Lassan végleges befejezéshez közelít a híres Balaton-parti luxusberuházás

Egy Balaton-parti otthon igen nagy adomány, akár kisgyermekes családok, akár az idősebb generáció számára. A Balaton és a tavat körülvevő települések rengeteg lehetőséget kínálnak, így mindenki számára remek választás lehet. Mai cikkünkben egy hamarosan befejeződő beruházást mutatunk be egyenesen Siófok Aranypartjáról.

A Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófok népszerű területén, az Aranyparton kerül kivitelezésre. Az 5 szintes modern épületben 131 db prémium kivitelezésű lakás kap helyet. A lakások intim kertkapcsolattal, Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek. Az ingatlanok alapterülete 33 és 130 m2 közötti, így mindenki megtalálja a maga számára optimális életteret. A lakópark zöld területén feszített víztükrű medence emeli a privát szféra nyugalmát.

Az utóbbi időben fontos mérföldkőhöz érkezett a beruházás, ugyanis megkezdték a lakások műszaki átadását, emellett hamarosan a használatbavételi engedélyezés is megkezdődik. Remekül haladnak a kinti munkálatok is, hiszen nemsokára teljesen készen lesz a külső tereprendezés, beleértve a parkosított kertet, illetve a kertészeti tennivalókat. Az épület meghatározó „látványosságai” közé tartoznak az íves korlátüvegek, amik hamarosan megérkeznek, beépítésre kerülnek, és ezáltal teljes egészében pompázhat az elkészült Wave by Coral lakópark. Fontos, hogy aki ebben a lakóparkban keres magának ingatlant, annak nem árt sietni, ugyanis a lakások több mint 65%-a már elkelt.

A lakások a mai modern stílus és a letisztult elegancia jegyében lettek tervezve, továbbá az egyedi kényelmi funkciók mellett igen nagy szerepet kapott az energiatakarékosság is. Az új építésű lakások hatalmas előnye, hogy a leendő tulajdonosok maguk választhatják ki a beépítésre kerülő anyagokat. Fontos megemlíteni azt is, hogy a lakások mindegyike „zöldotthon”. Az egész lakópark a „zöld szemléleten” alapszik, így amellett, hogy folyamatosan élvezheted a balatoni életérzést, még a tragikus rezsi árak miatt sem kell, hogy fájjon a fejed.

Egy Balaton-parti otthonban élni igazi kiváltságnak számít, hisz ezen a környéken a szabadidődet töltheted aktív vagy passzív kikapcsolódással egyaránt.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)