A Duna-partján élnél? Költözz Vizafogóra!

Az elmúlt néhány évben különösen felértékelődtek Budapest Duna-parti városrészei, ezért nemrég indult sorozatunkban ezekről a környékekről hozunk ingatlanokat. Lágymányos után, most nézzük meg, milyen ingatlanokat tartogat nekünk Vizafogó.

Vizafogó nevét onnan kapta, hogy régen a Vizák a Fekete-tengerből egészen idáig felúsztak az ívási időszakban. A vízlépcsők miatt sajnos ma már nem lehet itt Vizát fogni, de a környék attól még egy nagyon szép természeti környezetben létesült, nemrég megújult városrésze Budapestnek.

Prémium minőségben felújított, erkélyes lakás

A Dunához egészen közel, egy háromemeletes társasház 3. emeletén vált eladóvá ez a nappali + 1 szobás lakás, melyet 3 évvel ezelőtt prémium minőségben, teljeskörűen újítottak fel. A felújítás érintette többek között a mennyezet szigetelését, a nyílászárók cseréjét és a fűtésrendszer modernizálását kondenzációs kazánnal, így az ingatlan rendkívül energiatakarékos. A felújítás során cserélték az összes vezetéket is, illetve komplett esztétikai felújítás is történt, melynek során egyedileg gyártott bútorok kerültek a lakásba, amelyek a vételár részét képezik. A modern, fiatalos lakáshoz erkély is kapcsolódik, saját célra és befektetésnek is ideális.

Menő, nagy erkélyes panellakás

Bár Vizafogó az a környék, ahol az elmúlt években sorra bújtak ki a földből az új építésű társasházak, panellakásból is lehet itt nagyon menőt találni. Ennek a 3. emeleti, nagy erkélyes lakásnak a legnagyobb előnye, hogy már a 90-es években épült, cseréptetős, szendvicspanelből készült házban található, tehát sokkal jobb a hő- és hangszigetelése, valamint 5 nm-es, 2 oldalról is nyitott erkély tartozik hozzá. Az ingatlan további előnye, hogy rendkívül praktikus az elosztása, előszobájából juthatunk az egyik hálószobába, valamint innen nyílik egy külön mosdó és a hall is. A hall étkezőként funkcionál, és innen léphetünk tovább a tágas nappaliba, a másik hálószobába, a fürdőszobába, amelyben szintén helyet kapott egy WC, és a panelkonyhákhoz képest nagy és praktikusan kialakított konyhába. A nappaliból juthatunk ki a nagy erkélyre, amit legfelső szint lévén polikarbonát tetővel fedtek és rendkívül hangulatosan rendeztek be. A lakás gyönyörűen felújított állapotban várja új lakóit.

Modern, fiatalos panellakás

De igazán figyelemre méltó ez a szépen felújított panellakás is, mely a Vizafogó lakótelepen, egy ház 5. emeletén helyezkedik el. A lakás nagy nappalival, két kicsi hálószobával, egy étkezőként és közlekedőként is funkcionáló hallal, egy csinos kis konyhával és egy zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, valamint erkély is kapcsolódik hozzá. Az ingatlan felújítása 2018-ban történt, 2022-ben új thermo nyílászárókat is kapott.

Másfél szobás, otthonos kuckó

A Bodor utcában bukkantunk erre az első emeleti, 38nm-es kislakásra, melyben egy nappali található, innen nagy üvegezett ajtón juthatunk a kis hálószobába. Az ingatlanban egy konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba is helyet kapott. A nappali nagy beépített szekrénye sok mindent elnyel, de egy tároló is tartozik a lakáshoz. Pár perc sétára található metró- és buszmegálló, és a Duna-part, a Margit-sziget sincs messze.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

© 2023 (v2.202102)