A Corvinus Egyetem lesz az új otthonod? Ez esélyes, mert a környéki albérletárak rendkívül zsebbe nyúlósak

A Corvinus Egyetemre nyertél felvételt? Először is gratulálunk, másodszor pedig szeretnénk megkönnyíteni az albérletkeresést, ha vidékről költöznél. Az egyetem elhelyezkedése alapvetően kedvező, hiszen az 5. és 9. kerület lakásai is jók lehetnek, de még a budai oldalról is könnyen megközelíthető, hiszen az infrastruktúra rendkívül remek. Mi most hoztunk az említett kerületekből ajánlatokat, hogy lehessen válogatni, de előrebocsájtjuk, hogy 2023-ban már különösen zsebbe nyúlósak ezek az albérletek. 

Az V. kerületben, az Erzsébet térnél kislakás

 

Budapest V. kerületének rendkívül frekventált részén, az Erzsébet térnél, négy emeletes társasház második emeletén egy 43 m2-es, 1 szobás, napfényes lakás hosszútávra kiadó. Jó elrendezésű, berendezett és gépesített, tehát minden igényt kielégít. A lakás akár bútorok nélkül is bérelhető. Központi fekvése miatt a tömegközlekedés kiváló. Busz-, villamos- és metrómegállók néhány perces sétára találhatók. A 47 és 49-es villamossal mindössze 10 perc alatt elérhető az egyetem főépülete. Ha háziállattal költöznél, az sem okoz akadályt. A közös költség 12.000,- Ft, minden egyéb fogyasztás után fizetendő. 1 havi bérleti díjjal és 2 havi kaució megfizetésével vehető birtokba az albérlet. 

IX. kerületben 15 perc sétára az egyetemtől

A Liliom utcában egy 1 szobás + hálófülkés, IV. emeleten lévő, bútorozott lakás minimum 1 évre kiadó. Az épület rendelkezik lifttel és kifejezetten jó állapotban található, a szomszédok barátságosak és a környék is könnyen megszerethető. A tömegközlekedés is kiváló, a Boráros tér, Mester utca néhány percen belül megközelíthető és az egyetem épülete is csupán 15 perc sétálva. A lakás teljes bútorzattal felszerelve bérelhető, háziállat tartása ugyan nem megengedett, de a közös költség kifejezetten kedvező, mindössze 9700 Ft havonta. Télen a meleget gáz cirkó fűtés biztosítja, de alapvetően alacsony rezsivel rendelkező lakás. Minimum 1 évre, 2 hónap kaucióval, azonnal költözhető

Kálvin tér közelében, a Palotanegyedben frissen felújított lakás

Frissen felújított kiadó lakást is lehet találni, akár a Palotanegyedben, azon belül is a Horánszky utcában. Az ingatlan egy egyedi, hangulatos épületben található, közel az egyetemhez, a 15-ös busz mindössze negyed óra alatt eljuttat a helyszínre. A lakás 30 m2-es, nappali+hálószobás, fürdőszobával, az 1.emeleten, 2023. augusztus 15-től kiadó.

A ház három emeletes, nagypolgári téglaépület, egy belső és zárt függőfolyosó két lakása közül kiadó a kisebb lakás. Az utcáról belső udvaron keresztül egy lépcsőházba jutunk, az első emeletre lépcsősor vezet. A lakás fűtése házközponti egyedi méréssel, havi átalányként 5.500 Ft fizetendő ebben az évben, a melegvíz és az elektromos áram fogyasztás alapú, egyedi mérőórával, míg a víz- csatornadíj közös képviselet felé fizetendő, 2.600 Ft átalány. A lakás, ahogy a képeken is látható, bútorozva kiadó.

 

IX. kerületben nappali + 2 szobás lakás 

Kiadó a IX. kerületben, a Mester utcában, a Haller parkkal szemben egy 74 m2-es, teljes körűen felújított, amerikai konyhás nappali + 2 szobás, csendes, világos, délnyugati fekvésű lakás. Akár baráttal/barátnővel is költözhető a lakás. Maga az ingatlan a 3. emeleten található, de a házban lift is kiépült, így kényelmesen lehet közlekedni az emeletek között. A lakást 4 éve teljes körűen felújították (vezetékek, nyílászárók is), új fűtésrendszert (cirkó) alakítottak ki. A konyha teljesen gépesített, a fürdőben Armatura és Keramag mosdókagyló, Tres és Arezzo csaptelep lett felszerelve. Kéthavi kaució és egyhavi bérleti díj megfizetésével szeptember 1-től költözhető. Az ingatlan Ferencváros kedvelt részén a Haller parknál található, jó közlekedésnél, a Körút 3 megálló. A közelben számos üzlet és szolgáltatás könnyen elérhető. A szemben lévő Haller parkban pihenésre, sétára, kikapcsolódásra van lehetőség.

3 és fél szobás + gardróbszobás lakás Újbuda-központnál

Újbuda-központ metróállomás és az ALLEE bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában, egy csendes utcában parkra néző, 74 m2-es földszinti, távfűtéses, 3 és fél szoba + gardrób-szobás lakás, hosszú távra (min. egy év), tulajdonostól kiadó. Nappaliból nyílik egy 4 x 4 m-es szoba, a gardrób szobából nyílik egy 12,5 m2-es szoba, és ebből nyílik a félszoba, aminek külön bejárata is van a lépcsőházból. A lakás frissen felújított, új redőnyös ablakok biztonsági ráccsal, mindkét ajtón heveder zár. A télen-nyáron napos szobák nem bútorozottak. A közlekedés minden irányba kiváló (M4 metró, 4-es, 6-os, 17-es, 41-es, 47-es, 48-as, 56-os, 61-es villamos, több buszjárat). Parkolás az utcán, bérleti szerződés bemutatásával igénybe vehető az ingyenes lakossági parkolás. 2 havi kaució és egy havi lakbér ellenében azonnal költözhető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)