A 11. kerület kertvárosi gyöngyszeme: exkluzív penthouse csodás panorámával

Minden ingatlanrajongó tudja, hogy Budapest 11. kerülete nem csak egy földrajzi hely, hanem életérzés is. Itt, ahol a kertvárosi hangulat találkozik a főváros pezsgésével, találtunk rá egy igazi ékkőre.

A környéken minden megtalálható, a gyerekesek számára igazi főnyeremény, nem csak több óvoda, játszótér, park van néhány utca távolságban, de állami és magán általános iskolákból is hatalmas a választék a környéken. Emellett pedig a bevásárlási lehetőségek, szépségszalonok, orvosi rendelő és kutyafuttató, közösségi kert és bringás bolt is karnyújtásnyira van – hogy csak néhányat említsünk a számtalan elérhető szolgáltatás közül.

Kelenföld Tölgyes lakópark

Kelenföld szívében, a Tölgyes lakóparkban található ez a 95 nm-es penthouse lakás. Az otthon három hálószobával rendelkezik, dupla komfortos, és tájolásának köszönhetően fürdik a természetes fényben. A hálószobák észak keletiek, így nem melegszenek fel, és innen is csodás kilátás nyílik a Gellért-hegy és a Citadella irányába, de a Budai hegyek is láthatók. Az „L” alakú terasz központ része keleti fekvésű, így a délutáni napsütésben sem forrósodik fel. 

Természetesen, amikor penthouse-ról beszélünk, nem mehetünk el szó nélkül az egyik legfontosabb jellemzője: a hatalmas, gyönyörű terasz mellett. Nem mindennapi látvány tárul elénk, ha kilépünk erre a 45 nm-es teraszra, ahonnan a Gellért-hegy és a Citadella sziluettje bontakozik ki. Képzeljük csak el a nyári estéket, ahol a város fényeinek látványában gyönyörködve koccinthatunk egy pohár borral. A teraszon az esővíz gyűjtésével a növények locsolása gazdaságosan, környezettudatosan megoldott. 

A lakásba lépve azonnal érezni, hogy nem egy átlagos otthonban vagyunk. A 6 évvel ezelőtt teljeskörűen felújított terek újszerű állapotban vannak, modern dizájnnal és funkcionális elrendezéssel. A fali dekorációs tapéta a nappaliban banánlevelekből és kőből készült, míg a fürdőben óriási nyomtatott üveg díszíti a falat. A nagyméretű gadróbszoba pedig nagycsaládok számára is ideális lehetőséget nyújt a ruhák és egyéb tárgyak elrakására.

A házközponti fűtés egyedi méréssel garantálja, hogy csak a ténylegesen felhasznált energiát kelljen kifizetni, így a rezsi havi 45 ezer forintban tetőzik. A házközponti fűtés mellett programozható, infra padlófűtés is van a gyerekszobákban a kellemes hőérzet miatt a hűtő-fűtő wifi-s split klímák mellett.

A lakópark saját játszótérrel és önálló belső parkkal rendelkezik. És, ha mindez még nem lenne elég, az ingatlanhoz egy gépkocsi beálló örök bérleti joga is tartozik, a házban pedig éjjel-nappali portaszolgálat működik, így az itt élők biztonsága minden körülmények között garantált.

Ha egy valódi budai, családi gyöngyszemet keresünk, ahol a minőség, kényelem és az elhelyezkedés tökéletes harmóniában vannak, akkor ezt az ingatlant mindenképpen érdemes közelebbről megismerni.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Dél-Európából kapott segítséget az ukrán hadsereg

Dél-Európából kapott segítséget az ukrán hadsereg

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Végre nem égett le a forint

Végre nem égett le a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Járatkésések: mennyit ér ilyenkor az utasbiztosítás?

Járatkésések: mennyit ér ilyenkor az utasbiztosítás?

Fontos információk arról, hogy melyik biztosító társaságnál milyen kárpótlásra számíthatunk.

A NAV vizsgálódik a nyírmártonfalvai lombkoronasétány ügyében

A NAV vizsgálódik a nyírmártonfalvai lombkoronasétány ügyében

különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt nyomoznak.

© 2024 (v2.202102)