Élvezné még a CSOK adta kedvezményeket? Válassza bátran az egyetemvárost, Egert!

Ahogy a júniusban bejelentett kormányinfón értesülni lehetett, 2024 januárjától kivezetik a városi CSOK-ot és már csak a falusi ingatlanokra vehető fel, de addig is még bátran lehet nézelődni a nagyvárosokban, így például a nagy történelmi múlttal rendelkező Egerben is, ahol a számos látnivaló, program és izgalmakkal teli város számos lehetőséget nyújt. Mi most körbenéztünk az ingatlanpiacon, és ha élvezné még a CSOK adta kedvezményeket, akkor mindenképpen érdemes Eger városában ingatlanba fektetni. 

Almagyar-dombon 3 szintes családi ház

A 209 m2 -es telken épült, zártsorú beépítésű épület utcafrontján gépkocsi parkolására is alkalmas garázsfeljáró és előkert található, az ingatlan mögött körbekerített, parkosított udvarral. A tégla építésű ház betoncseréppel fedett illetve külső hőszigeteléssel ellátott. A fűtésrendszert 2 db cirkó-kazánnal oldották meg. A földszinten 1 szobát alakítottak ki fürdőszobával, wc-vel, emellett itt található a garázs, a téli konyha, a kazánház és a pince. Az 1. szinten ez kiegészül a nappali-étkezővel, konyhával, egy további fürdőszobával, wc-vel és egy terasszal. A 2. szinten található a 3 szoba és a gardrób. 

Nappali + 4 szobás, kertes sorház

Eger-Felnémet kedvelt, csendes lakóparkjában eladó egy 2006-os építésű, 127 m2-es, földszint + tetőtér beépítéses, terasz-előkert kapcsolatos, saját kertes sorházi ingatlan 23 m2-es garázzsal, zárt udvaron. Az ingatlan téglából épült, míg tetőfedő anyaga betoncserép. A fűtés kondenzációs kazánnal történik (jelenlegi fogyasztás a támogatott éves átlagfogyasztás keretén belül van), és rendelkezik egy hűtő-fűtő klímával is. A földszinti részen található egy 34 m2-es nappali-étkező, egy 10 m2-es konyha + kamra, egy zuhanyzós fürdőszoba külön wc-vel. Az emeleten két, 10,5 m2-es és egy 13,5 m2-es szoba helyezkedik el, valamint sarokkádas fürdőszoba wc-vel. Ezeken felül még tartozik a házhoz egy 20 m2 alapterületű padlásszoba, egy 6 m2-es terasz, valamint egy fűthető, 23 m2-es garázs. Saját, szépen gondozott előkert kapcsolódik az ingatlanhoz, valamint egy szintén saját használatú rendezett pihenőkert, amelyhez tartozik egy 3 m2-es kerti tároló és nyársaló is.

Két lakószintes családi ház

Csákó városrészen is eladó egy családi ház, az Érsekkert mellett. Egy két lakószintes, garázzsal rendelkező, tégla építésű családi házról van szó. Az alsó szinten található egy tágas nappali, ebédlő, konyha, kamra, külön nyíló fürdőszoba és wc és nem utolsó sorban egy 10 m2-es erkély. A felső szinten helyezkedik el három hálószoba és további egy fürdőszoba. A lakószintek alatt található a garázs, amely jelenleg egy beállós, de méretei alapján két beállóssá alakítható, valamint a kazánház és egy tároló helyiség. A házhoz tartozik egy kisebb méretű udvar melyen található egy szalonnasütő és egy fedett pavilon, ezáltal kiváló lehet családi vagy akár baráti találkozók szervezésére. Az otthon melegét egy modern kombi gázkazán biztosítja, a nyílászárók műanyagból vannak, a homlokzat szigetelve van. Az ingatlan kiváló lokációval rendelkezik. Csendes környéken, a belvároshoz mégis közel. A környéken több iskola, buszmegállók, üzletek elérhetőek. 

Családi ház panorámás terasszal és garázzsal

Eger történelmi belvárosában jó állapotban lévő, belső kétszintes ház eladó. Az ingatlan panorámás terasszal és garázzsal rendelkezik. A belső terek a földszinten egy szobából, nappaliból, konyhából, kamrából, fürdőből és garázsból állnak, ami az emeleten kiegészül 2 szobával és fürdővel. Itt került kialakításra a terasz, mellette zöld udvar és egy hangulatos kemence is helyet kapott. Az ingatlant 2005-ben felújították, ami azt jelenti, hogy korszerű fűtéssel, műanyag nyílászárókkal felszerelték. A szaniterek, burkolatok, konyha cseréje is megtörtént, továbbá az épület homlokzati szigetelést kapott. Az épület cserép héjazatú. A garázs előtt további 1 autó parkolása biztosított. Az ingatlan per és tehermentes, tehát azonnal költözhető.

Felnémeti részen családi ház hatalmas telekkel

A 100 m2-es ingatlan a felnémeti városrészen helyezkedik el, egy gazdálkodásra, vállalkozásra is alkalmas, 2633 m2-es telken, 30 m-es utcafronttal. A ház a ’60-as években épült, többször felújították, szigetelték és a nyílászáróit műanyagra cserélték. A szobák parketta illetve laminált padlóburkolatúak, a többi helyiség járólapot kapott. Az otthon melegét kondenzációs gázkazán, valamint alternatív megoldásként vegyestüzelésű kazán biztosítja. Ipari áram van az ingatlanban, fúrt kúttal is rendelkezik, a telek egészen a patakig kifut. Elhelyezkedésénél, méreteinél fogva kiválóan alkalmas vállalkozás folytatására, a szomszédos ingatlanokban is számos vállalkozás üzemel. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)