Medencés otthonok, ahol igazi élmény eltölteni a nyarat

A medencés házak egyre népszerűbbek, mert lehetővé teszik a tulajdonosoknak, hogy otthonukban kényelmesen élvezhessék a medence nyújtotta előnyöket. Az ilyen házak előnyei közé tartozik a magánélet és az intimitás, hiszen a medence területe saját tulajdonban van, és csak a ház lakói használják.

Az ilyen típusú ingatlanokban gyakran alakítanak ki kerti területeket, grillezési és pihenési lehetőségekkel, hogy a tulajdonosok teljeskörűen ki tudják élvezni az otthonukkal járó kényelmet és szórakozást. Fontos azonban megjegyezni, hogy a medence karbantartása, tisztítása és fűtése időigényes lehet, és a víz minőségének megőrzése érdekében rendszeres karbantartást igényel.

Szegeden egy igazi kuriózum vált eladóvá. A 198 nm-es lakóingatlan egy hatalmas, 2426 nm-es telken kapott helyet. Itt négy hálószoba, két nappali, két fürdőszoba, konyha, étkező, egy három oldalról zárt és egy déli fekvésű hatalmas wellness terasz adja a ház életterét, melyet a mellékelt alaprajz részletesen bemutat. Mindemellett a 10×4 m-es fűtött 3D fóliás medence, jacuzzi, szauna, napozóterasz, grillkert, a csodálatos kilátással már az extra pihenési igényeket is kielégíti. Az épület műszakilag az elvárható igényeknek megfelelő. Az ingatlan különlegessége, hogy a kertben egy egyedülálló mesterséges tórendszer található, ahol helyet kapott még két patak, vízesés, 3 szűrőtó, valamint 1 sziget taglalja. A vízfelszín különleges, japánból beszerzett koi pontyok különböző fajtájú és méretű egyedeit rejti. A környezet több vízimadárfajnak is otthont ad.

Budaligeten egy nappali + öt szobás, mediterrán stílusú, medencés családi ház vált eladóvá. A ház nagyon szép állapotban van, a földszinti részen közvetlen kertkapcsolatos, tágas nappali került kialakításra, mellette a konyha, kamrával, háztartási helyiség-gardrób, fürdő. Az emeleti szinten a szülői hálóhoz közvetlenül kapcsolódik a tágas fürdőszoba, továbbá itt vannak a gyermekszobák, vendégszoba, dolgozó és külön fürdőszoba. Fűtési rendszere távvezérlési lehetőséggel ellátott. A garázs mellett 2 autó beállására is van lehetőség, továbbá a ház előtt is kiépített parkoló fogadja a látogatókat. Az ingatlan kertjének elrendezését úgy alakították ki, hogy a nappali kényelmét nyújtsa, de mindezt a szabadban. A fedett, fűtött kerti medence, grillező pavilon használata kikapcsolódást nyújt a család, baráti társaságok részére. Elhelyezkedése kiváló, csendes madárcsicsergős környezetben van, mégis a tömegközlekedés néhány perces sétatávolságra található.

Eladó Üröm Rókahegyen, egy 259 nm alapterületű családi ház 1129 nm-es telekterületen. A ház 3 hálószobával, 3 férőhelyes kocsibeállóval és fejlett műszaki tartalommal rendelkezik. A nappali – konyha – étkező és közlekedő egy légtérben található, amihez 30nm-es fedett terasz tartozik. Továbbá, egy ablakos kamra is van a konyha mellett, valamint mosó- és szárítógép tárolására alkalmas háztartási helység. Sorban tovább haladva, egy hálószoba fürdőszobával wc-vel és vendég wc, külön kézmosó helyiséggel, vendég hálószoba, szintén saját fürdővel, wc-vel kapott helyet. A ház fűtését padló- és falfűtésen keresztül a gázkazán végzi. A kertépítők által megálmodott és kialakított kertben automata öntözőrendszer üzemel. A 3×7 méteres süllyesztett kerti medence vízforgatóval, szabad oxigén rendszerű víztisztító berendezéssel felszerelt, és körülötte 40nm trópusi teraszfaburkolat van, ahol kedvünkre napozhatunk.

A Balaton északi partján, Csopakon egy minden igényt kielégítő, kétszintes családi ház teljes bútorzattal várja új szerető családját. A ház 2013-ban épült, energetikai korszerűsítésen már átesett. Külső hőszigetelése 10 cm vastag, és újszerű a ház külső színezése is. A lakóingatlan méretes üvegfelületekkel rendelkezik, kertjével együtt igazán kellemes otthon lehet azoknak, akik kifejezetten a csendes életmódot választják minden modern kényelmi és műszaki felszereltséggel együtt. Kellemes nagy teraszok biztosítják tavasztól őszig a kinti pihenést, feltöltődést. A kertben a fűthető medence mellett nyári konyha került kialakításra. Az ingatlan a benne található összes ingósággal együtt kerül eladásra, a bútorokon túl a vételár részét képezi például a nyári konyha grillfelszerelése is, így leendő tulajdonosa egyéb ráfordítás nélkül élvezheti már ebben a szezonban is.

Siófok ezüstpartján vált eladóvá egy igazi luxuskivitelű családi ház. A legkényesebb ízlést is kielégítő iker jellegű épület belső terei belsőépítészeti tervek alapján készültek, egyedi bútorokkal és egyedi építészeti megoldásokkal. A ház remek műszaki jellemzőkkel rendelkezik, mint pl. a hűtés/fűtés, hiszen a lakásokban kétféle fűtésrendszer került kialakításra. A hőszivattyús rendszer, valamint az elektromos padlófűtés rendszer. A kert egész területén automata öntözőrendszer lett kiépítve és kialakítottak egy kerti tárolót is. A gyönyörű, parkosított kertben medence szolgálja a kényelmet, ami egy 6 x 3 m-es fóliázott zsalukő medence. A házhoz 2 db gépkocsi beálló is tartozik. Az ingatlan azonnal költözhető teljesen felszerelt, bútorozott, gépesített.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

© 2023 (v2.202102)