A Parlament és a Szent István Bazilika környéki lakások egyszerűen csak gyönyörűek és még meg is fizethetőek!

A Parlament népszerűségével nem sok helyszín vetekedhet Budapesten belül. Abban egészen biztos, hogy megegyezhetünk, hogy nemcsak történelmileg jelentőségteljes épület, de napjainkban is olyan látnivaló, ami mellett nem lehet elmenni úgy, hogy ne csodálnánk meg. A Szent István Bazilika, ami szintén a kerületben található és ugyanolyan gyönyörű, hasonlóképpen azon fővárosi nevezetességek közé tartozik, amiket egyszerűen csak muszáj megtekinteni. És mit szólna ahhoz, ha mi most azt mondanánk, hogy ezen két nevezetesség közelében olyan lakásokat vásárolhat most meg, amik hasonlóan gyönyörűek és még meg is fizethetőek.

A Sas utcában felújított lakás

A Szent István Bazilika mellett, a Sas utca elején, Budapest Eye-ra oldalpanorámás, felújított lakás lehet most az Öné. Az ingatlan egy lifttel rendelkező épületben, a 4. emeleten található. A lakás elrendezését tekintve egy amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával rendelkezik. A lakás abszolút a mai, modern igényeknek megfelelően került kialakításra, klímával is felszerelt és magas minőségű bútorokkal beépített. Maximális térkihasználás jellemzi az ingatlant és tökéletes első otthon lehet egy pályakezdő fiatalnak. 

 A Parlament mellett erkélyes lakás

Csodálatos környezetben megújult egy teljesen új, belsőépítész-lakberendező által megálmodott, luxus kivitelben felújított, elegáns, V. kerületi, 75 m2 alapterületű, erkélyes lakás a Parlament mellett. A terek belsőépítészeti kialakítását alapos építészeti tervezés előzte meg. A lakás a ház első emeletén található, világos, nagy terekkel rendelkezik, ablakai utcára néznek. Az ingatlan központi helye a tágas, belső, kétszintes nappali, a nyitott felső szinten a hálószoba és az iroda rész található. Az étkező részből nyílik az egyedi tervezésű konyha rendkívül praktikus, sok pakolótérrel. A lakásban kiépült egy elegáns nagy gardrób szoba is polcokkal, cipős szekrénnyel és ruhalifttel.

A vételár tartalmazza az egyedi tervezésű konyhát teljes felszerelésével és kiegészítőivel együtt valamint a nappali és az étkező, a fürdőszoba, az előszoba és a gardróbszoba teljes berendezését is. A fűtés mellett, minden helyiségben hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés működik, télen-nyáron biztosítva a megfelelő hőmérsékletet. Az áramellátás az energiatakarékos H-tarifáról működik. A lakásbelső tereinek kialakításakor fontos szempont volt a terek funkcionális különválasztása.

1 + 1 szobás összkomfortos lakás a Bazilikánál

Eladásra kínálnak a Sas utcában egy 36 m2-es, 1+1 szobás, déli tájolású, összkomfortos, gázkazánnal fűtött, erkélyes, klimatizált lakást is. A társasház tégla építésű és 3 emeletes. Maga az ingatlan a 2. emeleten található. A lakás nappali + fekvő galériás, esztétikailag felújított. Eladási árába beletartozik az összes beépített bútor és gép. Az ingatlan bármely helyisége a nappali órákban természetes napfényben úszik és rendkívül tágas terek állnak rendelkezésre. A fűtés elektromos panellel és DAIKIN klímával is megoldott. Az ingatlanhoz tartozik egy privát, csendes belső erkély is. A ház igényesen karbantartott és a közös költség sincs az egekben, hiszen csak 9 630 Ft havonta. 

Teljeskörűen felújított, 2 szobás lakás a Parlament mellett

Az V. kerület legpatinásabb részének tekinthető közvetlenül a Parlament környéke és itt is található luxus módon felújított lakás, amely most az Ön új otthonává is válhat. Egy rendezett, folyamatosan karbantartott társasházban található az eladó örökpanorámás lakás, amely a Parlamentre, a Dunára, a Mátyás templomra és a budai hegyekre egyaránt kilátást biztosít. Az ingatlan az első emeleten található és 75 m2 hasznos alapterületű. Teljeskörűen felújított lakásról van szó, amelyben nappali, konyha, étkező, 2 háló, 2 fürdőszoba (egyik zuhanyzós, másik kádas) 2 mellékhelyiség, gardrób került kialakításra. Az ár tartalmazza a lakásban lévő beépített és oda tervezett bútorokat, valamint gépeket és kiegészítőket.

A Szent István Bazilika közvetlen közelében párizsi panorámás lakás

Szent István Bazilika közvetlen közelében, a Hercegprímás utcában, a Szent István térnél is eladó egy legfelső emeleti, világos, felújított lakás. Az ablakok az udvarra néznek, de ha kilépünk a bejárati ajtón a Bazilika kupolájára látunk rá. Az emeleti függőfolyosó felújítása a közelmúltban történt meg és kellemesen rendezett a lakás környezete. A lakás kívül-belül szép állapotú, impozáns, melynek alapterülete 84 m2 + egy kb 2 m2-es, párizsi panorámás (háztetőkre néző) erkély tartozik az ingatlanhoz. Tökéletes elosztás jellemzi, hiszen nappali + 2 külön nyíló, rendes méretű hálószoba található belépve. A konyha külön helyiségben érhető el és innen nyílik a hangulatos erkély. Kádas fürdőszoba és wc egy helyiségben épült ki. A szobák parkettásak, a többi helyiség pedig hidegburkolattal fedett. A lakás korszerűsítése néhány éve történt meg, a nyílászárók újak, a fűtés és a melegvíz kombi cirkóval biztosított.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)