Csak néhány kattintás, és hamarosan birtokba vehetitek az új irodát!

Most keresel új irodát cégednek? Tudjuk, hogy nem vagy irigylésre méltó helyzetben. De hadd segítsünk! Minden bizonnyal fontos számotokra, hogy olyan irodát találjatok, amelynek alacsony a rezsije, de a legjobb munkavállalók megtalálása és megtartása miatt, illetve a partnerek lenyűgözése érdekében egy professzionális, ergonómikus, rugalmas irodatérre van szükségetek, ami növeli a cég presztízsét. Van egy jó hírünk: mindössze néhány kattintásra vagy attól, hogy megtaláld az új helyet!

Ha nem akarsz hosszú munkaórákat az új iroda keresésevel tölteni, akkor számodra kínál azonnali megoldást az Otthontérkép Csoporthoz tartozó, irodaházakra és más irodahelyiségekre szakosodott hirdetési portál, az Irodahaz.info kényelmi szolgáltatása, amellyel mindössze néhány kattintással ingyenes ajánlatot kérhetsz pontos irodaigényedre az oldalon kiadó irodát kínáló hirdetőktől.

Az irodapiac a pandémia alatt alaposan átalakult, a home office miatt kisebb, rugalmasabb feltételekkel bérelhető irodát keres mindenki. Ugyanakkor a háború okozta energiaáremelkedések okán kiemelt fontosságú lett az alacsony rezsi is. Ha azt vesszük alapul, hogy az üresedési ráta a második negyedév végére már elérte a 12,6%-ot, akkor elmondhatjuk, hogy a kínálat és a választék is növekedett, legalábbis bizonyos értelemben. A probléma ugyanis az, hogy bár a kínálat mennyisége mindenképp nagyobb, ugyanez a minőségről már nem mondható el, azaz az igazán professzionális irodai környezetet nyújtó, fenntartható, rugalmas feltételekkel bérelhető, széleskörű szolgáltatásokat nyújtó irodaterek száma erősen korlátozott.

Hiszen ma már mindenki ezt keresi: rövid távú bérlési lehetőség, rugalmasan változtatható irodaterülettel és szolgáltatásokkal. Neked viszont könnyű dolgod van, ha a céged igényeinek mindenben megfelelő új irodát, fióktelepet, esetleg egy új cégközpontot keresel, amennyiben az Irodahaz.info portál „Kérjen egyszerre több hirdetőtől ajánlatot!” funkcióját választod.

Ez a lehetőség az Irodaház.info iroda-hirdetési oldal nyitólapján található meg, és a hosszas, minden feltételre kiterjedő pontos és alapos keresgélést hivatott megkönnyíteni, azaz itt kérhetsz egyszerre több hirdetőtől ajánlatot.

Ha az „Ajánlatot kérek!” gombra kattintasz, először nevedet, email címedet és telefonszámodat kell megadnod, majd utána (akár legördülő opciókból választva) azt, hogy hol, mely településen, illetve a főváros mely kerület(ei)ben, milyen ársávban és kategóriában, mekkora irodát keresel. Ez utóbbi esetben tól-ig intervallumot adhatsz meg.

Ezen kívül van egy szabad-szavas mező is, ahová bármilyen egyedi kérést beírhatsz, például ha szeretnétek a szokásosnál nagyobb tárgyalót, házon belüli éttermet, tetőteraszt, kilátást, bicikliparkolót, vagy akár zuhanyzót, illetve bármi olyat, amely kicsit is több a szokásosnál.

A keresés tehát minden részletre kiterjedően személyre szabható, így biztos lehetsz abban, hogy e-mail fiókodba csak és kizárólag olyan ajánlatok érkeznek majd, amelyek a céged igényeinek szempontjából tényleg relevánsak. Tehát nem kell, hogy a drága idődet, energiádat olyan ajánlatok végigolvasására pazarold, ahol egy vagy több kizáró tényező is akad, tehát egy ajánlat végigbogarászása sem lesz felesleges.

Spórolj Te is az időddel és látogass el a www.irodahaz.info honlapra, kérj azonnal, akár több tucat irodát kiadó partnerünktől személyre szabott, releváns ajánlatot. Mindezt egyszerűen, mindössze néhány kattintással!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

Egyelőre nem hozta el a remélt fellendülést a lakáshitelek piacán a kamatplafon bevezetése.

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Annyi pénzt kap a közmédia, hogy alig bírja elkölteni. A válogatott sikerének gazdasági haszna lehet. Erről beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM műsorában.

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére reggelhez képest a bankközi devizapiacon.

© 2023 (v2.202102)