Győrben folytatod az egyetemi tanulmányaidat? – Mutatunk néhány remek albérletet a számodra!

Az albérletkeresés mindig kihívást okoz az egyetemisták számára ebben az időszakban, hiszen több szempontot is figyelembe kell venniük a megfelelő kuckó megtalálásához. Mai cikkünkben kiadó lakásokat hoztunk azoknak, akik Győrben folytatják egyetemi tanulmányaikat.

Kedvező ár

Győr-Belvárosban vált kiadóvá egy liftes társasház hatodik emeltén levő, teljesen felújított, 57 nm-es, kétszobás, konyha + étkezős, bútorozatlan, téglaépítésű lakás, melyhez 6 m2-es erkély is tartozik. Az ingatlan műanyag nyílászárókkal felszerelt, fűtése távhő radiátoros hőleadókkal. Az ingatlan két fő részére is kényelmes lehet, ami a 140.000 Ft-os bérleti díjjal igen kedvezően meg tud oszlani.

“Ajándék” kocsi beálló teremgarázsban

Győr-Révfalu csendes, zöldövezeti részén lett kiadó egy téglaépítésű társasház földszintjén levő, 38 m2-es, 1 szoba-nappalis, teljesen berendezett és gépesített lakás. Az ingatlan műanyag nyílászárókkal, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelt, fűtése és meleg víz ellátása házközponti, mely egyedileg mérhető és szabályozható. A lakáshoz teremgarázsban levő gépkocsi beálló, saját 6 m2-es tároló, 10 m2-es terasz, valamint 60 m2-es saját kert is tartozik, melyeket a bérleti díj tartalmaz. Az ingatlan egy fő vagy egy fiatal pár részére bérelhető. Bérleti díja pedig mindössze 150. 000 Ft.

Bútorozott, gépesített

Győr-Szabadhegyen kiadó egy újszerű társasházban levő, 50 m2-es, 1 szoba + nappalis, amerikai konyhás, teljesen bútorozott és gépesített téglaépítésű lakás. Az épület szigetelt, műanyag nyílászárókkal, redőnnyel rendelkezik. Hőszivattyús központi fűtésrendszer is kialakításra került benne, mely a lakás fűtéséről gondoskodik padlófűtéssel, így rezsije rendkívül alacsony. Az ingatlanhoz zárt udvarban levő gépkocsi beálló is tartozik, melyet a bérleti díj tartalmaz. Kisállat nem hozható, ettől függetlenül egy vagy két fő is kényelmesen elfér az ingatlanban, így a 160.000 Ft-os bérleti díj egészen baráti.

Kiváló lokáció

Győr-Belvárosának rendkívül kedvelt részén, az Árkád szomszédságában, az Árpád úton, egy újszerű, liftes társasház 3. emeletén, amerikai konyhás, étkező – nappalis + egy hálószobás, egyedi fűtéses, 57 m2-es kiváló állapotú bútorozatlan, gépesített téglalakás 1,74 m2-es erkéllyel és szükség esetén 1 db mélygarázsbeállóval kiadó. Lokációja remek, minden sétatávolságban elérhető. Bérleti díja 200.000 Ft.

Csapatban egyszerűbb

Győr- Révfalu klasszikus részén kiadó egy téglaépítésű társasház 2. emeletén levő, 100 m2-es, 4 szoba + konyha-étkezős, részben bútorozott lakás. Modern konyha, beépített szekrény, valamint tágas terek jellemzik, ebből adódóan akár 3-4 diák együttélését is lehetővé teszi. Az ingatlan fűtését és melegvíz ellátását saját kombikazán biztosítja, így rezsije egyedileg szabályozható. A lakáshoz egy 4 m2-es és egy 8 m2-es erkély is tartozik. Több tanuló együttélése esetén bérleti díja igen kedvező, mindössze 230.000 Ft.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még mindig lehet pályázni innovatív egészségügyi projektekkel

Még öt napig adhatják le pályázatukat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által kiírt Egészségértés Díj 2023-ra jelentkező egészségügyi intézmények és civil szervezetek.

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

© 2023 (v2.202102)