy konyha és egy szoba, a hátsó részben további 2 szoba, nappali, konyha, előszoba, 2 fürdőszoba, wc, folyosó, kamra és kazánház található. A két ingatlanrész igény szerint akár egybenyitható. A ház jó állapotú, tégla falazatú, tetőszerkezete fa födém, cserép borítással. A melegvíz ellátásról villanybojler, míg a fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Az ingatlan egy 771 m2-es telken helyezkedik el, melyen egy autó beállására alkalmas garázs és egy műhely is helyet kapott. A faluban minden megtalálható, ami a hétköznapi élet kényelmét biztosítja. Alkalmas családosoknak vagy akár két generáció együttélésének is az ingatlan az adottságainak és elhelyezkedésének köszönhetően, de akár vendégháznak, nyaralónak, vadászháznak is kialakítható.

Nappali + 3 szobás családi ház

Egy 180 m2-es, nappali + három hálószobás önálló családi ház is megvásárolható. Az ingatlan a 1990-es években épült téglából, a ház alatti félszuterén részben pedig kialakításra került egy garázs, kazánhelyiség és nagyméretű kamra. További egy gépjárműnek fedett beálló biztosítja a parkolást. A telek mérete hatalmas, egészen 1090 m2. A ház fűtését kombi cirkó, és vegyes tüzelésű kazán is biztosítja, a meleg víz igény szerint bojlerrel is használható éjszakai árammal, de ipari árammal is ellátott az ingatlan. A földszinten konyha és étkező, valamint egy hálószoba található, mindkét helyiségből közvetlen kijárattal a két teraszra. Az emeleten nappali és abból nyíló két külön bejáratú hálószoba van, az egyik szobához szintén tartozik egy saját terasz is, és külön helyiségben kapott helyet egy WC kézmosóval.

Frissen felújított családi ház

Egy 578 m2-es telken, 50 m2 alapterületű, felújított, önálló családi ház is eladó. Az ingatlan 1960-ban épült vályogtéglából, ugyanakkor egy teljeskörű felújításon esett át, amiről fotó dokumentáció is készült. Közművekből víz, villany, csatorna bevezetésre került, és a gázcsonk is a kapun belül található. A ház kialakítása szerint egy szoba, étkező + konyha, előszoba, fürdőszoba és 2 Wc található. Az ingatlan tovább bővíthető a házhoz tartozó 20 m2 alapterületű helyiséggel, ami még további felújításra vár. Fűtése inverteres klímával, melegvíz ellátása villanybojlerről biztosított. A telken gépkocsi parkolására kialakított 15 m2-es garázs használható. Az elhelyezkedést tekintve csendes, rendezett utcában található az ingatlan. 5 perces sétával minden elérhető, ami a mindennapi élethez szükséges, bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, óvoda, iskola.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

© 2023 (v2.202102)