Az újgenerációs otthonok útján: ahol a Duna halk csobogása találkozik az innovációval

Az ingatlanpiac igazi kincseire mindig is a különleges lokációk és az egyedi megoldások találkozása kapcsán bukkanhattunk rá. Bár a vízparti lakások esetében az elhelyezkedés már önmagában is megkérdőjelezhetetlen érték, a modernkori vásárlók a szép kilátásnál többet várnak el egy újépítésű ingatlantól: tipp-topp műszaki színvonalat, és egyre inkább környezettudatosságot is.

Ezen kívánalmak fényében különösen figyelemre méltó a közvetlen Duna-parti Kék Duna Rezidencia, amely a 11. és 22. kerület találkozásánál épül, hiszen ez a projekt nem csak a lélegzetelállító dunai panorámával és közvetlen vízparti elhelyezkedéssel csábítja a vásárlókat.

Minden lakás kialakításakor hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra: a legmodernebb technológiák és az A++ energetikai besorolás garantálja a lakók számára, hogy a rezsi alacsony maradjon. Az energiaellátást a tetőn telepített napcellák és hőszivattyús rendszerek biztosítják, melyek nem csak pénztárcakímélőek, de környezetbarátok is.

De nem csak a zöld megoldások teszik vonzóvá ezt a fejlesztést. A lakóparkban található portaszolgálat, családi napközi, közösségi terek és konditerem, melyek mind hozzájárulnak a kényelmes és modern életminőséghez. A tervezéskor a kerekesszékkel közlekedőkre is gondoltak: az akadálymentesített megoldásoknak köszönhetően minden funkció könnyedén elérhető. Az épületen belül portaszolgálat és sorompós behajtás gondoskodik a lakók vagyonbiztonságáról, amit tovább erősít a teljes területet körülvevő kerítés.

Az első ütemben 75 lakás készül el, amit 2024 tavasszal adnak át, de a teljes beruházás során összesen 276 lakás várja majd a jövő tulajdonosait. Mindegyik lakáshoz tartozik terasz és opcionálisan teremgarázsban parkolóhely is vásárolható. Az első emeleti lakások kertkapcsolatosak, így az itt élők tényleg karnyújtásnyira vannak a folyótól.

Az első ütemben átadásra kerülő lakások jó háromnegyede már elkelt. A még elérhető otthonok között a legkisebb 46 négyzetméteres, 2 szobás, 12 négyzetméteres erkéllyel, míg a legnagyobb 135 négyzetméteres, 5 szobával és 22 négyzetméteres terasszal rendelkezik. Szabad még néhány 3 és 4 szobás lakás is, dunai panorámával vagy kertre néző kilátással. Az utóbbiak ára jóval kedvezőbb azonos méret és felszereltség mellett.

A Kék Duna Rezidencia tehát tökéletes választás mindazok számára, akik nem csak gyönyörű otthonra, hanem egy környezettudatos, jól megközelíthető és minden igényt kielégítő lakóparkra vágynak a főváros szívében.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Visszaszólt a MÁV: aránytalan lépéseket akartak az osztrákok?

Visszaszólt a MÁV: aránytalan lépéseket akartak az osztrákok?

A railjet vonatok korlátozottan közlekednek októberben - most reagált a MÁV. 

Rácz András fontos kijelentést tett az orosz mozgósításról

Rácz András fontos kijelentést tett az orosz mozgósításról

Idén már nem lesz.

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

AZ MBH Csoport ismét növekedett.

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A kérdés, hogy a tavaly már megbukott ársapka jön vissza, vagy van más eszköz a magyar politikusok tarsolyában?

© 2023 (v2.202102)