Szuper lakás, remek helyen! Befektetésnek, egyetemistáknak vagy akár első otthonnak is ideális!

Egy több egyetemhez is közel fekvő kis lakás igazi kincs lehet, akár befektetésben gondolkozunk, akár szülőként vásárolnánk egyetemista gyermekünknek lakást a bérlés helyett. Mai cikkünkben egy olyan szépen felújított, kis lakást hozunk a VIII. kerületből, ami a fenti igényeket maximálisan kielégíti, sőt akár pályakezdő fiatalok első otthonának is tökéletes lehet.

A kis kuckó a dinamikusan fejlődő Magdolna negyedben található, így hosszú távon is értékálló befektetés lehet. Az ingatlan mindössze 3 perces sétatávolságra található troli-, busz- és villamosmegállóktól, de a 4-es metró a II. János Pál pápa téren, vagy a 3-as metró a Corvin-negyed metrómegállónál is könnyen elérhető innen. Bevásárlási, kikapcsolódási lehetőséget a Corvin Plaza és az Erkel Színház biztosít a közelben, míg az Orczy-kertben hatalmas zöldövezetben nyílik lehetőség futásra, kerékpározásra vagy más szabadidős tevékenységek végzésére.

Felsőoktatási intézmények közül pedig a közelben található a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, illetve a Semmelweis Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és az Óbudai Egyetem néhány kara, de könnyen megközelíthető innen a IX. kerületben a Semmelweis Egyetem, vagy a XI. kerületben az ELTE vagy a BME is.

Frekventált elhelyezkedése ellenére a lakás egy kis csendes utcában található, ahol hamarosan egy mini park is létesülni fog az épület előtt. Az ingatlan egy jó lakóközösséggel rendelkező társasház 2. emeletén helyezkedik el, gangos és utcára néz, ennek ellenére az új nyílászárók miatt nagyon csendes.

A kis lakás 37 nm-es, ami a szobában kiegészül egy 8 nm-es fekvő galériával, így kényelmes életteret nyújt nemcsak egyedülállók, hanem akár fiatal párok számára is. Az ingatlan kompletten felújított, felújítása során cserélték a víz- és villanyvezetékeket, burkolatokat, bejárati ajtót, ablakokat, redőnyöket, laminált padlót. Villanyórája szabványosított. A felújítás során kizárólag minőségi anyagokat építettek be. A lakás rezsije rendkívül alacsony, közös költség mindössze 9500 Ft, a fűtés kb. 12.000 Ft.

A lakás vételára a teljes berendezést tartalmazza, melybe az alig használt, minőségi konyhagépekkel felszerelt, beépített konyhán túl a gardróbszekrény, a hatalmas sarokülő, a galérián két nagyon jó minőségű matrac, a mosógép és a 65 colos oled okos tv is beletartozik. Ennek okán különösen ideális befektetők, egyetemisták részére, hiszen mindössze egy bőrönddel költözhető, sem a felújítással, sem a berendezéssel nem kell bajlódnia annak, aki megvásárolja ezt a kiváló helyen fekvő, páratlan ingatlant.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Pintér Sándor a pedagógusok béremelése helyett most az orvosokéról beszélt

Pintér Sándor a pedagógusok béremelése helyett most az orvosokéról beszélt

A belügyminiszter szerint az orvosok többet is megérdemelnének. 

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még öt napig adhatják le pályázatukat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által kiírt Egészségértés Díj 2023-ra jelentkező egészségügyi intézmények és civil szervezetek.

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

© 2023 (v2.202102)