A Tiéd is lehet, ez a kifogástalan állapotú otthon, remek környezetben a XI. kerületből

A XI. kerület a fővárosiak egyik legközkedveltebb kerülete. Itt nincsenek messze a természetközeli tájak, mindemellett a belváros is könnyen megközelíthető. Ha ez még nem lenne elég, a mai cikkünkben bemutatásra kerülő ingatlan remek környezetben, Kelenvölgy egyik legszebb részén, egy barátságos utcában kapott helyet.

A XI. kerületben, Kelenvölgyön, a Marokszedő utcában vált eladóvá egy műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotú 102,1 nm-es, két teraszos lakás 245 nm-es, kizárólagos használatú kerttel és egy 12,5 nm alapterületű gépkocsi-beállóval. A korábbi villaépületen 2010-ben teljeskörű külső-belső felújítást és átépítést végeztek, majd ezt követően egy modern, a mai igényeknek minden szempontból megfelelő, hat lakásos társasház került kialakításra. Az épület csendes, nyugodt és biztonságos környezetben helyezkedik el, így kifejezetten ajánljuk családosok számára is.

Az ingatlan remek műszaki felszereltséggel rendelkezik, ugyanis az épület 15 cm-es szigeteléssel ellátott, tégla falazatú, vasbeton gerendás födémmel épült, cserép fedéssel. A lakásban a tavalyi év során újjáépített konyha, teljesen felújított gáz fűtésrendszer található, valamint riasztórendszerrel és légkondicionálóval felszerelt.

A lakás jól átgondolt elrendezésű, délkeleti fekvésű, világos és természetesen kertkapcsolattal is rendelkezik. A lakásban egy tágas amerikai konyhás nappali található, amely közvetlen kapcsolattal rendelkezik a nagyobbik teraszon keresztül a kerttel, így itt bármikor kényelmesen elfogyaszthatod a reggeli kávédat, vagy este egy finom bort a barátaid társaságában. A lakásban található továbbá három ideális méretű hálószoba, egy tágas fürdőszoba és egy külön WC.

Fontos megemlíteni, hogy az ingatlanhoz kapcsolódik továbbá kizárólagos használatra alkalmas módon, egy műszakilag teljes körűen leválasztott, kizárólag ebből a lakrészből megközelíthető, körülbelül 20 nm alapterületű pincehelyiség, aminek a tulajdoni helyzete jelenleg rendezetlen. Ezen kívül a két gyermekszobához tartozó, csapóajtón keresztül megközelíthető egy kb. 3 nm alapterületű, azonban csak kb. 150 cm belmagasságú praktikus tároló helyiség is.

A lakáshoz tartozó kizárólagos használatú kert gyönyörűen gondozott, igényesen kialakított növényzettel, és a belátást gátoló formára nyírt tujasorral valamint automata öntözőrendszerrel ellátott. A gépkocsi beálló elektromos, távirányítós kapun keresztül, kerten belül található, azonban az utcafronton van lehetőség további parkolásra, ingyenesen. Az ingatlanhoz sétatávolságra található iskola, óvoda, több tömegközlekedési opció, valamint teljes körű bevásárlási lehetőség.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A kérdés, hogy a tavaly már megbukott ársapka jön vissza, vagy van más eszköz a magyar politikusok tarsolyában?

Közbeszerzést írt ki a BKK

Közbeszerzést írt ki a BKK

Több szerződés is lejár, ezek helyére keresnek újakat.

Új korszak kezdődik januárban az üvegvisszaváltásban

Új korszak kezdődik januárban az üvegvisszaváltásban

Közeledik a 2024-es év, vele pedig az új kötelező visszaváltási rendszer is.

© 2023 (v2.202102)