Az újgenerációs otthonok útján: ahol a Duna halk csobogása találkozik az innovációval

Az ingatlanpiac igazi kincseire mindig is a különleges lokációk és az egyedi megoldások találkozása kapcsán bukkanhattunk rá. Bár a vízparti lakások esetében az elhelyezkedés már önmagában is megkérdőjelezhetetlen érték, a modernkori vásárlók a szép kilátásnál többet várnak el egy újépítésű ingatlantól: tipp-topp műszaki színvonalat, és egyre inkább környezettudatosságot is.

Ezen kívánalmak fényében különösen figyelemre méltó a közvetlen Duna-parti Kék Duna Rezidencia, amely a 11. és 22. kerület találkozásánál épül, hiszen ez a projekt nem csak a lélegzetelállító dunai panorámával és közvetlen vízparti elhelyezkedéssel csábítja a vásárlókat.

Minden lakás kialakításakor hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra: a legmodernebb technológiák és az A++ energetikai besorolás garantálja a lakók számára, hogy a rezsi alacsony maradjon. Az energiaellátást a tetőn telepített napcellák és hőszivattyús rendszerek biztosítják, melyek nem csak pénztárcakímélőek, de környezetbarátok is.

De nem csak a zöld megoldások teszik vonzóvá ezt a fejlesztést. A lakóparkban található portaszolgálat, családi napközi, közösségi terek és konditerem, melyek mind hozzájárulnak a kényelmes és modern életminőséghez. A tervezéskor a kerekesszékkel közlekedőkre is gondoltak: az akadálymentesített megoldásoknak köszönhetően minden funkció könnyedén elérhető. Az épületen belül portaszolgálat és sorompós behajtás gondoskodik a lakók vagyonbiztonságáról, amit tovább erősít a teljes területet körülvevő kerítés.

Az első ütemben 75 lakás készül el, amit 2024 tavasszal adnak át, de a teljes beruházás során összesen 276 lakás várja majd a jövő tulajdonosait. Mindegyik lakáshoz tartozik terasz és opcionálisan teremgarázsban parkolóhely is vásárolható. Az első emeleti lakások kertkapcsolatosak, így az itt élők tényleg karnyújtásnyira vannak a folyótól.

Az első ütemben átadásra kerülő lakások jó háromnegyede már elkelt. A még elérhető otthonok között a legkisebb 46 négyzetméteres, 2 szobás, 12 négyzetméteres erkéllyel, míg a legnagyobb 135 négyzetméteres, 5 szobával és 22 négyzetméteres terasszal rendelkezik. Szabad még néhány 3 és 4 szobás lakás is, dunai panorámával vagy kertre néző kilátással. Az utóbbiak ára jóval kedvezőbb azonos méret és felszereltség mellett.

A Kék Duna Rezidencia tehát tökéletes választás mindazok számára, akik nem csak gyönyörű otthonra, hanem egy környezettudatos, jól megközelíthető és minden igényt kielégítő lakóparkra vágynak a főváros szívében.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

AZ MBH Csoport ismét növekedett.

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A kérdés, hogy a tavaly már megbukott ársapka jön vissza, vagy van más eszköz a magyar politikusok tarsolyában?

Közbeszerzést írt ki a BKK

Közbeszerzést írt ki a BKK

Több szerződés is lejár, ezek helyére keresnek újakat.

© 2023 (v2.202102)