Unod a kánikulát? Képzeld el, hogy a jövő nyarat már Duna-parti otthonodban töltheted!

A nyári hőségben sokan menekülnek vízparti nyaralójukba, és próbálnak onnan dolgozni, de ha munkánk feltétlenül a fővároshoz köt, akkor is találhatunk Duna-parti otthont, és ehhez még a frekventált elhelyezkedésről sem kell lemondanunk. Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk, amely a XI. kerületben, a belvároshoz közel, mégis a Duna-parton épül.

Ha épp azon töröd a fejed, hogy az elkövetkező egy évben költöznél, netalán modernebb, energiatakarékos új otthonra vágysz, amely természetközeli, mégis kiváló infrastruktúrával rendelkező környéken épül, akkor ajánljuk figyelmedbe, a Budafoki úton épülő Metrodom River lakásait, melyeknek átadása 2024. márciusára várható. És ez még nem minden, a lakópark ugyanis számtalan egyedülálló közösségi szolgáltatást is nyújt, és lakásaira december 31-ig még a CSOK is felvehető.

A Metrodom River a Budafoki úton, a Lágymányosi-öböl közelében, a Duna főága mellett épül, ahonnan kiváló a közlekedés, hiszen a 130-as és 133E-s buszok, az 1-es és 41-es villamosok, valamint a 4-es metró megállója is könnyen megközelíthető a Bikás parknál, ugyanakkor a környék is kínál munkalehetőségeket a közvetlen közelben található Infoparkban, illetve a környék irodaházaiban.

Ezen kívül bevásárlási lehetőség is mindössze pár percre van az Újbuda Bevásárlóközpontban, a környéken pedig egészségügyi intézmények, két hagyományos és egy alternatív tanrenddel dolgozó általános iskola, parkok, játszóterek, trambulin park is megtalálhatók. A kisebb gyermekeket pedig a lakóparkban várja egy önkormányzati fenntartású óvoda és egy magánbölcsőde, így a szülőknek nem kell felesleges köröket tenniük még munka előtt és után, hogy a gyerekeket az oviba és a bölcsibe elfuvarozzák, vagy onnan elhozzák.

A lakópark mellesleg kiadó üzlethelyiségeket is kínál, így ha valaki dolgozni is helyben szeretne és saját vállalkozásra vágyik, akkor adott számára a lehetőség, és ügyfelei is biztosan szép számban akadnak majd a 712 lakásos Metrodom River lakói közül.

Aki pedig zöldövezeti, vízparti kikapcsolódásra vágyik, annak nincs más dolga, mint kilépni a Metrodom River keleti kapuján és máris a lágymányosi Duna-parton végig húzódó sétányon találja magát, amely egy reggeli kocogás, vagy egy délutáni családi séta, kiváló helyszíne lehet. A vízisportok szerelmeseit pedig várja a közösségi csónakház, ahonnan ingyenesen kölcsönözhetnek kettő- és négyszemélyes túrakajakokat.

A Dunával, a vízzel való közvetlen kapcsolat mindemellett az épületekben és a kertben is megjelenik. Így nemcsak a lakásokból élvezhető a csodás dunai panoráma, hanem minden épületben egy 5 emelet magas, mediterrán növényzettel beültetett átrium kap helyet egy-egy csobogóval, és díszmedencék, csobogók kerülnek a lakópark nyugati (Budafoki úti) és keleti (Duna-parti) bejáratát összekötő, az épületek közt kanyargó széles sétány mellé is. Ezen kívül a gyerekek is élvezhetik a vízzel való játékot, ugyanis a lakópark egy két korosztályos játszóteret is kap, amelyben vizes elemek is lesznek majd.

Ha pedig elromlik az idő, akkor is számtalan közösségi kikapcsolódási lehetőség várja a Metrodom River lakóit. A legkisebbeket két baba-játszószoba várja, a felnőttek számára pedig kikapcsolódást nyújt a közösségi tetőterasz és a grill terasz, valamint a kilátó- és napozóteraszok és a kávézó, de fitneszterem, illetve infra- és finn szauna is létesül majd a beruházásban.

Ahogy az eddigiekből is kiderült, a lakópark rendkívül családbarát, de az elhelyezkedésén, a bölcsődén, óvodán, a játszószobákon és a játszótéren túl érdemes még kiemelnünk, hogy a lakópark területén egyáltalán nem lesz autósforgalom, ugyanis autóval rögtön a Budafoki útról a beruházás alatti mélygarázsba lehet hajtani, így a Metrodom River teljes területén zavartalanul és biztonságban szaladgálhatnak a gyerekek.

Fontos még megemlíteni, hogy az itt épülő lakásokra 2023. december 31-ig még a CSOK és a hozzá kapcsolódó CSOK hitel is felvehető, illetve a támogatást felvevők még élhetnek az ÁFA visszatérítés lehetőségével is. Érdemes azonban sietni, mert a jelenleg épülő két ütem 277 lakásának már csak a harmada elérhető, melyek közt akadnak családosok számára is ideális nagyobb lakások is.

Érdemes még szót ejtenünk az energiatakarékosságról is. A Metrodom River lakásai ugyanis innovatív műszaki megoldásokkal épülnek, ahol az alacsony rezsit az egyedi fejlesztésű Dual Eco hűtő-fűtő rendszer garantálja, amit a Metrodom okosotthon-rendszere még tovább fokoz.

A lakópark lakásai mindenki számára ideálisak lehetnek, akik természetközeli, vízparti környezetben, mégis frekventált elhelyezkedés mellett képzelik el a jövőjüket. A Metrodom River kiváló minőségű, energiatakarékos otthonokat nyújt minden korosztály számára. Ráadásul, aki most vásárol, az egy saját elektromos autótöltővel felszerelt gépkocsibeállót is ajándékba kap.

A cikk megjelenését a Metrodom River fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)