Ezekre csapj le gyorsan! Miskolci albérletek friss egyetemistáknak

Aki Miskolcra készül egyetemre, az már biztosan lázasan keresgéli a szóba jöhető albérleteket. Ezúttal olyan lakásokat mutatunk, ahol 1-5 egyetemista találhatja meg leendő otthonát a következő évekre.

Két hálószoba, pici erkély

A nappali mellett két hálószoba is helyet kapott ebben a 45 négyzetméteres lakásban, Így akár két, egymással nem párkapcsolatban élő egyetemista fiatalnak is megfelelő albérlet lehet, amennyiben nem bánják, hogy a hálószobák nem túl tágasak.

 

A bérleti díj vonzó, hiszen a 100 ezer forint plusz rezsi jóval a városban tipikus átlag alatt marad. A földszinti lakáshoz rácsokkal biztonságossá tett barátságos kis erkély tartozik, ami már-már kertkapcsolat hangulatát kölcsönzi az itt ücsörgésnek.

Burzsuj egyetemistáknak luxi lakás garázzsal, klímával

Szintén két hálószoba, de micsoda különbség – hogy a régi viccet idézzük. Ez a 79 négyzetméteres lakás igazán nagyvonalú lakhatást kínál, hiszen a hálószobák sem kicsik, a nappali-konyha rész pedig kifejezetten tágas.

Az itt lakók kényelmét fokozza a felszerelt konyha, a klíma, na és persze a ház alatti parkolóban található garázs. Ennek megfelelően a bérleti díj sem az eddigi ligában játszik, aki ide szeretne becuccolni, annak havonta 250 ezer forintot kell leszurkolnia a rezsin kívül is.

Sok terméskő, cserébe elég jó alaprajz 2 hálószobával

Ha fogadnom kéne, arra tippelnék, a 90-es években alakíthatták ki ezt a boltíves, terméskő borításokkal és mediterrán csempékkel bőven ellátott 62 négyzetméteres, 3 szobás lakást. Ez azonban ne tántorítson el senkit, mert ha a dizájn nem is a legmodernebb, az alaprajz okos és praktikus.

Használható méretű nappali-konyha mellett két vállalható hálószoba található, mindkettőhöz tartozhat egy-egy saját gardrób, és a szobák egymástól pont annyira távol helyezkednek el, hogy a két lakó nem zavarja egymás pihenését. A fürdő kulturált, a konyha is rendben lévőnek tűnik a képek alapján. Ez a lakás 120 ezer plusz rezsiért igazán nem rossz ajánlat.

Csodálatos nagypolgári lakás akár 4-5 embernek is

Válogatásunk legdrágább, de egyben legnagyobb, és legkülönlegesebb lakása ez a belvárosi, 158 négyzetméteres, 5 szobás, teraszos nagypolgári lakás.

Amennyiben a csapat megelégszik azzal, hogy a közös térnek az egyébként jókora konyhát és a hallt használják, jó nagy csapatot tud fogadni ez a lakás, hiszen a legnagyobb hálószoba csaknem 30 négyzetméter, itt akár ketten is lakhatnak, de ha ez nem elfogadható, valaki választhatja magának a cselédszobát is. Itt öt személy számára is megfelelő lehet ez az albérlet, ami nem rossz, hiszen a teljes lakás ára 299 ezer forint plusz rezsi.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)