Használd ki a CSOK-ot amíg még lehet! Nagyszerű otthonok várnak Szegeden!

A CSOK kivezetése az 5000 főnél nagyobb lakosú településeken felkavarhatja az állóvizet, és az év végéig a CSOK-os ingatlanokra nagyobb érdeklődés várható. Mi most Szegeden néztünk körbe, hogy milyen lakásokat, családi házakat lehet CSOK-kal vásárolni, és el is hoztuk közülük a legjobb ár-érték arányú, 1-2 vagy akár több gyermekkel is igénybe vehető ingatlanokat.

Panellakás remek helyen, 1-2 gyerekeseknek

Aki Szegeden szeretne panellakást vásárolni, az előszeretettel keresgél Felsővároson, hiszen ez egy nyugodt, biztonságos, ugyanakkor kiváló infrastruktúrával ellátott környék. Itt vált most eladóvá egy 5. emeleti, zárószinti 2 szoba + hallos, szépen felújított panellakás. Az ingatlan 53 nm-es, így akár 2 gyerekre is felvehető a CSOK, de valljuk be, hogy hosszú távon csak egy gyermekkel kényelmes egy ekkora lakás. Bár a ház panelprogramban nem vett részt, nyílászáróit kicserélték, minden ablakán redőny és szúnyogháló is található. A radiátorokat hőmennyiségmérővel is felszerelték, így rezsije kedvező. Parkolás az utcában ingyenes, tömegközlekedés 3-4 perc sétára található.

Nappali + 2 szobás lakás az Üstökös utcában

Az Üstökös utca Öreg-Rókus egyik legjobb utcája, hiszen egy csendes kis utca, ami azért mégiscsak a nagykörútról nyílik, így igen frekventált az elhelyezkedése. Itt bukkantunk erre a nappali + 2 szobás, tetőtéri (3. emeleti) lakásra, amely 73 nm-es, így akár 4 vagy több gyerekre is igényelhető rá a CSOK, bár az ingatlan inkább csak 2 gyermekkel kényelmes. Az ingatlanban egy nagy lakóelőtérből külön-külön nyílik a nappali, az étkező-konyha, a 2 szoba, a fürdőszoba, a külön WC, valamint a kamra is. A nappalihoz egy kis erkély is kapcsolódik, valamint egy gépkocsibeálló tartozik még a lakáshoz a zárt udvarban, és 2 lakáshoz tartozik egy zárható tároló. A fürdőszobát frissen újították fel, a lakás 2018-ban új kombi kazánt is kapott.

Hatalmas erkélyekkel a Sándor utcában

A Sándor utca szintén igen közkedvelt Szegeden, hiszen csendes, mégis frekventált elhelyezkedésű. Itt vált most eladó egy amerikai konyhás nappalis + 3 szobás lakás, melyhez egy 19 nm-es és egy több, mint 15 nm-es erkély is kapcsolódik. A nagyobbik erkélyre, amely a társasház belső udvarára néz, a nappali hatalmas üvegajtaján keresztül lehet kijutni, a kisebbik, utcára néző erkély két hálószobából is megközelíthető. Az ingatlanban egy WC-s, kádas fürdőszoba és egy mosdókagylóval is felszerelt külön WC is helyet kapott. A lakás a 3. emeleten, zárószinten helyezkedik el, nagyon szép állapotban van, és jár hozzá egy garázs is, melyet kötelező megvásárolni, de vételárát a lakás vételára nem tartalmazza. A lakás 96 nm-es, így bármennyi gyerekre felvehető a CSOK, de csak 2-3 gyermekkel lesz kényelmesen élhető.

Önfenntartó zöld ház Tápén

Szeged kedvelt külvárosi részén, Tápén bukkantunk erre a nappali + 3 hálószobás családi házra, ahol a 346 nm-es telek végtelen lehetőséget nyújt a gyerekeknek a játékra. A kétszintes családi ház földszintjén nappali, étkező, konyha, kamra és zuhanyzós fürdőszoba, az emeleten 3 hálószoba és egy káddal és zuhanyzóval is felszerelt fürdőszoba található. A nappaliból terasz, az egyik hálószobából erkély nyílik. Az ingatlanhoz egy duplagarázs is tartozik. Az épület teljes energiaellátása elektromos, melyet egy bővíthető napelemrendszer biztosít szaldós elszámolással. A fűtést és a hűtést klímák biztosítják H-tarifával. A családi ház 134 nm-es, így bármennyi gyerekre felvehető a CSOK, de igazából csak 2-3 gyermekkel kényelmes. Ugyanakkor a telken található még egy szerkezetkész garzon, így ha bővülne a család, vagy odaköltöztetnénk a nagyszülőket, esetleg külön irodát szeretnénk, annak sincsen akadálya.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még öt napig adhatják le pályázatukat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által kiírt Egészségértés Díj 2023-ra jelentkező egészségügyi intézmények és civil szervezetek.

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

© 2023 (v2.202102)