Négy rejtett kincsre bukkantunk: új lakás 2021-es áron

A kilencedik kerület a fővárosi ingatlanpiac állócsillaga, amely az utóbbi hónapok hervasztó piaci viszonyai között is remekül tartja magát. Az itteni újépítésű lakások éves szinten 43,4 százalékot drágultak, a négyzetméterárak pedig mostanra elérték a 1.5 millió forintot. Nem csoda, a sokáig alulértékelt környék a város egyik legdinamikusabban fejlődő része, ahol a modern és élhető környezet mellett számos multinacionális cég és neves egyetem található. A városrész közlekedése remek, helyben pedig minden megtalálható: szolgáltatások, pezsgő kulturális élet és a nyugodt pihenés színterei.

Az itt felépült Pápay Parkban 170 lakás készült el, amelyeket igen kedvező áron kínáltak, nem csoda, hogy mostanra már csak 4 szabad lakás maradt, amelyek ráadásul gyakorlatilag azonnal költözhetőek is. 

A négy elérhető lakás között van egy délkeleti tájolású, 9. emeleti, egy hálószobás egy 14 négyzetméter fölötti terasszal. Szabad még két darab két hálószobás, teraszos lakás, egyik az első, másik a kilencedik emeleten található. És végül egy igazi “nagyvad”: egy 3 hálószobás, 8. emeleti otthon 35 négyzetméter terasszal. 

A lakások négyzetméterára 1,2-1,3 millió forint között mozog, ami jóval a kerület átlagos négyzetméterára alatt van. Mind a négy lakáshoz tartozik egy kényelmes méretű terasz is, amely tökéletesen alkalmas a nap végi lazításra, grillezésre vagy egy csésze reggeli kávé élvezetére, emellett pedig az első emeleti lakó még egy saját kis kertrész tulajdonosa is lesz.

A Pápay Park egyik különleges adottsága a saját, csodálatos kialakítású belső kert, ami igazán ritkaságszámba megy a belvárosban. Az építészeti koncepció a családokat, a nyugodt életteret helyezte a középpontba. A lakópark megálmodásakor fontosnak tartották, hogy a belvárosban is megadják azt, amit máshol a kertesházak zöldje jelent: teret, természetet, nyugalmat, frissességet; egy parkot, ahol a gyerekek is jól érzik magukat, miközben szüleik biztonságban tudhatják őket.

A lakások az energiaszükségletük legalább 25 %-át megújuló energiával fedezik, energetikai besorolásuk (BB) azt jelenti, hogy a rezsiköltség alacsonyabb a szokásosnál. A műszaki kialakítás megfelel a közel nulla energiaigényű ingatlanokra vonatkozó előírásoknak, így zöld-hitel konstrukció is igénybe vehető a lakások megvásárlásához.

A lakóparkban található ingatlanok ígéretes befektetési lehetőséget is nyújtanak, mind a rövid, mind a hosszú távú perspektívában. A terület folyamatos fejlődése és a négyzetméterárak emelkedése mellett az itt található vállalatok és intézmények jelenléte folyamatosan jelentős potenciális bérlőközönséget biztosít.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)