A 11. kerület kertvárosi gyöngyszeme: exkluzív penthouse csodás panorámával

Minden ingatlanrajongó tudja, hogy Budapest 11. kerülete nem csak egy földrajzi hely, hanem életérzés is. Itt, ahol a kertvárosi hangulat találkozik a főváros pezsgésével, találtunk rá egy igazi ékkőre.

A környéken minden megtalálható, a gyerekesek számára igazi főnyeremény, nem csak több óvoda, játszótér, park van néhány utca távolságban, de állami és magán általános iskolákból is hatalmas a választék a környéken. Emellett pedig a bevásárlási lehetőségek, szépségszalonok, orvosi rendelő és kutyafuttató, közösségi kert és bringás bolt is karnyújtásnyira van – hogy csak néhányat említsünk a számtalan elérhető szolgáltatás közül.

Kelenföld Tölgyes lakópark

Kelenföld szívében, a Tölgyes lakóparkban található ez a 95 nm-es penthouse lakás. Az otthon három hálószobával rendelkezik, dupla komfortos, és tájolásának köszönhetően fürdik a természetes fényben. A hálószobák észak keletiek, így nem melegszenek fel, és innen is csodás kilátás nyílik a Gellért-hegy és a Citadella irányába, de a Budai hegyek is láthatók. Az „L” alakú terasz központ része keleti fekvésű, így a délutáni napsütésben sem forrósodik fel. 

Természetesen, amikor penthouse-ról beszélünk, nem mehetünk el szó nélkül az egyik legfontosabb jellemzője: a hatalmas, gyönyörű terasz mellett. Nem mindennapi látvány tárul elénk, ha kilépünk erre a 45 nm-es teraszra, ahonnan a Gellért-hegy és a Citadella sziluettje bontakozik ki. Képzeljük csak el a nyári estéket, ahol a város fényeinek látványában gyönyörködve koccinthatunk egy pohár borral. A teraszon az esővíz gyűjtésével a növények locsolása gazdaságosan, környezettudatosan megoldott. 

A lakásba lépve azonnal érezni, hogy nem egy átlagos otthonban vagyunk. A 6 évvel ezelőtt teljeskörűen felújított terek újszerű állapotban vannak, modern dizájnnal és funkcionális elrendezéssel. A fali dekorációs tapéta a nappaliban banánlevelekből és kőből készült, míg a fürdőben óriási nyomtatott üveg díszíti a falat. A nagyméretű gadróbszoba pedig nagycsaládok számára is ideális lehetőséget nyújt a ruhák és egyéb tárgyak elrakására.

A házközponti fűtés egyedi méréssel garantálja, hogy csak a ténylegesen felhasznált energiát kelljen kifizetni, így a rezsi havi 45 ezer forintban tetőzik. A házközponti fűtés mellett programozható, infra padlófűtés is van a gyerekszobákban a kellemes hőérzet miatt a hűtő-fűtő wifi-s split klímák mellett.

A lakópark saját játszótérrel és önálló belső parkkal rendelkezik. És, ha mindez még nem lenne elég, az ingatlanhoz egy gépkocsi beálló örök bérleti joga is tartozik, a házban pedig éjjel-nappali portaszolgálat működik, így az itt élők biztonsága minden körülmények között garantált.

Ha egy valódi budai, családi gyöngyszemet keresünk, ahol a minőség, kényelem és az elhelyezkedés tökéletes harmóniában vannak, akkor ezt az ingatlant mindenképpen érdemes közelebbről megismerni.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

AZ MBH Csoport ismét növekedett.

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A kérdés, hogy a tavaly már megbukott ársapka jön vissza, vagy van más eszköz a magyar politikusok tarsolyában?

Közbeszerzést írt ki a BKK

Közbeszerzést írt ki a BKK

Több szerződés is lejár, ezek helyére keresnek újakat.

© 2023 (v2.202102)