Luxus és kényelem Budán

Budán lakni korántsem csak földrajzi kérdés, hanem egyenesen életstílus. Azoknak, akik nem kötnek kompromisszumokat és nem érik be a tökéletesnél kevesebbel az otthonuk terén sem, ideális megoldást jelent a Diana Társasház a XII. kerület szívében.

A mindössze öt luxuslakásból álló, háromszintes társasház egy erdősávval határos, csendes zsákutcában, mintegy 2000 négyzetméteres telken helyezkedik el. A tágasság érzését – ami itt nemcsak egy érzet, hanem a valóság – még tovább növeli a Budai hegyvidékre nyíló, pazar panoráma, amit a hatalmas, padlótól a plafonig érő ablakokon keresztül maradéktalanul élvezhetnek a tulajdonosok. Sokkal inkább érezhetik itt magukat a madárfüttyös természetben, mint bent, a nyüzsgő nagyvárosban – a főváros minden előnye mellett.

Bár a telek a Hegyvidéken fekszik, a 2-4 szobás földszinti és emeleti lakásokhoz vízszintes, privát kertek is tartoznak, illetve hatalmas teraszokkal egészülnek ki. A legfelső szintet pedig két zöldtetős, tetőkertes penthouse lakás foglalja el. Természetesen tágas, 8 személyes lift is szolgálja a ház lakóinak kényelmét.

Energiatakarékos működés

A Diana Társasház tervezésénél és kivitelezésénél a luxus és a kényelem mellett elsődleges szempont volt az energiatakarékos, tehát környezetbarát működés. Az épület hűtéséről és fűtéséről korszerű Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel. A benti, kellemes klíma pedig sem a falakon, sem a szintén hőszigetelt, három rétegű nyílászárókon keresztül nem szökhet ki.

A társasház az Istenhegyi úttól nem messze áll, az infrastruktúra kiváló, a közelben minden megtalálható a cukrászdától az iskoláig, a kórháztól a benzinkútig. A belváros megközelíthetősége miatt sem kell aggódni: csupán öt perc sétára van a 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz megállóhelye, autóval pedig akár 15 perc alatt átérhetünk Pestre. Ha pedig éppen ellenkezőleg, vidékre szeretnénk eljutni, akkor az M0-s, M1-es és M7-es autópálya is csupán negyedórányira van.

A cikk megjelenését a Diana Társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

Egyelőre nem hozta el a remélt fellendülést a lakáshitelek piacán a kamatplafon bevezetése.

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Annyi pénzt kap a közmédia, hogy alig bírja elkölteni. A válogatott sikerének gazdasági haszna lehet. Erről beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM műsorában.

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére reggelhez képest a bankközi devizapiacon.

© 2023 (v2.202102)