Keresi a sikeres ingatlaneladás kulcsát? Mi a kezébe adjuk!

Sokan kétségbe esnek, amikor ingatlaneladásra kerül sor, hiszen komoly feladatnak tűnik és sok pénzről van szó. Mindenképpen a legjobb eredményt szeretnénk elérni a lehető leghamarabb. Azonban nem kell pánikba esni, mert mi a kezébe adjuk a sikeres ingatlaneladás kulcsát!

A sikeres hirdetésfeladásban rejlik a megoldás!

Ahhoz, hogy minél több emberhez elérjen az eladó ingatlanának híre, manapság már elengedhetetlen, hogy ez az interneten is látható legyen. Rengeteg felületen érhető el, hogy ingatlanhirdetést tegyen közzé, de a legcélravezetőbb, ha ezt egy olyan oldalon teszi meg, ami már régóta a köztudatban él és nagy a látogatottsága. Magyarország egyik vezető ingatlan hirdető portálja az Ingatlantájoló, ami azért is vált közkedveltté, mert a magánszemélyek számára is kiváló lehetőségeket biztosít.

Megéri nálunk hirdetnie? Természetesen, ez nem is kérdés!

Az ingatlanvásárlásra nyitott célközönség több mint 80%-a megfordul az oldalunkon és a médiapartneri együttműködéseink tovább segítik hogy minél több forgalmat tereljünk az oldalainkra. Az oldalainkon az a különleges ajánlat is megtalálható, hogy nem csak a hirdetését töltheti fel, de akár még egy cikket is írathat róla, amivel profi és hozzáértő szerkesztőségi csapatunk foglalkozik. A cikkben az adott ingatlan pozitívumait vesszük előtérbe, ami még jobban hozzájárul, hogy az ingatlaneladás még annál is gyorsabban megtörténjen, mint amire számítana.

A hatékonyság elsőszámú szempont nálunk, ezért a feltöltött hirdetése az Ingatlantájolón illetve az Otthontérképen is megjelenik egyaránt, és még csak nem is kell kétszer fizetnie ezért. Folyamatosan figyeljük a legkorszerűbb trendeket illetve ügyelünk arra, hogy a felhasználói élmény is a maximumon pörögjön, ennek érdekében olyan fejlesztések is megvalósultak, mint a háromszintű licitrendszer, amivel könnyűszerrel a találati listák élére helyezheti a hirdetését. Ez igazán jól hangzik, ugye?

Amikor ingatlanokra keresnek rá a látogatók, akkor mindenképpen az első helyen szeretné látni a hirdetését? Mi sem egyszerűbb, mint az Ingatlantájoló kifejezetten innovatív és szenzációs ár-érték arányú licit szolgáltatását használni. Akár az ingatlanhirdető irodákat is képes megelőzni!

Az Ingatlantájoló.hu további előnyei között szerepel egy különleges funkció, amely igazán megkönnyíti a keresők életét. A “Hirdetésfigyelő” lehetőség lehetővé teszi, hogy beállítsa a keresési kritériumait, és amint az adott keresésre új ingatlanok kerülnek fel, automatikusan értesítést kapjon. Így Ön mindig azonnal értesülhet az új lehetőségekről, még mielőtt azok a szélesebb közönség elé kerülnének.

Ezen kívül, ha még több hasznos információt szeretne kapni az ingatlanpiac aktuális trendjeiről, hírekről és ingatlanügyletekről, akkor feltétlenül kísérje figyelemmel az Otthontérkép Magazin oldalát. Ez segíthet mindig lépést tartani az ingatlanpiaci változásokkal. Legyen szó ingatlanvásárlásról, értékesítésről vagy bérbeadásról, mindig a legfrissebb információkkal rendelkezhet.

Az Ingatlantájoló.hu célja, hogy minden lehetséges eszközt biztosítson ahhoz, hogy Ön sikeresen megtalálja az ideális ingatlant, vagy hatékonyan értékesítse a meglévőt.

Egyedülálló tény: Euróban is hirdethet nálunk! 

Az infláció okozta kihívások egyre nyilvánvalóbbá válnak manapság. Ebben a helyzetben sokakban felmerül a kérdés: érdemes-e euróban hirdetni? A válaszunk erre kétségtelenül pozitív. Az euróban való hirdetés lehetősége által ön is kivédheti a forint leértékelődéséből fakadó kockázatot.

Ha mondjuk egy különlegesen nagyméretű, exkluzív ingatlant szeretne piacra dobni, valószínűleg több időt vesz igénybe, amíg vevőre talál. Azonban ezen időszak alatt a forint értéke fokozatosan gyengülhet, így az eredetileg meghirdetett ár jelentősen alacsonyabb lehet, mire a tranzakció lezárul.

Az euróban történő hirdetés hatására erőteljesebben felkeltheti külföldi érdeklődők figyelmét is. Fontos megemlíteni, hogy ez kifejezetten azok esetében lehet érdekes, akik elsősorban külföldi vásárlókat céloznak meg az ingatlan elhelyezkedése vagy különlegessége miatt.

Az Ingatlantájoló platformon az euró alapú hirdetések különleges kiemelést kapnak a találati listán és kék színnel jelennek meg. Ezzel a módszerrel tovább fokozhatja hirdetése megszólító erejét.

Szeretné elérni a külföldi vásárlókat is a hirdetése által? Ne habozzon kipróbálni szolgáltatásainkat! Az Ingatlantájoló-nál valóban lehetséges az euróban történő hirdetés.

Azonban hogyan történik mindez? A válasz egyszerű.

Azt már tisztáztuk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt és a legkedvezőbb áron szeretné értékesíteni ingatlanát. A sikeres tranzakció egyik kulcsfontosságú eleme a kiváló ingatlanhirdetés, mivel enélkül nehéz a megfelelő vevőt vagy bérlőt megtalálni.

A jó ingatlanhirdetés meghatározó jegyei a fényképek készítésétől kezdve a szövegig és a hirdetési feladatig terjednek.

Elengedhetetlen kiemelnünk, hogy a hirdetésben szereplő képek kiemelt jelentőséggel bírnak. A jövőbeli vevő (vagy bérlő) az online hirdetések között böngészve általában azokra a hirdetésekre kattint, amelyeket egy jól kiválasztott fotó nyit meg. Ebből kifolyólag rendkívül fontos, hogy minden hirdetéshez legalább néhány minőségi fényképet csatoljunk, melyek esztétikusan beállítottak és magas minőségűek. Ez a trend már az alacsonyabb árkategóriájú ingatlanok esetében is jelentőséggel bír.

Ugyanakkor nem csak a képek, hanem a szöveg is rendkívül meghatározó. Egy jó hirdetésszöveg tartalmazza az összes lényeges információt, ugyanakkor nem terheli felesleges részletekkel. Nem kell minden részletet taglalnunk, helyette az olvasók számára sokkal érdekesebb lehet, ha például beszélünk a közeli szolgáltatásokról vagy a legutóbbi felújításokról, melyek az alapvető adatokban nem szerepelnek.

Eddigi tanácsaink mellett összefoglalást kínálunk az Ingatlantájoló.hu portál által nyújtott szolgáltatásokról azok számára, akik magánszemélyként szeretnék értékesíteni ingatlanjukat.

 1. Személyre szabott cikk az Otthontérkép Magazinban, melyet partneroldalakon is közzéteszünk
  Az Ön hirdetésére szabott cikket készítünk, amelyet a szerkesztőségünk ír.
 2. Kiemelő dobozok, mint banner
  Az Ingatlantájoló ajánló dobozát partneroldalainkon is elhelyezzük, így még szélesebb közönséghez jut el hirdetése.
 3. Facebook hirdetések és kiemelések
  A hirdetését megosztjuk az Otthontérkép Facebook oldalán, majd célzott Facebook hirdetésekkel növeljük annak láthatóságát, hogy minél több potenciális érdeklődőhöz jusson el.
 4. Ingyenes hirdetési opció
  Nálunk továbbra is lehetőség van ingyenes hirdetési lehetőségre bármelyik helyszínen.
 5. Szolgáltatási díjak változása a helyszín és az érték függvényében
  A szolgáltatások ára az ingatlan típusától, értékétől és helyszínétől függően változik. Ezzel a módszerrel kívánjuk biztosítani, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb eszközöket ingatlanának hatékony értékesítéséhez vagy bérbeadásához.
 6. 3 szintű licitszolgáltatás
  Nálunk a magánszemélyeknek pont ugyanolyan esélye van a listaoldalak élére kerülni, mint az ingatlanhirdető irodáknak
 7. Euróban való hirdetés
  Kerülje az inflációból következő értékcsökkenést és érje el a külföldi célcsoportot is könnyebben.
 8. Hirdetésfigyelő hogy mindig naprakészen legyen
  Csak e-mail címet és nevet szükséges megadni és garantáltan értesül mindenről, ami érdekli.

Büszkék vagyunk arra, hogy már számos elégedett ügyfelet támogattunk az ingatlanjuk sikeres értékesítésében. Ne habozzon velünk kapcsolatba lépni még ma, és ismerje meg, hogyan tehetjük zökkenőmentessé és eredményesebbé az ingatlanértékesítést az Ön számára!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkijék vizsgálódnak: ukrán katonákat végezhettek ki az oroszok?

Zelenszkijék vizsgálódnak: ukrán katonákat végezhettek ki az oroszok?

A vasárnapi az orosz-ukrán háború 648. napja volt. Esti hírösszefoglaló.

Szijjártó Péter bejelentése milliókat érhet a cégeknek

Szijjártó Péter bejelentése milliókat érhet a cégeknek

A K+F beruházások támogatása jelentősen nő.

Nem akárki kért bocsánatot Karsai Dánieltől

Nem akárki kért bocsánatot Karsai Dánieltől

Az eutanázia hazai legalizációjáért küzdő alkotmányjogász Facebookján számolt be minderről.

Lakossági megtakarításokat az energetikai fejlesztésekbe!

Lakossági megtakarításokat az energetikai fejlesztésekbe!

Ez az átalakulás energetikai gépből energia termelő ingatlanná már rövid távon átírja a XX. sz. olaj-gáz energiapiaci szabályait.

© 2023 (v2.202102)