Egy pillanatra se veszítsd szem elől a mesés dunai panorámát!

Itt ez nem is történhet meg, ugyanis ha választasz egyet a Danubio dunai panorámás lakásai közül, akkor nemcsak a lakásodból, de a teljes üvegfelületnek köszönhetően a lobbyból és az üvegezett liftből is a Dunára látsz. Emellett budai hegyekre néző és a Rákos-patak partjára néző lakás is akad még a kínálatban, de érdemes sietni, mert már csak 13 lakás maradt ebben az igazán kimagasló műszaki tartalommal rendelkező, fenntartható beruházásban.

A Danubio igazán tökéletes helyen, Vizafogón, a Foka-öbölnél épült fel, egyik oldalról a Duna, másik oldalról az öböl, harmadik oldalról pedig a Rákos-patak határolja. A lakópark tehát kiváló közlekedési kapcsolatokkal bír, és a Váci úti irodafolyosó, oktatási-, egészségügyi intézmények, számtalan szolgáltatás, sportolási lehetőségek, parkok, játszóterek is megtalálhatók a közelében.

Elhelyezkedése mellett még a műszaki tartalom, ami igazán figyelemre méltó, ugyanis az épület tájolásánál és a tervezésnél nemcsak azt vették figyelembe, hogy a lehető legnagyobb üvegfelületen lehessen élvezni a dunai panorámát, hanem arra is ügyeltek, hogy a nyári nap sugarai a lehető legkevésbé melegítsék fel az épületet, míg a téli nap sugaraiból a lehető legtöbbet profitáljon a lakópark. A lakások energiatakarékosságát ezen felül a hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, így az ingatlanok rezsije szinte nulla és ökológiai lábnyoma is az elérhető legkisebb. Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően pedig a Danubio több nemzetközi építészeti díjat is elnyert, többek között ez az első olyan magyar lakóingatlan fejlesztés, amelynek tervei megfeleltek a független Brit Építési Kutatóintézet környezettudatos épületminősítési rendszere által támasztott szigorú fenntarthatósági követelményeknek.

A kiváló elhelyezkedéshez és a páratlan műszaki tartalomhoz pedig rengeteg olyan extra társul, mint például a hatalmas üvegfelületek, a nagy teraszok, a luxuskivitelezés, amelyektől a Danubioban élni semmihez sem hasonlítható életérzést jelent.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a Danubio lakópark már felépült, tehát azonnal költözhető lakásokat kínál, amelyekre érdemes minél előbb lecsapni, mielőtt elkapkodják őket.

A cikk megjelenését a Danubio lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még öt napig adhatják le pályázatukat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által kiírt Egészségértés Díj 2023-ra jelentkező egészségügyi intézmények és civil szervezetek.

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

© 2023 (v2.202102)