Beleszeretős, kertvárosi csodaházra bukkantunk Mátyásföldön!

Budapestnek számos villatelepe közül Mátyásföldön különösen kellemes környezet, kiemelkedően jó infrastruktúra és biztonságos, zöld területekkel gazdagon tarkított részek várnak. Így legyen szó arról, hogy családosan keresi leendő, új otthonát vagy éppen pályakezdő fiatalként kutatja első ingatlanát, itt egészen biztosan megtalálja a számításait. Mi is körbenéztünk, és most egy rendkívüli csodaházra bukkantunk, amire azt javasoljuk, hogy azonnal csapjon le, mielőtt valaki beelőzi.

Mátyásföldön, azon belül is Petőfikertben fedezhető fel az előbb említett kivételes lehetőség. Bájos, nyugodt és csendes környezet várja azokat, akik itt szeretnének ingatlanba fektetni. Családosoknak meleg szívvel ajánljuk a környéket, hiszen biztonságos és amellett számos szolgáltatás is könnyűszerrel elérhető a közelben. Iskolák, óvodák, orvosi rendelő, kisebb-nagyobb élelmiszerüzletek mindössze pár perc sétával megközelíthetőek.

 

Egy sorház jellegű épület utolsó egysége várja új tulajdonosát, amely ebből adódóan jól szeparált, biztosított a nyugalom és a privát szféra. Az összesen 69 m2 alapterülettel rendelkező ingatlanhoz egy tágas, amerikai konyhás nappali, illetve 3 különálló félszoba tartozik. A redőnyök, valamint a hűtő-fűtő klímák gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről és a megfelelő árnyékolásról.

Mindez kiegészül egy 12 m2-es terasszal, illetve egy 249 m2-es, szeparált kertrésszel, ami azért is nagyszerű, mert így rengeteg alkalom nyílik arra, hogy barátaival vagy családtagjaival összejöveteleket, kerti partikat szervezzen. Különösen most érdemes ezt kihasználni, hiszen a nyárral és a jó idővel mindenki inkább a szabadban töltené az idejét.

Az ingatlanhoz egy faház is kapcsolódik, ami tárolóként tökéletesen funkcionál. A parkolás sem okozhat gondot, hiszen a saját, felszíni gépkocsibeállón kényelmesen megoldható.

Az ingatlan déli fekvéséből adódóan a terasz és a kert egész nap természetes napfényben fürdik, aminek köszönhetően a szabadban töltött idő garantáltan pihentetően telik. 

Az ingatlan elhelyezkedése példátlanul jó, hiszen a helyi közlekedési és ellátottsági lehetőségek egész tárháza áll rendelkezésére az itt lakóknak. A 8-as és 9-es HÉV, valamint buszok, trolik és villamosok is segítik, hogy a főváros egyéb pontjaira könnyűszerrel eljuthasson bárki. 

Ezzel a kivételes ajánlattal azonnal élni kell, vegye fel a kapcsolatot még ma a tulajdonosokkal, hogy megtekinthesse és többet is megtudjon erről a lenyűgöző ingatlanról!

A cikk megjelenését az ingatlan tulajdonosa támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Siker: van pénz Budapest számláján

Siker: van pénz Budapest számláján

A túlélőprogram sikeres volt, a fővárosi önkormányzat számlája pozitívba lendült át és azon jelenleg 39,7 milliárd forint van.

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

© 2023 (v2.202102)