A BME hallgatója leszel? Hozunk pár remek kiadó lakást a közelből!

Nincs könnyű helyzetben az, akit valamelyik budapesti egyetemre vettek fel, és a fővárosban próbál nem elrugaszkodott árú, mégis élhető, kiadó lakást találni. Mai cikkünkkel azoknak szeretnénk segíteni, akik a Budapesti Műszaki Egyetemen folytatják tanulmányaikat.

A BME épületeinek túlnyomó többsége a XI. kerületben, a Duna-part közelében koncentrálódik. Lágymányosról, Kelenföldről, illetve a IX. kerület Petőfi hídhoz és Szabadság hídhoz közel fekvő részeiről közelíthető meg a legkönnyebben. A környéken meglepően kevés kiadó lakást hirdetnek, és közöttük is meglepően sok a nagyobb, 3-4 szobás ingatlan. Mutatjuk a legkedvezőbb ajánlatokat.

2 szobás lakás a Bartók Béla út és a Bikás park közelében

A Ballagi Mór utcában bukkantunk erre a 2 szobás lakásra, ahonnan könnyen megközelíthető a Bartók Béla út, ahonnan villamossal és a Bikás park, ahonnan metróval utazhatunk tovább az egyetem felé. A lakáshoz mellesleg közel van az Etele Plaza is, ami vásárlási és szórakozási lehetőséget kínál. A lakás mindkét szobája kellően tágas, a berendezés alapján úgy tűnik, eddig 3 diák lakta. A bérleti díj 260 ezer forint/hó, ezen kell a leendő lakóknak osztozniuk. Az ingatlanhoz erkély is kapcsolódik.

Nappali + 2 szobás lakás a IX. kerület rehabilitált részén

A IX. kerület legjobb részén, a Viola utcában vált kiadóvá egy ökoházban ez a nappali + 2 szobás lakás. A lakás 2 diák számára kényelmes és 350 ezer forint a bérleti díja havonta, ezért cserében azonban rendkívül alacsony a rezsije, fűtését ugyanis geotermikus hűtő-fűtő rendszer biztosítja. A lakáshoz egy 9 nm-es terasz is tartozik. Az ingatlantól pár perc sétával a 4-es, 6-os villamosok megállójába érhetünk, amelyekkel könnyen megközelíthető az egyetem.

Két egymáshoz nagyon hasonló lakás a Kosztolányi Dezső tér közelében

A Kosztolányi Dezső tér, a Feneketlen-tó, az Allee közelében találtunk két egymásra nagyon hasonlító lakást.

Az egyik lakás 94 nm-es, 4 szobás (nappali + 3 háló), egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 6 nm-es erkély is kapcsolódik hozzá.

A másik lakás 92 nm-es, 2+2 szobás (nappali + 3 háló), szintén egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszobával, valamint egy 7 nm-es erkéllyel rendelkezik.

Mindkét lakás 3 diák számára ideális, bérleti díjuk 500 ezer forint/hó. Mindkettőhöz bérelhető teremgarázs hely 25 ezer forintért. A fűtést és a hűtést mindkét lakásban hőszivattyú biztosítja, így rezsijük rendkívül kedvező.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)