Közösségi büfé: így csábítsd vissza az alkalmazottakat az irodába!

A pandémia fenekestül felforgatta a munkaerőpiacot és ezáltal az irodapiacot is, így cégvezető legyen a talpán, aki tudja, mekkora és milyen irodát béreljen a jövőben. Egy biztos: az alkalmazottakat így vagy úgy, de mindenki megpróbálja visszacsábítani az irodába.

Érdekes felmérés látott nemrégiben napvilágot Amerikában, mely szerint a vállalatok 83 százalékánál a dolgozói étkeztetésre szánt költségvetés az elmúlt években ugyanolyan szintű vagy még magasabb volt, mint a covid előtti időszakban. Azaz az amerikai vállalatok ingyen szendviccsel, pizzával és rágcsálnivalókkal próbálják arra ösztönözni munkavállalóikat, hogy a home office helyett inkább az irodai munkavégzést válasszák. Ráadásul a dolgozók annyira hozzászoktak ehhez a plusz juttatáshoz, hogy már elvenni sem lehet tőlük, így ez valószínűleg a jövőben is megmarad.

Az ingyen ételnek ráadásul több haszna is van, mint egyszerűen csak irodai munkavégzésre bírni az alkalmazottakat. A közös étkezéseknek ugyanis közösségépítő erejük is van, számtalan ötlet születhet egy-egy közös pizzázás során, tehát ez a fajta juttatás még a csapatmunka hatékonyságát is növeli.

Bár nem tudunk arról, hogy Magyarországon is elterjedt eszköz lenne a munkahelyi ingyen ebéd a dolgozók visszacsábítására, de az biztos, hogy aki az irodában szeretné látni az alkalmazottait, annak körültekintően kell irodát választania. A mai munkavállalók már rengeteg mindenre figyelnek, számít nekik, hogy fenntartható irodában, ergonómikus környezetben dolgozhassanak. És mivel az elmúlt években a munkahely sokkal inkább a munkahelyi-, szakmai kapcsolatok építésének színtere lett, ezért fontos az is, hogy legyenek közösségi terek, közösségi szolgáltatások is az irodaházban, ahol irodát bérelünk.

Erre a célra tökéletesen megfelelnek a szolgáltatott irodák, ahol az általunk bérelt iroda és a hozzá kapcsolódó szolgáltatás csomag teljesen személyre szabható.

 

Ha irodát, raktárat, üzlethelyiséget keres, akkor nézzen szét megújult honlapjainkon! Kérjen egyszerre akár több iroda hirdetőtől ajánlatot! https://irodahaz.info/

Keressen gyorsan és egyszerűen raktárat, üzlethelyiséget: https://www.raktar.info/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

© 2023 (v2.202102)