Máris eleged van a hőségből? Itt hűsítő otthonok várnak, nagyszerű fizetési konstrukciókkal!

A kánikulában másra sem vágyunk, csak egy klimatizált otthonra. Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk be, ahol nemcsak a lakások, hanem az energiaárak és a fizetési konstrukciók is hűsítőek.

A szegedieknek már nem kell bemutatni a Cédrus Liget lakóparkot, mi most azonban az egész ország figyelmét fel szeretnénk hívni arra, hogy a napfény városának szívében egy lakásonként szabályozható klímarendszerrel és geotermikus fűtésrendszerrel felszerelt lakópark született, amely az ország bármely pontjáról könnyen kezelhető, befektetésnek is ideális lakásokat kínál.

Különösen, hogy a beruházás tényleg a város központjában, a legtöbb egyetemi épület közelében helyezkedik el és hűtés-, illetve fűtésrendszere lakásonként 30% rezsicsökkenést garantál. De ez még nem minden, ugyanis a beruházó az első 5 évre még a fűtésszámlát is átvállalja. Aki pedig az ország bármely más pontjáról keres befektetési lehetőséget, attól a megvásárolt lakást visszabérli, így az első 2 + 2 évre, garantálja a bérbeadást 3200 Ft/nm áron úgy, hogy az ügyintézés minden terhét leveszi a tulajdonos válláról.

Fizess 5 évig nulla és utána is garantáltan alacsony fűtésszámlát!

Most nézzük meg kicsit részletesebben, mitől is olyan alacsony ezeknek a lakásoknak a rezsije, és mi várható hosszú távon. Azt mindenki tudja, hogy a hőszivattyús fűtés a legenergiatakarékosabb és a legkisebb emissziós értékkel bíró fűtésrendszer, ami elérhető. Azt azonban már valószínűleg kevesebben tudják, hogy a legtöbb új építésű projekt levegő-víz rendszerű hőszivattyúval rendelkezik, és csak nagyon kevés helyen elérhető a geotermikus fűtésrendszer, ami a hőszivattyús rendszerek közül a leghatékonyabb.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy a geotermikus fűtésrendszer egy abszolút tervezhető, jövőbe mutató megoldás, aminek alapja egy nem kimerülő, örök, megújuló energiaforrás, melyet tanulmány is igazol, így a lakók nem függenek a gáz világpiaci árától, sem semmilyen külső körülménytől. Ráadásul a Cédrus Liget fejlesztője az első 5 évben átvállalja a fűtés költségét, és az 5 év eltelte után, illetve a távoli jövőben is valószínű, hogy a geotermikus fűtésrendszerrel történő fűtés energiaköltsége megközelítőleg 30%-kal lesz alacsonyabb, mint a mindenkori gázárak. Emellett a lakások egyedileg szabályozható klímarendszerrel is fel lesznek szerelve, ami nyáron is garantálja a kellemes hőmérsékletet.

Befektetés, amiért a kisujjadat sem kell mozdítanod!

Kedvező befektetési lehetőséget keresel? A budapesti új építésű lakások árainál kedvezőbben, nagyjából egy budapesti használt lakás árán (amire jócskán lehet még költeni) lehet új építésű lakásod a szegedi Cédrus Liget lakóparkban. Ráadásul a kisujjadat sem kell mozdítanod ahhoz, hogy bérlőket találj, hiszen ha szeretnéd, a Cédrus Liget fejlesztője 2 + 2 évig visszabérli tőled a lakást 3200 Ft/nm áron, hogy kiadhassa az érdeklődőknek és a bérbeadás, lakáskarbantartás minden ügyes-bajos dolgát is intézi ezen idő alatt. Ha pedig lejárt a 2 + 2 év, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a Cédrus Liget Szeged belvárosában, több egyetemi épület és az Árkád bevásárlóközpont közelében található. A futurisztikus, jövőbe mutató épületeket egy hatalmas zöld park veszi körül, ahol egy dísztó is helyet kap, és minden lakáshoz nagy terasz is kapcsolódik. Így elhelyezkedésének és kedvező rezsijének köszönhetően könnyen találsz majd bérlőt te is az ingatlanba.

Megtaláltad az álomotthont? Költözz most 20% önerővel!

Megvan a kiszemelt lakás, de nem áll most rendelkezésedre a teljes összeg? A jelenlegi hitelfelvételi lehetőségek mellett most nem kapnál hitelt, de néhány év múlva már jó eséllyel indulhatnál érte? A Cédrus Liget lakásaiba már 20% önerővel beköltözhetsz. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy a kiszemelt lakásra előszerződést is köthetsz, amelyben meghatározásra kerül a végleges ár és az az időpont, amikor a teljes összeget ki kell fizetni. Itt fontos megjegyezni, hogy ez az ár végleges, tehát nem inflálódik, amikor évek múltán megvásárolod a lakást. A végleges megvásárlásig hátralévő időben pedig úgy élhetsz a lakásban, hogy azt a fejlesztőtől kibéreled.

Mi történik, ha mégsem sikerül a megfelelő pénzösszeget előteremteni, vagy esetleg meggondolod magad időközben? Ez esetben az általad befizetett önrészt maradéktalanul visszakapod, tehát csak annyit veszítesz, amennyit az évek során a pénzed kamatozott volna. Természetesen nemcsak 20%, hanem ennél nagyobb önerővel is megvásárolhatod az általad választott lakást.

Klímás lakást keresel kedvező fizetési feltételekkel, vagy kiváló befektetési lehetőséget valamelyik egyetemi városban? Fontos, hogy a rezsi is alacsony legyen? Akkor csapj le most a Cédrus Liget egyik modern, fiatalos, napfényes lakására.

A cikk megjelenését a Cédrus Liget fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)