Pesterzsébet teli van látnivalóval és gyönyörű eladó ingatlanokkal

Pesterzsébet külvárosi kerület ellenére tökéletes választás lehet azok számára, akik egy jó infrastruktúrával rendelkező környéken és természetközelben képzelik el az otthonukat. A szóbeszédek ellenére a 20. kerületnek igenis számos pontja igazi látványosság, amit öröm felfedezni. Mi most hoztunk pár eladó ingatlant, ami már csak az új tulajdonosára vár és a kerület valamely nevezetességének közelében található. 

Eladó házrész az Árpád-házi Szent Erzsébet-főplébániatemplom mellett

Pesterzsébet egyik kedvelt utcájában eladó egy 92 m2-es házrész, amely egy kb. 250 m2-es lekerekített telekrésszel és előkerttel rendelkezik. A ház belső részeinek felújítása megkezdődött, ami miatt a kondenzációs kazán is beszerelésre került, a szobákban laminált parkettát raktak le és a fürdőszoba korszerűsítése is folyamatban van. A három részből álló házban a helyiségek egybenyithatóak, így akár két generációssá is alakíthatók. Ha panelből kertes házba szeretne költözni, akkor itt a remek lehetőség, hiszen itt jó a közlekedés, szép a környék és olyan sétálóutcák találhatóak a közelben, amik kellemes hangulatot árasztanak. A közelben az Árpád-házi Szent Erzsébet-főplébániatemplom is, amely külső megjelenésében és belső értékeit tekintve is egy történelmi ékesség. A templom freskói és színes díszablakai igazi művészeti kincsnek számítanak.

Lakás a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdő mellett 

Budapest 20. kerületében eladásra kínálnak egy első emeleti, több gyermekes család számára átalakított lakást. Az ingatlan tökéletes helyen helyezkedik el Pesterzsébeten belül, hiszen könnyen elérhető pár percen belül Csepel és a kerület központja is. 3 éve teljes felújításon és átalakításon esett át, a korábban két szobás ingatlan a falak kiszedésével és átrakásával 2 szoba plusz nappali kialakítást kapott, mindemellett egy hatalmas konyha is rendelkezésre áll. A villany- és vízvezetékek kicserélésre kerültek, valamint korszerű műanyag nyílászárók kerültek behelyezésre. Az otthon melegét parapetes gázkazán biztosítja, mely a melegvízellátásért is felelhet, de jelenleg bojleren keresztül érkezik a melegvíz.

A társasházból kilépve, 100 méteren belül a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy-és Strandfürdőben találhatjuk magunkat, mely télen nyáron fürdőzési lehetőséget biztosít az egész család részére. A sportolni vágyóknak lehetőségük van az újonnan kiépített Kis-Duna-parti sétányon futni, valamint a közelben található teniszpályák és uszoda is rendelkezésre áll. Közvetlen közelben óvoda és Német Nemzetiségi Gimnázium is megtalálható.

Kétgenerációs ikerház a Pesterzsébeti Összetartozás-templom közelében

Kétgenerációs ikerház várja új tulajdonosát, amely remek lehetőséget nyújt azok számára, akik egy csendes, kertvárosi részen szeretnének lakni. Az ötszobás ház egy 570 m2-es telekre épült, ahol 2 garázs és egy intim kert is kialakításra került. A házban két lakrész található, amik külön mérőórákkal rendelkeznek. A lakások az előszobából közelíthetőek meg, így valamennyire egyben, de mégis elszeparálva találhatóak. Az ingatlan falazata tégla, emellett stabil szerkezetű, műszakilag pedig  kifogástalan állapotban van. Nem messze iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, piac és számos bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre, ami kiegészül azzal, hogy a Makovecz Imre által tervezett Összetartozás-templom is sétatávolságra megközelíthető. Ez azért is számít különlegesnek, mert az építész nemzetközileg is elismert, az organikus építőművészet egyik kiemelkedő alakja. 

Téglalakás a Csili Művelődési Központ közelében

Egy 3 emeletes, lift nélküli, tégla építésű ház 1. emeletén elhelyezkedő, 55 m2-es téglalakás is várja új tulajdonosát. Az ingatlanban 2 szoba található, cirkó fűtéssel rendelkezik, átlagos állapotú, az 1960-as években épült. A fűtés korszerűsítése megtörtént, gáz cirkó kazán biztosítja a használati melegvizet és a fűtést, és új radiátorokat szereltek fel. Minden helyiségben külön szabályozható a hőmérséklet. A közelben található orvosi és fogorvosi rendelő, számtalan bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, gyógyszertár, posta, a lakással szemben a Csili Művelődési Központ és a Pesterzsébeti Múzeum. A közlekedés kiváló, a 36-os és az éjszakai 966-os busz megállója pár lépésre található, és a 23-as, 136-os, 148-as és a 151-es busz, valamint a H6-os HÉV megálló is pár perces sétával elérhető. Az ingatlan tehermentes, jelenleg nem lakott, azonnal költözhető. Igény szerint bútorozottan is kérhető.

Duna-sétányhoz közeli családi ház

Ha családi házat keres Pesterzsébet városközpontjához közel, ne keressen tovább, megtalálta. A tégla építésű ház jó állapotú, 1990-ben épült, nyugati fekvésű, 178 m2 nagyságú, 3 szintes, ami akár két generációssá is alakítható. Az alsó szinten a garázs szauna helyiséggé lett átalakítva, vele szemben egy nagyobb méretű spájz helyiség található. A középső szinten 2 egymásba nyíló szoba, a konyha étkezővel és erkéllyel, fürdőszoba és külön wc található. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és wc lett kialakítva, valamint erkély. A lakás kellemes hőmérsékletét légkondicionáló biztosítja. Parkolni az udvaron lehet, a telek 382 m2, és a kertben kút is található. A ház riasztóval felszerelt, távirányítós kapuval rendelkezik. Az utca és a környék csendes, kertvárosias, a közelben elérhető minden, ami a mindennapokhoz szükséges, és a Duna-sétány is sétatávolságra található, ami pihenésre, napozásra, kellemes sétákra alkalmas akár családdal vagy barátokkal egyaránt. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)