Milyen eladó ingatlanokat kínálnak a Hajdúságban? Most kiderül!

A Hajdúság Kelet-Magyarország egyik közkedvelt területe, amely rendkívül jó mezőgazdasági adottságokkal rendelkezik. Egykori területe ma jórészt Hajdú-Bihar vármegyében található, annak is a közepén, észak-déli irányban, részben Debrecent is körülölelve. Mai cikkünkben 5 hajdúvárosból hoztunk eladó ingatlanokat.

Hajdúsámson

Hajdúsámson nyugati kertvárosi részén amerikai konyhás nappalival + 4 hálóval rendelkező, 2007-ben téglából épült, 126 nm lakóterű, teraszos, szélső sorházi lakás vált eladóvá. A ház fűtését kombi gázkazán biztosítja radiátorokon és padlófűtésen keresztül, de lehetőség van 2 db 2,4 kW-os klímával is fűteni, illetve a nappaliban helyet kapott egy kandalló is, ami hangulatossá és meghitté varázsolja a téli estéket. Az ingatlan főbb jellemzői: 1161 nm-es, önálló, parkosított telek, 21 nm-es garázs, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, kamera- és riasztórendszer. A nappaliból nemcsak a teraszra, hanem egy kellemes, intim télikertbe is ki léphetünk, a kertben fúrott kút gondoskodik az öntözésről, kialakított öntözőrendszeren keresztül, egy hajópadlóval körbeépített 3 méter átmérőjű medence, és egy kemence biztosítja a nyári pihenést.

 

Hajdúnánás

Hajdúnánás városában eladóvá vált ez a két szintes gyönyörű családi ház. 2003-ban épült porotherm téglából. A fűtése 4 zónás, padló fűtés és lapradiátoros hőleadókkal kiépítve. A nappaliban egy markáns kandalló is megépítésre került kiegészítő fűtésként, mely a téli napokban igazán szép hangulatot varázsol. A főépülethez kapcsolódik egy terasz, kinti konyha + étkező, 2 garázs tárolóval és egy angol wc is. Az udvar 2/3-a térkővel burkolt a belső esővízelvezetés szakszerű megoldásával. A garázsok szintén fűthetőek. Az utca aszfaltozott, rendezett, a szomszédok kedvesek, segítőkészek.

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló egyik kedvelt részén eladásra kínálnak egy gyönyörű kétszobás, amerikai konyhás, minőségi építőanyagokból épült családi házat. Az ingatlan 2015-ben épült beton alapon. Az ablakok három rétegű hőszigetelt üvegezéssel fából, a beltéri ajtók is minőségi fából készültek. A mennyezetek modern állmennyezettel lettek dizájnolva, spot lámpákat, csillárokat és led lámpákat szereltek be a hangulat fokozására. A konyhában különleges olasz konyhaszekrényt építettek be. Fűtését padlófűtés és radiátor biztosítja, ezen kívül az étkezőben van egy modern, látványcserépkályha is. Ebben az évben a fürdőszoba és a mellékhelyiség is fel lett újítva, minőségi olasz padló és falicsempe, szaniterek is. A nappaliból nyílik egy 23 nm terasz, valamint van egy melléképület, amit jelenleg konditeremnek használnak. Az ingatlan hűtő-fűtő klímával felszerelt.

Hajdúhadház

Hajdúhadház belvárosához közeli utcában eladó egy 1975-ben, beton alapra épített, 120nm-es, 3 szoba nappalis, dupla fürdőszobás, akár két generációnak is alkalmas családi ház. Az ingatlan az utóbbi években elég sok felújításon, korszerűsítésen esett át. Az ingatlan új esőcsatornákat kapott, a falakra a pince födémre és a padlásra 15 cm hőszigetelés került, műanyag nyílászárók és elektromos redőnyök kerültek beépítésre, a nagy pincébe a vegyes tüzelésű kazán mellé egy korszerű gáz cirkó kombi kazán is telepítésre került. A ház belső felújítása is megtörtént, ami során lecserélték a burkolatokat, új beltéri ajtók lettek beépítve, mind a két fürdőszobát új burkolatokkal és szaniterekkel látták el, az egyikben hidromasszázs fürdőkád a másikban zuhanyzó lett kialakítva. Az 1400nm-es telekre az utcafrontról két bejáraton is be lehet jutni, és a hátsó részen több gazdasági épület is rendelkezésre áll, akár állattartásra is alkalmasak, és van két garázsnak használt épület is.

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)