Vissza nem térő ajánlatok a Balaton déli partján! Korszerűség, elegancia és értékállóság egy helyen

A Balaton déli partján képzeli el a jövőjét egy minőségi otthonban, ahol a korszerűség, elegancia és értékállóság ötvöződik? Ez manapság igenis elérhető álom, ráadásul most egy olyan lakóparki projektet mutatunk be, ahol ezen tulajdonságok kiegészülnek számos egyéb pozitívummal. Így legyen szó arról, hogy új otthonát keresi vagy esetleg csak nyaralót a kikapcsolódásra, a Balatonszemesen épülő Szemespart mindegyik esetben kiváló választás lehet. Mutatjuk is, hogy miért!

A lakókomplexum különösen bűbájos környéken fedezhető fel, hiszen a Külső-Somogyi dombvidék északi, Balatonra néző lejtőin található, ahol gyönyörű kilátás élvezhető a nap bármely szakaszában. A főváros is könnyűszerrel megközelíthető innen, ugyanis csak másfél óra autóút az M7-es autópályát és a 7-es főutat igénybe véve. Akik Kaposvárról érkeznének azok a frissen kiépített, kétsávos, 67-es úton tudják elérni a települést a legegyszerűbben, ráadásul Balatonszemesről az északi part elérése sem probléma, hiszen a Szántódi-rév is csupán 15 km-re helyezkedik el.

A község központjában épül jelenleg a Szemespart lakópark, ahol garantáltan kellemesen tudnak telni a mindennapok akár életvitelszerűen élne itt, akár csak nyaralót vásárolna. Rengeteg szolgáltatás, üzlet és étterem szolgálja a kényelmet. Ez kiegészül a vízpart közelségével, ami nem csak elképesztő látványt nyújt, de a vízi sportok kedvelői is garantáltan tudnak élni hobbijuknak, akik pedig a romantikus, tóparti sétákat preferálják, azok is beleszeretnek a térségbe. 

A Szemespart III. üteme 60 lakással épül, amik között rendkívül változatos méretű és elrendezésű lakásokat lehet találni. Emellett 25 üdülő és 2 kereskedelmi helyiség is megvásárolható az épületkomplexumon belül. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, míg az 1. és 2. emeleti lakásokhoz fedett teraszt építenek ki. Bármilyen célból is szeretne új ingatlant vásárolni, akár befektetési szándékkal is, a Szemespart épületén belül garantáltan megtalálja azt, amit keres, ráadásként pedig még hosszú éveken keresztül egy értékálló ingatlan kerül a tulajdonába. 

Abban az esetben, ha saját maga szeretné az elképzelései szerint befejezni a lakást, akkor jelenleg még megvásárolhatóak emelt szerkezetkész állapotban is, ami azt jelenti, hogy a lakások aljzatbetonozva és vakolt falakkal kerülnek átadásra. 

A korszerűség jegyében, az energiatakarékosságra különös figyelmet fordítva épül a lakópark, ami azt jelenti, hogy a legmodernebb épületgépészeti megoldásokat alkalmazzák. Télen a meleget, míg a nyári időszakban a kellemes hűvöset az egyedi Panasonic hőszivattyúk garantálják, H-tarifával. A nappalikban bukó-toló nyílászárókat építenek be, alumínium redőnnyel. A lakások és az üdülők műszaki tartalma nem különbözik, ugyanakkor az áfa eltér, míg a lakások ára 5%, addig az üdülőké 27% áfát tartalmaz. 

A projekt ütemterv szerint, problémamentesen halad és már zajlik az 1. emeleten a falazás. A lakópark garantáltan átadásra kerül a meghatározott időpontra, hiszen egy megbízható cég áll a beruházás mögött, aminek a Szemespart immár a 4. projektje. 

A Balaton környékén mindig biztos befektetés ingatlant vásárolni, ugyanis nem veszít az értékéből az évek során, az újépítésű lakások ráadásul biztosítják a korszerűséget és a kényelmet. Ne hagyja ki ezt az ajánlatot!

 A cikk megjelenését a Szemespart fejlesztője, a B.Szem-es Kft támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

© 2023 (v2.202102)