Ahol jó élni és mesés felnőni – város a városban, a Törökbálinti tó partján

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy hogyan képzelik el az álomotthont, tízből kilencen a kényelem és a biztonság mellett a legfontosabbak között említenék, hogy legyen minden a közelben, ne kelljen ingázással és utazással tölteni a fél életüket. Éppen ezt kínálja a Tópark lakópark Biatorbágyon, a Törökbálinti tó mellett: az otthon kényelmét, a közösség örömét és az idő luxusát.

A Tópark „Be My City” koncepciójának lényege, hogy átgondolt tervezéssel úgy alakítottak ki egy komplett lakóövezetet, hogy az ott élők minden igényükre helyben kapjanak megoldást: a gyermekeseknek alternatív iskola, játszótér, park, áll a rendelkezésére, de a sportolni, kirándulni vágyóknak sem kell autóba ülniük,  aki pedig kétkeréken érzi jól magát, biztonságos bicikliutakon közlekedhet.

Ugyanakkor a Tópark elhelyezkedése azoknak is ideális, akik ezer szállal kötődnek a fővároshoz, hiszen az M0-ás és az M1-es autópályán, és tömegközlekedéssel is rövid idő alatt elérhető innen Budapest – sőt, innen még a Balatonra is előnnyel lehet elindulni, mivel nem kell átszelni a várost.

A lakóparkban 20 hektárnyi zöldterület mellett ugyanennyi beépített terület van, ahol 350 változatos méretű, energiatakarékos lakás, 55 ezer négyzetméter iroda, 15 ezer négyzetméter üzlet és 3000 parkoló is található. Minden új, igényes és esztétikus, a gépészeti megoldások pedig megfelelnek a legújabb követelményeknek. Az épületek szigetelése, a jó minőségű nyílászárók és a hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtés együtt rendkívül gazdaságos üzemeltetést eredményeznek.

Azoknak a fiatal családoknak, akik gyermekvállaláson gondolkoznak, érdemes a következő hetekben fontolóra venniük, hogy a jelenlegi, vagy a januártól új feltételekkel elérhető családtámogatással járnak-e jobban, és eszerint meghozni a lakásvásárlással kapcsolatos döntésüket. Egy azonban biztos: a Tóparkban olyan csodálatos gyerekkoruk lehet a kicsiknek, amilyenre mindenki vágyik, méghozzá úgy, hogy közben a legnagyobb biztonságban vannak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

Egyelőre nem hozta el a remélt fellendülést a lakáshitelek piacán a kamatplafon bevezetése.

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Annyi pénzt kap a közmédia, hogy alig bírja elkölteni. A válogatott sikerének gazdasági haszna lehet. Erről beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM műsorában.

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére reggelhez képest a bankközi devizapiacon.

© 2023 (v2.202102)