Fenntartható luxus a Duna-parton: még van néhány szabad lakás!

Gondolj bele, milyen lenne minden nap a Duna-parton kávézni a saját teraszodon, vagy a lakásodból épp kilépve esti sétát tenni a folyóparton. Ez a csoda keveseknek adatik meg, de aki épp most keres újépítésű lakást Dél-Budán, annak vonzó lehet egy ilyen ajánlat.

Dél-Buda a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő része, ahol a hagyományos, családi házas övezetek összeérnek a modern lakóparkokkal. A természet közelsége, és  a városi élet kényelme egyaránt jelen van ezen a területen, és a környék közlekedési kapcsolatai is kiválóak, hiszen az egyik irányban a belváros, a másikban pedig az autópályák és a körgyűrű érhető el.

Kék Duna Rezidencia lakópark

A XI. és XXII. kerület határán, közvetlenül a Duna-parton épülő Kék Duna Rezidencia az Energiaházak legújabb projektje, amit azoknak terveztek, akik igazán különleges, mégis fenntartható otthont keresnek. 

Az Energiaházak neve önmagáért beszél: a cég két évtizedes tapasztalattal a háta mögött a legmodernebb, fenntartható energiamegoldásokat alkalmazza projektjeikben. A Kék Duna Rezidencia sem kivétel ez alól. Az épület energiaellátása a leggondosabban megtervezett módszerekkel történik: saját transzformátorral, a környező közműhálózatok fejlesztésével, illetve levegő-levegő hőszivattyús rendszerrel. Emellett a tetőre telepítendő napcellás erőmű garantálja a fenntartható energiaellátást. Mindez nem csak a környezet védelmét szolgálja, hanem a lakók rezsiköltségeit is jelentősen csökkenti, az A++ energetikai besorolású lakások fenntartása a megszokottnál lényegesen olcsóbb lesz.

Az idén szeptemberben átadásra kerülő lakások jó háromnegyede már elkelt. A még elérhető otthonok között a legkisebb 46 négyzetméteres, 2 szobás, 12 négyzetméteres erkéllyel, míg a legnagyobb 135 négyzetméteres, 5 szobával és 22 négyzetméteres terasszal rendelkezik. Szabad még néhány 3 és 4 szobás lakás is, dunai panorámával vagy kertre néző kilátással. Az utóbbiak ára jóval kedvezőbb azonos méret és felszereltség mellett.

Kék Duna Rezidencia lakópark

Az első ütemben 85 lakás készül el, amit idén ősszel adnak át, de a teljes beruházás során összesen 276 lakás várja majd a jövő tulajdonosait. Mindegyik lakáshoz tartozik terasz és opcionálisan teremgarázsban parkolóhely is vásárolható. Az első emeleti lakások kertkapcsolatosak, így az itt élők tényleg karnyújtásnyira vannak a folyótól.

Közösségi tér, családi napközi, edzőterem, mélygarázs, teremgarázs és tárolók biztosítják a leendő tulajdonosok kényelmét. Az épületen belül portaszolgálat és sorompós behajtás gondoskodik a lakók vagyonbiztonságáról, amit tovább erősít a teljes területet körülvevő kerítés.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)