A hálószoba az egyik legfontosabb helyisége a lakásodnak – Figyelj oda, hogy rendezed be!

A hálószoba az egyik legfontosabb helyisége a lakásodnak, hiszen itt pihened ki a mindennapi fáradalmaidat, itt töltődhetsz fel a mindennapi stressz után, ezért fontos, hogy az elrendezése és berendezése megfelelő és kényelmes legyen.

Mindemellett a hálószoba berendezése személyes ízlésedtől és az igényeidtől függ, ezért az legyen a célod, hogy olyan környezetet teremts, ahol jól érzed magad és könnyen el tudsz lazulni. Mai cikkünkben hoztunk egy általános útmutatót a hálószoba magas szintű berendezéséhez, és néhány eladó ingatlant gyönyörű hálószobákkal.

Középpontban az ágy

Az ágy a hálószoba központi elemének számít. Válassz olyan ágyat, amely kényelmes, optimális méretű és megfelel az igényeidnek. A matrac minősége különösen fontos a jó alvás érdekében.

Kifejezetten odafigyeltek erre, ebben a XII. kerületi 88 nm-es felújított luxuslakásban is, ahol amerikai konyhás nappali, két hálószoba, két fürdőszoba, háztartási helyiség, rengeteg tároló hely, és beépített szekrény is helyet kapott. A fő hálószoba 22 m2-es, tökéletes helye a pihenésnek és a kikapcsolódásnak.

A tárolást a hatalmas beépített gardróbszekrény segíti. A hálószobához tartozó szeparált, zuhanyzós, dupla mosdós, tágas, stílusos fürdőszoba tökéletes felfrissülést biztosít.

Szekrény vagy gardrób

A ruhák és személyes tárgyak tárolására szolgáló szekrény vagy gardrób fontos része a hálószoba berendezésének. Válassz olyan megoldást, amelyben van elegendő hely a ruháknak és más dolgoknak egyaránt. Emellett helyezz el egy-egy éjjeliszekrényt az ágy mellett, hogy könnyen elérhető legyen a könyv, az ébresztőóra vagy más személyes tárgyak.

Dekoráció

A kényelem és az összhang érdekében helyezz el kis szőnyegeket a padlón és párnákat az ágyon. Válaszd ki a számodra kellemes színeket és dekorációs elemeket. A nyugtató színek, például a pasztellárnyalatok vagy a földszínek általában jól működnek egy hálószobában.

Az összhangban lévő dekorációk kiemelten fontos szerepet kaptak ebben a VI. kerületi, mind építészetileg-, mind gépészetileg újragondolt, és teljesen újjáépített két hálószobás, két fürdőszobás 107 nm-es fűtött alapterülettel, rendelkező luxuslakásban is. A nappaliból érkezünk a tágas körív alakú hálószobába, mely saját, kádas fürdőszobát és méretes gardróbot is kapott. A hálószobában helyet kapott egy fésülködőasztal, valamint két fotel és egy dohányzóasztal is. A lakás különlegessége a titkos ajtók, melyek egy síkban vannak a folyosó falával.

Világítás

A megfelelő fények elengedhetetlenek a hálószobában, hiszen nagyban függ ettől a pihenésed minősége, ezért gondoskodj az ideális világításról. Legyen egy főlámpa, ami megfelelő fényt ad, amikor szükséged van rá, de legyenek olvasólámpák is az ágyad mellett.

Utolsó helyen, kakukktojásként egy eladó csopaki ingatlant hoztunk. Ahol a világítás mellett a lakberendezés is fontos szerepet kapott. A 102 nm alapterületű lakásban hatalmas amerikai konyhás nappali, három hálószoba, két fürdőszoba, vendégmosdó, és egy terasz található, csodálatos balatoni panorámával. A képen látható hálószobában a kiváló összhangban lévő dekoráció mellett, a világításra is magas szinten odafigyeltek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)