Folyamatos fejlődésben a „város a városban koncepció” – Te hallottál már erről a formabontó beruházásról?

Budapest kapujában, az M1 és az M7 autópálya közelében, a csodálatos Törökbálinti-tó partján épülő Tópark az egyik legérdekesebb ingatlanfejlesztési projekt mostanában. A “város a városban” koncepciót tűzték ki célul a tervezők. Hasonlóan komplex fejlesztésre még nem volt példa a fővárosi agglomerációban.

Tópark kifejezetten ajánlott a kényelmes, modern életre vágyóknak. Ideális elhelyezkedésével, minőségi kivitelezésével és a részletekre való odafigyelésével a kényelem és a szolgáltatások tökéletes kombinációját kínálja. Ráadásul közlekedési szempontból is egyedülálló, hiszen egyaránt könnyen elérhető innen a belváros, az autópályák és a fővárost körbeölelő M0-s körgyűrű is, így ideális célpont lehet azoknak, akiknek életmódja vagy munkája miatt sokat kell autóznia az ország nyugati részén.

A lakópark egyik legfőbb vonezereje a csodálatos környezet: egy gyönyörű tó mellett található, és lenyűgöző kilátást nyújt a vízre. Ez békés, nyugodt környezetet biztosít a lakóknak, akik eközben a városi élet minden kényelmét is élvezhetik. Fontos megemlíteni azt is, hogy a Tópark számos közösségi szolgáltatást kínál, például fitneszközpontot, úszómedencét és közösségi kerteket, amelyek rengeteg lehetőséget biztosítanak a lakóknak az aktív kikapcsolódásra és a társasági életre.

Egy másik fontos szempont a fenntarthatóság és az életmóddal kapcsolatos döntéseink környezetre gyakorolt ​​hatása. A Tópark fejlesztése során ezért döntöttek úgy, hogy az eredetileg meghatározotthoz képest jelentősen csökkentik az épülő lakások mennyiségét és növelik a zöldterületek arányát. A Tópark a legmagasabb színvonalon épült, kizárólag a legkiválóbb anyagok felhasználásával és a legmodernebb technológiával. Az apartmanok tágasak és jól megtervezettek, rengeteg természetes fénnyel és modern műszaki megoldásokkal biztosítják a lakók kényelmét.

Nem véletlen, hogy az első fejlesztési ütemben átadott lakások közül mostanra szinte mindegyik gazdára talált. Az újabb ütemben épülő lakások között a piaci igényekre reagálva kisebb alapterületű otthonokat is kínál a fejlesztő.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)