Te is ELTE-s diák leszel? – Mutatjuk a környékbeli legjobb kiadó ingatlanokat, amire még le tudsz csapni!

Az idei felvételi jelentkezések is remekül alakultak. 2023-ban az ELTE-re jelentkeztek a legtöbben, második legnépszerűbb a debreceni, harmadik a szegedi egyetem volt. Az említett vidéki városokból már hoztunk egyetem közeli kiadó ingatlanokat, ma viszont Budapestre fektetjük a hangsúlyt. Az ELTE különböző karai több kerületben is megtalálhatóak, ezek közül a legnépszerűbbek azonban az V., VII., VIII., illetve a XI. kerületben vannak, ezért itt kerestünk pompás kiadó lakásokat.

Galériás kuckó

Kiadóvá vált Budapest V. kerületében a belvárosban, a Honvéd utcában egy egyszobás, galériás, 40 nm-es kis lakás. Az ingatlan téglából épült és teljes felújításon esett át, meghagyva a korhű, nagypolgári lakások alapvető jegyeit. Az ingatlanban házközponti fűtés van, egyedi méréssel, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Autóval az utcán lehetséges a parkolás. Mindent megtalálunk a közelben, amire szükségünk lehet. Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából kiváló. A közelben van a 4-es, 6-os villamos és a 15-ös busz megállója. Gyalogosan is könnyedén elérhető a Margit sziget, Vígszínház, Westend bevásárló központ, Nyugati pályaudvar.

Frekventált elhelyezkedés

Rendkívül frekventált helyen, Budapest V. kerületében, a Szent István Bazilika közvetlen közelében vált kiadóvá egy 37 nm-es, egyszobás lakás, mely kiváló választás egy diák vagy egy fiatal pár számára. A lakás nemrégiben teljes felújításon esett át, így igazán modern környezetbe érkezhet az új bérlő. Elrendezése remek, hisz egy tágas amerikai konyhás nappali, közlekedő, gardróbszekrény és egy kádas fürdő is kapott benne helyet. Néhány perc sétára található posta, gyógyszertár, Lidl, dm és vendéglátó egységek. A közelben metró, troli, villamos, busz egyaránt szép számban közlekedik.

Felújított állapot

A VII. kerületben a Keleti pályaudvar mellett kiadóvá vált egy felújított 76 m2-es, két szoba + két fürdőszobás lakás, mely részben bútorozott, gépesített. A lakás felújított, újszerű állapotban és részben berendezetten kerül bérbeadásra. Fontos szempont, hogy a lakásban két szoba is található, így több diák számára is kényelmes lehet, nem mellesleg a költségek is megoszlanak. A fűtést gazdaságos gáz-cirkó oldja meg. A lokáció kiváló, központi elhelyezkedésének köszönhetően minden pár perces sétával elérhető.

Modern berendezések

Az V. kerületben, a belváros szívében, a Széchenyi utcában, egy 7. emeleti, egyszobás 30 m2-es, gyönyörűen felújított lakás vált kiadóvá. Az ingatlan rendkívül modern berendezéseket kapott, így remek választás lehet egy fiatal, vagy egy fiatal pár számára is. Mindemellett bútorozott és gépesített, valamint klímával felszerelt. Fontos, hogy a rezsi rendkívül alacsony, az energiatakarékos berendezések miatt. A belvárosi elhelyezkedés miatt a közlekedés és a lokáció itt is remek, bármelyik egyetemi campus könnyű szerrel megközelíthető.

Több szoba

Budapest, V. kerületében, a Haris közben, egy liftes ház negyedik emeletén egy 67 m2-es, kétszobás, légkondicionált bútorozott ingatlan vált kiadóvá. A lakásban nagy méretű konyha, két szoba és egy kádas fürdőszoba WC-vel került kialakításra, ami modern berendezéseket kapott. A szobák egybe nyílnak, de a szeparált bejárás is biztosított, ezáltal ebben az ingatlanban is kényelmesen elfér legalább két diák. A meleg vizet és a fűtést gáz cirkó biztosítja, a rezsije igen kedvező. A lokáció itt is remek, hiszen a belváros közepében helyezkedik el.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még öt napig adhatják le pályázatukat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által kiírt Egészségértés Díj 2023-ra jelentkező egészségügyi intézmények és civil szervezetek.

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

© 2023 (v2.202102)