Klímás, újépítésű, minirezsis lakás jó áron – ritka kincs az ingatlanpiacon

Óbuda, Budapest harmadik kerülete, a főváros egyik legnépszerűbb része. A Duna-part közelében fekszik, ahol a természet és a városi élet találkozik, és ahol az épülő Buda Bright lakópark is otthonra talált. A lakópark a modern városi élet és a természet közelségének tökéletes egyensúlyát kínálja, ahol a lakók élvezhetik a városi kényelmet és a természet közelségét egyaránt.

A Buda Bright lakópark a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB beruházásában épül), a cég a tőkeerős Indotek Group tagja. A projekt sikerét mutaja, hogy egy évvel a várható átadás előtt a lakások több, mint 80 százaléka már gazdára talált. Ez részben valószínűleg köszönhető a rugalmas 20%-80% fizetési konstrukciónak is: a szerződéskötéskor csupán az első részletet kell kifizetni, a nagyobb rész a műszaki átadás után válik esedékessé. 

A lakópark három épületben összesen 316 lakást kínál, melyek közül emeletenként már csak néhány elérhető. Az érdeklődők még minden méretben találhatnak lakásokat, legyen szó egy-, két- vagy háromszobás lakásokról. Jópofa, hogy az épület nem egyenlakásokkal van tele, mindhárom kategóriában változatos méretű és elrendezésű lakásokat találunk. Jelenleg az A és a C épületben érhetőek még el lakások.

A még megvásárolható egyszobás lakások valójában kis stúdió apartmanok, méretük 28 és 36 négyzetméter között változik. A lakások kialakítása hasonló, de nem teljesen egyforma, mindegyikhez tartozik legalább egy kis erkély is.

Az elérhető kétszobás lakások mérete 39 és 55 négyzetméter között van. Az erkélyek mérete vegyes, 4 és 10 négyzetméter között mindenféle kialakítást megtalálhatunk, érdemes több lakás alaprajzát is megnézni, hogy lássuk a különféle opciókat.

A háromszobás lakások 56 és 80 négyzetméter közöttiek, itt az alaprajzok között még nagyobb a variációs lehetőség. 

A Buda Bright lakóparkban a modern műszaki megoldások és az energiahatékonyság kiemelt szerepet kap. A lakások rezsije az átlagnál jóval kedvezőbb, amit a hőszivattyús hűtés-fűtés és az energiatudatos megoldások, mint például a közös terek mozgásérzékelős világítása biztosít. A 40 nm-nél nagyobb lakásokra a vevő még fel tudja használni az idén kifutó CSOK-ot.

A Buda Bright lakópark nem csak otthon, hanem kiváló befektetés is. Az Indotek csoport beruházásában épülő lakóparkban vásárolt lakás nem csak kényelmes otthont biztosít, hanem hosszú távon is értékálló befektetés.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)