Ne ijedjen meg akkor se, ha nagyon kemény és nagy falatnak érzi az ingatlaneladást!

Az ingatlaneladás egy komplex és időigényes folyamat, amely sokak számára ijesztő és kihívásokkal teli lehet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sok ember elbizonytalankodik, amikor úgy dönt, hogy megválik ingatlanától. Sokaknak kemény és nagy falat ez egyszerre és sorra merülnek fel a kérdések miszerint: Hogyan kezdjék el? Mik azok a lépések, amelyek a lehető legjobb eredményt hozzák? Hogyan lehet maximalizálni az értékesítés sikerességét? Azonban ne essen kétségbe, hiszen mi segítő kezeinket nyújtjuk most Önnek, hogy átlátható és hatékony módon navigáljon az ingatlanértékesítés útvesztőiben.

Az első és talán egyik legfontosabb lépés az árazás!

Az ingatlan megfelelő értékének meghatározása kulcsfontosságú, hiszen a túlzottan magas ár elriaszthatja a vevőket, míg a túl alacsony ár gyanakvást válthat ki. Az optimális árazáson áll vagy bukik sokszor egy jó ajánlat, és ennek megtalálása kihívást jelenthet, különösen akkor, ha személyes, érzelmi kötődés is fűződik az ingatlanhoz. Fontos megjegyezni, hogy a jó árazásnak alapulnia kell a piaci körülményekre, az ingatlan jellemzőire és a keresletre is.

Az eladás sikeréhez elengedhetetlen, hogy a megfelelő célcsoportot érje el!

A hirdetési platform kiválasztásakor olyat válasszon, ahol az érdeklődők valószínűleg jelen vannak, és akik számára az ingatlan a legmegfelelőbb lehetőséget kínálja. A célcsoport alapján szabja személyre hirdetését, hogy az a lehető legvonzóbb legyen a potenciális vevők számára. Az Ingatlantájoló ebben a tekintetben előnyös választás, mivel olyan platform, ahol mind a városi, mind a vidéki ingatlanok iránt megtalálhatók érdeklődők, így elég széles célcsoportot érhet el.

A hirdetés tartalmának is kiemelt jelentősége van!

Kreatív és informatív hirdetés írása segít érdekesebbé és vonzóbbá tenni az ingatlant a potenciális vevők számára. Nemcsak az ingatlan fizikai tulajdonságairól, hanem a környék és a környékbeli szolgáltatások pozitívumairól is érdemes beszámolni. Emellett a hirdetésben feltöltött minőségi fotók és videók segítenek jobban bemutatni az ingatlant és vonzóbbá tenni azt a vevők számára.

A hirdetési időzítés is kulcsfontosságú!

Érdemes megfelelő időpontot választani a hirdetés közzétételéhez. Az év bizonyos időszakai, például a tavasz és az ősz általában aktívabbak az ingatlanpiac szempontjából, mivel sokan ebben az időszakban keresnek új otthont. Az ünnepek és a hétvégék is lehetnek jó időpontok a hirdetés aktiválására.

A hirdetői csomag választása is fontos!

Az Ingatlantájolón a versenytársakhoz képest sokkal kedvezményesebben lehet hirdetői csomagokat vásárolni, amit azért is célszerű használni, mert rengeteg előnnyel jár. A minőségi és gyors képfeltöltés lehetősége mellett olyan extra szolgáltatások is elérhetővé válhatnak a megfelelő csomag kiválasztásával, mint a partneroldalainkon való megjelenés és Facebook hirdetések. Korábban 3-6 hónap volt az értékesítési idő, ma már 180 nap felett tartunk a jó hirdetői csomag választásával.

A cikkírással még több érdeklődőt tud bevonzani

A legklasszabb ajánlat, ami kivételesen megtalálható az oldalunkon, hogy szakértő újságíró kollégáink cikket írnak az ingatlanáról az Ön igényeinek megfelelően, Önnel szoros együttműködésben, amit az Otthontérkép Magazin felületén jelenítünk meg. A cikket emellett tovább hirdetjük 6 partneroldalunkon és Facebook oldalunkon, így sokszor elérve akár a 20-25 ezres olvasottságszámot is. Olyan népszerű közéleti és gazdasági oldalak tartoznak partneroldalink közé, mint az mfor.hu, privatbankar.hu és infostart.hu

A licitrendszer alkalmazása az ingatlanértékesítésben új és izgalmas lehetőség!

Az Ingatlantájolón az a különleges szolgáltatás is igénybe vehető, hogy hirdetett ingatlanát licitálhatja a 3 szintű licitrendszeren keresztül. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy az ingatlan hirdetése előrébb kerüljön a keresési listákon. A licitálással szabályozhatja a hirdetési pozícióját és növelheti a láthatóságot, ami fontos a versenytársak közötti kitűnéshez.

Az euróban történő hirdetés hasznos stratégia!

Különösen, ha külföldi érdeklődőket is szeretne bevonzani. Ez a lehetőség növelheti az ingatlan iránti nemzetközi érdeklődést és hozzájárulhat a gyorsabb értékesítéshez. Emellett az sem utolsó szempont, hogy az árfolyamveszteséget is elkerüli ezáltal. A rendszer az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanok árát és az ár szerinti listázásnál is a találatokat pénznemektől függetlenül sorrendbe rendezi. 

Az Ingatlantájoló számos szolgáltatása, a licitrendszer, az euróban történő hirdetés, és a cikkírás lehetősége mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ingatlanértékesítés hatékony és sikeres legyen. Mindezek a lépések együttesen segítenek abban, hogy minél több érdeklődő megtalálja az Ön ingatlanát és a lehető legjobb áron értékesítse azt.

Összefoglalva, az ingatlanértékesítés kreatív és effektív lépéseit követve képes lehet a  maximális potenciált kihozni ingatlanából és sikeresen értékesíteni azt. Az Ingatlantájoló tapasztalt munkatársai és innovatív szolgáltatásai segítséget nyújtanak az egész folyamat során, és biztosítják, hogy a hirdetés zökkenőmentesen és a lehető legjobb eredménnyel történjen.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szijjártó Péter bejelentése milliókat érhet a cégeknek

Szijjártó Péter bejelentése milliókat érhet a cégeknek

A K+F beruházások támogatása jelentősen nő.

Nem akárki kért bocsánatot Karsai Dánieltől

Nem akárki kért bocsánatot Karsai Dánieltől

Az eutanázia hazai legalizációjáért küzdő alkotmányjogász Facebookján számolt be minderről.

Lakossági megtakarításokat az energetikai fejlesztésekbe!

Lakossági megtakarításokat az energetikai fejlesztésekbe!

Ez az átalakulás energetikai gépből energia termelő ingatlanná már rövid távon átírja a XX. sz. olaj-gáz energiapiaci szabályait.

Komoly jelentkező tűnhet fel a 2036-os olimpiáért

Komoly jelentkező tűnhet fel a 2036-os olimpiáért

Nyári olimpiarendezés mellett foglalt állást a németek többsége, a megkérdezettek szerint a 2036-os kandidálásnak lenne értelme.

© 2023 (v2.202102)