Kívül-belül luxus! – Pompás kert és esztétikus belső ebben a XII. kerületi lakóparkban

A luxuséletérzés és a kiváló környezet mindenkinek vonzó lehet. Egy luxus otthon különleges jellemzőkkel és felszerelésekkel rendelkezik, hogy magas szintű kényelmet és exkluzivitást nyújtson a lakóknak. A XII. kerületben épülő Diana társasház pontosan ezt az életérzést nyújtja számodra.

A budai hegyvidéken épülő Diana társasház a Diana közben, egy forgalomtól mentes zsákutca végén, az erdőhöz igen közel kapott helyet. Elhelyezkedésének köszönhetően, amikor csak szeretnéd elszigetelheted magad a belvárosi nyüzsgéstől, és közel engedheted magad a természethez.

A több mint 2000 nm-es telken egy háromszintes, luxus épületkomplexum épül, amiben 5 korszerű módon kialakított luxus ingatlan kapott helyet. A beruházás egyediségét a kiváló elhelyezkedés, és a magas minőségű építészeti megoldásokon túl a nyugodt kertrész és az egyedi panoráma biztosítja, hiszen a lakások mindegyikéhez hatalmas teraszok és privát kertek kapcsolódnak, ahonnan nap mint nap élvezheted a pazar budapesti kilátást.

A szintek közötti közlekedést egy 8 fős lift segíti, továbbá az épületen belül korszerű, építészeti és gépészeti megoldások valósultak meg. A külső nyílászárók alumínium profil rendszerből készülnek, háromrétegű üvegezéssel, ami azért lényeges, mert ennek köszönhetően az energiatakarékos jegyek is meghatározóvá válnak a lakásokban. A társasház hűtését és fűtését az energiatakarékos mennyezeti, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, ami a vizes helyiségekben padlófűtéssel egészül ki. A beruházással kapcsolatban az utóbbi időben jelentős fejlemények történtek, hiszen a projekt már a befejezéshez közelít. Jelenleg a zöldterületi munkálatok véglegesítése zajlik.

A Diana társasház legfőbb értékei közé tartozik az is, hogy a leendő lakók egyedi igények szerint kivitelezett lakásokba költözhessenek. Meghatározó pozitívumok közé tartoznak még a kitűnő közlekedési lehetőségek a környéken. A különböző buszok megállóhelyei sétatávolságban megtalálhatók, illetve a belváros autóval is kényelmesen megközelíthető, nem sokkal több mint 10 percet vesz igénybe. A parkolás szintén problémamentesen megoldható, hiszen 10 db parkoló épül a társasházhoz, amik külön megvásárolhatók.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)