Ébredjen egy óbudai álomban: újépítésű lakások karnyújtásnyira a Dunától

Amikor a városi élet és a természet harmóniájáról beszélünk, Óbuda jut eszünkbe először. Ezen a különleges helyen a Római-parti friss levegő, hangulatos éttermek és Duna közelsége találkozik a nagyváros kényelmével. Ebben a környezetben épül az új Buda Bright lakópark, ahol a modern életérzés és a Krúdy óta olyannyira közismert óbudai életérzés találkoznak.

“Szindbád egy különleges figura, egyszerre kalandor, romantikus és filozófus. Mindig új dolgokat akar felfedezni, és mindig keresi a szépséget és a harmóniát. Történetei gyakran nosztalgikusak, de ugyanakkor tele vannak humorral és életörömmel.” Ha Szinbád ma lakást keresne, biztosan sokat bóklászna az óbudai Duna-parton!

Buda Bright

Ritka az olyan újépítésű beruházás, ahol a városi kényelem egyesül a természet közelségével és a fenntarthatósággal. A Buda Bright tervezésekor viszont fontos szempont volt, hogy a leendő tulajdonosok mindezt megkapják. A környezettudatos technológiák, mint például a hőszivattyús hűtés és a mozgásérzékelős világítás, nem csak a lakók kényelmét szolgálják, de a környezetre gyakorolt hatásuk is minimális. Ráadásul örömteli “mellékhatásuk”, hogy segítségükkel a havi rezsi is igen baráti lesz, így a számlák sem rontják majd el a lakók kedvét.

A lakóparkban a közösségi terek kialakításakor is magasra tették a lécet, a parkosított belső udvar, a közösségi tér, a játszótér, a kerékpártárolók mind hozzájárulnak a szomszédi kapcsolatok építéséhez, és lehetőséget biztosítanak a természetközeli kikapcsolódásra. Ráadásul, a felsőbb emeletekről csodálatos kilátás nyílik a budai hegyekre és a városra.

A Buda Bright lakóparkon persze gyorsan megakadt az új otthont keresők szeme is, már a lakások 80 százaléka gazdára talált fél évvel a várható átadás előtt. A három épületben összesen 316 lakást épül, az érdeklődők még minden méretben találhatnak lakásokat, legyen szó egy-, két- vagy háromszobás ingatlanokról. Jelenleg az A és a C épületben vannak még szabad otthonok.

Az egyszobás stúdió apartmanok mérete 28 és 36 négyzetméter között változik. A lakások kialakítása hasonló, de nem teljesen egyforma, mindegyikhez tartozik legalább egy kis erkély, ami lehetőséget ad a szabadban töltött idő élvezetére.

A még elérhető kétszobás lakások mérete 39 és 55 négyzetméter között van. Az erkélyek mérete vegyes, 4 és 10 négyzetméter között változik. A háromszobás lakások pedig szintén meglehetősen változatos alaprajzúak, 56 és 80 négyzetméter közöttiek, és persze itt is tartozik mindegyik ingatlanhoz erkély.

A kivitelező Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) Magyarország egyik vezető befektetéskezelő cégcsoportjának, a tőkeerős Indotek Groupnak a tagja. A csoport több évtizedes múltja és stabil pénzügyi háttere a vásárlók számára is nagyobb biztonságot nyújt. A cég igen kedvező fizetési ütemezést ajánl a vásárlóknak: a 20-80 százalékos modell keretében az első részlet a szerződéskötéskor, a második pedig a műszaki átadásról történő értesítést követően lesz esedékes.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szijjártó Péter felmondta a leckét a magyar-orosz viszony kapcsán

Szijjártó Péter felmondta a leckét a magyar-orosz viszony kapcsán

Ukrajnáról csak a legutolsó sorban, szőr mentén tárgyalt Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel. 

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

© 2023 (v2.202102)